Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende öyle bir şey yok arada akıntım ama çok çok az yani var yok. Ben değilim sanırım zaten bol bol karnım gurulduyor benim

Ben 15' aldım canım, kaset değil ama sade kağıt gibi. Doğruluk oranı %99'un üzerinde yazıyordu. Bu arada inşallah değerin yükselir canım.

Bende öyle bir şey yok arada akıntım ama çok çok az yani var yok. Ben değilim sanırım zaten bol bol karnım gurulduyor benim
Olumlu düşün bazıları hiç belirti olmadan oluyormuş. Ben bol bol nar suyu içip kahvaltılarda 1 avokado yiyorum yumurta döllendiyse tutunsun. Inşallah dollenip tutunur

Kızlar ilki öğlen yaptığım ikincide az önce yaptığım test sizce birşey var mı ? Ben silik çizgiyi öğlen yaptığımda gördüm ama az önce yaptığımda emin olamadım bar gibide yok gibide siz görüyor musunuz ? 1-2 saatlik idrarla yaptım
Ginnys sence var mııı ?

Eklentiler

• F481C82A-DD9F-4117-A0F6-4E00912EE338.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 82
  • AA92E34F-A4A1-4102-93E5-C51265C0BBF4.webp
    36,5 KB · Görüntüleme: 83
Son düzenleme:
Canım ben peçeteninüstündeki değilde diğerinde görüyorum inşallah bebişin seninledir bata kaç gün var

Var gibi ilk fotoda canım

Kizlar selam topigi takip ediyorum bir sorum olacak gebelik icin yumurtlama takibi yapiyorum 3 gun degerlendirmemi yapmak gerekiyor acaba? Bu ay 1 gun degerlendirdik ama adet oldum
Hoşgeldin canım aleyküm selam Yani kaçırmamak adına öyle yapılıyor ama İnan tek ilişkide bile tutan var. Her şey nasip kısmet biz elimizden geleni yapıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…