Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hosbuldum cnm teskkur ederim :)Kesinlikle cnm haklisin ama yinede dusunmeden edemiyorum 3 gunmu degerlendirseydim diye
Canım benim de testim aynı günde pik ve çatlama yaptığı için tek gün değerlendirmiş oldum. Diğer günler boşa gitti aslında. Ben de pek umutlu değilim o yüzden. Şu an bat 6 kaldı. İnşallah hamileyimdir de sana da motivasyon olur sonraki aylar için ama 3 gün de yapsan vakti gelmediyse olmuyor kuzu. Vakti gelince de tek seferde kalırsın hiç endişe etme

Insallah hamilesindir cnm... kesinlikle vakti gelince oluyor hersey ama kafamda surekli acaba 3 gun mu olsaydi yanlismi yaptim dusuncesi oluyor

Insallah hamilesindir cnm... kesinlikle vakti gelince oluyor hersey ama kafamda surekli acaba 3 gun mu olsaydi yanlismi yaptim dusuncesi oluyor
Canım yapabilirsen yap tabi dediğim gibi benim şansıma pik olduğu gün çatlama da oldu mecburen bi günde kaldım. Düzgün bi yumurta olmadı muhtemelen o yüzden Sen test yapıyorsan pik ve ertesi günü yapsan yeter. İki de olabilir 3 de

Günaydın kızlar, benim test bozuk çıktı

Eklentiler

• IMG_20221019_072459.webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 67
Canım iade alması lazım eczanenin. Gittiğin zaman değişim iste. Max çizgisini geçmeden yaptın testi dimi. Gerçi sen tecrübelisin hata yaptığını sanmıyorum
Evet canım maxı geçmedi ama eczanenin değişim yaptığını bilmiyordum demek ki herkesin tecrübeli olduğu şeyler farklı bozuk diyince yenisini mı verecek yani, 15 TL verdim bu çubuka zaten bizim burda testler çok pahalı

En son aldığım testin içinde öyle yazıyordu. Testin bozuk çıkması durumunda eczaneye götürerek ücretsiz değişim yapabilirsiniz yazıyordu. Hiç başıma gelmedi canım ama mutlaka götürmelisin iade olmasa da değişim yapmaları gerekiyor

Neyse artık cumartesi günü alıp test yapabilirim, şu anda yapabileceğim bir şey yok maalesef. Ama kesin sana da bozuk geldi dimi yani negatif değil.

Neyse artık cumartesi günü alıp test yapabilirim, şu anda yapabileceğim bir şey yok maalesef. Ama kesin sana da bozuk geldi dimi yani negatif değil.
Çizgiler kaymış ya da dağılmış gibi duruyor canım bilemedim ki. Sen sabret bakalım cumartesi hem daha net bir sonuç alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…