Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim yok ya bildiğin regl oldum onu bende düşündüm ama değil. Şimdi sağlık ocağına gidip kan verip vermemekte de kararsız kaldım iki farklı marka test ikisi de mi hatalı anlamadım ki
Ya bazen hormonal artış var ise ondan olarak ta test pozitif çıkartıyor bence yarın ver hem reglin ikinci günü hormonlarına da baksınlar

Dün hastanede ultrasonda doktor birşey goremedi hem çok zayıf olduğun için hemde 6 haftadan önce görünmez dedi malum test de veremedim laboratuvar kapanmıştı bugün de sabah gitmedim ağrım var diye
demirine baktır b12 vs baksın hepsine ona göre önce kendi sağlığını yükselt bebek sağlıklı bir vücuda yerleşmiş olur hem Allah’ın izniyle dualarımdasın hep dua ediyorum sana hepimize

Ben alttan muayne oldum, bir yumurta vardı büyümüş çatlamak üzere bir hafta sonra çatlar bu hafta ilişkiye girin dedi. Ama hamilelikten şüpheleniyorum gittiğimde yumurta gozuktugunde göre hamilelik falan yok sanırım dimi

Ön durum nedir acaba gelişmeler nasıl

Canım biz çok seviyoruz sabah böyle çift çizgilerle uyanmayı hepimize umut oluyor kırma sen beni dalılım valla

Canım atıyorum test sonucumu oldu gibi sanki

Eklentiler

• 7E35ABA9-DBD6-468C-9BE2-674404FBAE1A.webp
    55,3 KB · Görüntüleme: 69
  • 15644E2F-C0CE-4BDB-A14F-03141E40DFB2.webp
    125,1 KB · Görüntüleme: 68
Evet kullandım clife askında hormonları düzenliyor böylece yumurta kalitesi de dahil olmak üzere bir çok konuda fayda sağlıyor sayfanın kullanıcı yorumlarında var.bunun dışında ben bir çok şey daha yaptım beslenmek çok önemliydi sadece onun içinde gereken her şeyi aldım besin olarak ve bununlada kalmadım vitaminler kullandım.hepsi bir bütün aslında bu nedenle olduğunu düşündüm hep

Sağol canım hepimiz inşallah ama benim sorunum hamilelik değil çok rahat gebe kalıyorum, bebek sağlıklı olsun diye dualarınıza çok ihtiyacım var bizde genetik sıkıntı var maalesef
Şimdi okuyorum dualarım seninle sorunun ne olduğunu biliyorum inşallah bu sefer en sağlıklı olandır ve sizinle kalır aklına bir şey getirme.herhangi bir test galan yapacaklar mı bana haber ver her sonuçtan sularım seninle Rabbim güldürsün inşallah

Teşekkür ederim canım, daha gebelik testi yapmadım gebelik testi yapıyım pozitif çıkarsa sağlık ocağına bildireceğim onlar il sağlık müdürlüğüne bildiryorlar, müdürlük araştırma hastanesinden bana randevu alıyor orada CVS testi yapılıyor yani karnimdan koca bir iğne batırıp örnek alıyorlar en geç 20 günde çıkması lazım sonucun ama son gebelikte beni çok mağdur ettiler 50 günde çıkarmadılar sonucu bu sefer özel'de mi yaptırsam diyorum acaba. 11 ve 14 haftalar arasında yapılması lazım testin.

Eki Görüntüle 3147182
Asla anlamıyorum kızlar 1. Yumurtlama çok netti evet ama sonrası kafam çok karıştı yardımcı olur musunuz lütfen Ginnys M mucizeOldu
Birincisi yumurtlamaydı o evet şuan yumurtlama yok ikinci yumurtalama için devam etmek istiyorsan birinciden 5-8 gün içinde bekle olmazsa devam etme zaten aradaki fark çok açılıyor iki yumurta arası gelişim için bunu söylüyor uzmanlar.ilk olanı değerlendirdiysen stres yapmanı gerektiren bir şey yok kendini yorma rahat ol gününü say tabi gerisi sana kalmış devam edecek tekrar olursa değerlendireceğim dersen sen bilirsin ama uzmanlarca bu durum şöyle birinciden sonraki 5-8 gün arası olursa değerlendirin sonra olsa bile değerlendirmeyin çünkü embriyoların gelişimi arasında çok fazla zaman farkı oluyor o şekilde ztn vücut gebe kalmışsa bu günler içinde ikinci bir yumurta gelir daha sonra gelmez çünkü hormonlar değişiyor ve içerde bebek var yumurta yollama diyor hormonlara.bana doktorum böyle anlattı

Bekleme özelde yaptır kuzum yaaa bence tabiki imkanın varsa ama dileklerim güzel temennilerim seninle canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…