- 1 Ekim 2018
- 1.198
- 773
- 123
- Konu Sahibi mucizeOldu
-
- #5.741
Çok yeni gibi hayırlı olsun inşallahCanım atıyorum test sonucumu oldu gibi sanki
Valla bişey diyeyim mi canım benimde böyle devam ediyor bende anlam veremedim bugğn akşam tekrar yapıcam bak bu da benimkiEki Görüntüle 3147182
Asla anlamıyorum kızlar 1. Yumurtlama çok netti evet ama sonrası kafam çok karıştı yardımcı olur musunuz lütfenGinnys M mucizeOldu
Teşekkür ederim canımBekleme özelde yaptır kuzum yaaa bence tabiki imkanın varsa ama dileklerim güzel temennilerim seninle canım
Aaa bunu hiç bilmiyordum 3 gün önce eşit gibiydi bugünde eşit değerlendireyim dedim öyleyse hiç gerek yok beklemeye geçeyim çok teşekkür ederim benim doktorum salak sanırım bilgi aktarımında hiç yok yani 0Birincisi yumurtlamaydı o evet şuan yumurtlama yok ikinci yumurtalama için devam etmek istiyorsan birinciden 5-8 gün içinde bekle olmazsa devam etme zaten aradaki fark çok açılıyor iki yumurta arası gelişim için bunu söylüyor uzmanlar.ilk olanı değerlendirdiysen stres yapmanı gerektiren bir şey yok kendini yorma rahat ol gününü say tabi gerisi sana kalmışdevam edecek tekrar olursa değerlendireceğim dersen sen bilirsin ama uzmanlarca bu durum şöyle birinciden sonraki 5-8 gün arası olursa değerlendirin sonra olsa bile değerlendirmeyin çünkü embriyoların gelişimi arasında çok fazla zaman farkı oluyor o şekilde ztn vücut gebe kalmışsa bu günler içinde ikinci bir yumurta gelir daha sonra gelmez çünkü hormonlar değişiyor ve içerde bebek var yumurta yollama diyor hormonlara.bana doktorum böyle anlattı
5. Gün pik seninde ama gerisi benim gibi layloylomValla bişey diyeyim mi canım benimde böyle devam ediyor bende anlam veremedim bugğn akşam tekrar yapıcam bak bu da benimki
Ama senin bugün pik gibi yada yarın tam pik olur gibi duruyorGinnys diğer kızlar nerdesiniz yardımcı olun beya
Çok teşekkürlerÇok yeni gibi hayırlı olsun inşallah
Bat dünmüydüÇok teşekkürlerEvet yeni bir gün geciktim biraz daha bekleyip kan testi yapacağım
Belkı baska yumurtadır oBen alttan muayne oldum, bir yumurta vardı büyümüş çatlamak üzere bir hafta sonra çatlar bu hafta ilişkiye girin dedi. Ama hamilelikten şüpheleniyorum gittiğimde yumurta gozuktugunde göre hamilelik falan yok sanırım dimi
sağlık ocağında yaptırdım hala çıkmadıCanım 2'de çıkması lazım. Nerede yaptırdın sağlık ocağında mı? Yoksa hastahanede mi
Bende bu bilgiden yararlanmış oldumBirincisi yumurtlamaydı o evet şuan yumurtlama yok ikinci yumurtalama için devam etmek istiyorsan birinciden 5-8 gün içinde bekle olmazsa devam etme zaten aradaki fark çok açılıyor iki yumurta arası gelişim için bunu söylüyor uzmanlar.ilk olanı değerlendirdiysen stres yapmanı gerektiren bir şey yok kendini yorma rahat ol gününü say tabi gerisi sana kalmışdevam edecek tekrar olursa değerlendireceğim dersen sen bilirsin ama uzmanlarca bu durum şöyle birinciden sonraki 5-8 gün arası olursa değerlendirin sonra olsa bile değerlendirmeyin çünkü embriyoların gelişimi arasında çok fazla zaman farkı oluyor o şekilde ztn vücut gebe kalmışsa bu günler içinde ikinci bir yumurta gelir daha sonra gelmez çünkü hormonlar değişiyor ve içerde bebek var yumurta yollama diyor hormonlara.bana doktorum böyle anlattı
tşkler inş vardır sonuç bekliyorumTebrik ederim çok güzel
Orada 4'ten önce çıkmıyor genelde hayırlı haberler al canım inşallahsağlık ocağında yaptırdım hala çıkmadı
Heyecanla beklemedeyiz canımsağlık ocağında yaptırdım hala çıkmadı
Eki Görüntüle 3147182
Asla anlamıyorum kızlar 1. Yumurtlama çok netti evet ama sonrası kafam çok karıştı yardımcı olur musunuz lütfenGinnys M mucizeOldu
Kızlar bu testleri bende anlamıyorum.Valla bişey diyeyim mi canım benimde böyle devam ediyor bende anlam veremedim bugğn akşam tekrar yapıcam bak bu da benimki
Ama senin bugün pik gibi yada yarın tam pik olur gibi duruyorGinnys diğer kızlar nerdesiniz yardımcı olun beya
Canim e nabizdan bakıyor musun ? Orada daha erken gorunurtşkler inş vardır sonuç bekliyorum
24 benim debat 26 ekim nasıl beklenecekse artık
Sen beni güldürdün Allah’ta seni güldürsün5. Gün pik seninde ama gerisi benim gibi layloylom
Halen lh var vücudunda o nedenle diğer arkadaşa da açıkladım yazdım uzunca ama dediğim gibi çizgi var olması kötü bir durum değil test zaten onu ölçüyor önemli olan t C ile aynı yada daha fazla olması o kadarValla bişey diyeyim mi canım benimde böyle devam ediyor bende anlam veremedim bugğn akşam tekrar yapıcam bak bu da benimki
Valla burda da kaset test imkansızzz canoKızlar bu testleri bende anlamıyorum.
Kaset ovulasyon testleri daha belirgin oluyor bence.
Canim e nabizdan bakıyor musun ? Orada daha erken gorunur
Kanka ben sen kendini yorma diye arkadaşa yazdığını okudum ezberledimHalen lh var vücudunda o nedenle diğer arkadaşa da açıkladım yazdım uzunca ama dediğim gibi çizgi var olması kötü bir durum değil test zaten onu ölçüyor önemli olan t C ile aynı yada daha fazla olması o kadar
Eşit gibi olunca zaten yumurtlama olmuyor aşko tam eşit ayda daha fazla olunca oluyor ben çoook denedim olursa ilk yumurtlaman bu yumurtlama değil ztn o nedenleAaa bunu hiç bilmiyordum 3 gün önce eşit gibiydi bugünde eşit değerlendireyim dedim öyleyse hiç gerek yok beklemeye geçeyim çok teşekkür ederim benim doktorum salak sanırım bilgi aktarımında hiç yok yani 0
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?