Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok teşekkür ederim canım heyecanlandım ne yapcam ben şimdi ne yapmam lazim ay elim ayağım dolaştı
Kuzum daha batına çok varmış zaten ondan silik gördün muhtemelen. Eğer iki günde bir artışı takip etmek için habire kan vermek istemezsen bekle bat gününe kadar evde testle takip et koyulaşma oluyor mu diye. Ama sabredemem diyorsan yarın sabah hemen git kan ver muhtemelen düşük bir değer olur ama mutlaka çıkar bence

Cok uzaktan cekmenize rağmen baya belli bir çizgi masallah erken gebelik testimi kasetmi

Çok teşekkür ederim canım benim Allahım kızına sağlıklı uzun ömürler versinn doktorum bana çok güzel açıklamalar yaptı genellikle ilk gebeliklerde kadınların bazılarının vücudu yabancı özellikle sağlıksız bebeği kabul etmiyormuş bu çok sık rastlanan bişeymiş bu da senin şansın ki sağlıksız doğabilirdi ya da karnındayken 6 ay sonra kalbi durabilirdi dedi. İkinciye de bunu yaşıcaksın diye bişey yok o yüzden ilkinde genetiğe gerek yok Allah korusun ikincisinde de aynı şeyi yaşarsan genetiğe yollarız dedi. Ben de üstelemedim zaten daha 5 haftalıkken bebeğin kalbi durursa anlaşılır mı? Düşük neden olur gibi araştırmalara girmiştim kendimce. Araştırdıkça başıma geliyor o yüzden biraz sakinleşmek istiyorum dedim kendi kendime

M mucizeOldu aşkım benide eklermisin lütfen
Bat 29 ekim
Hoşgeldin canım ne demek eklerim tabi uğur getirsin bu ay
maşallah çok belirgin canım inşallah bebişin seninledir

Teşekkür ederim Canım. inşallah herşey gönlünce olur aynen doktorun tabi doğru demiş bazılarında böyle olabiliyor benimkide kimyasal gebelikti. Ben kendim ilk öğrendim test yaptık kan tahlili pozitif ve iki gün sonra yine kan verince değerlerim düştüğünü gördüm 4haftalıktı. Doktorum hemen genetik testi yaptırmıştı nedenini anlayalım önce dediydi. Ama sizin gibi olup sonra sağlıklı gebelik yaşayan çok tabi ki çok okudum gördüm içiniz rahat olsun herşey inşallah yolunda gider iyi düşünün iyi olsun her zaman Allahım herpimizie sağlıklı güzel bir gebelik yaşamayı nasip etsin inşallah

Karar verdim iki test daha yapacağım bata kadar sonra da kan testi veririm bakalım hayırlısı

Cok uzaktan cekmenize rağmen baya belli bir çizgi masallah erken gebelik testimi kasetmi
Çok emin değilim hala aslında çünkü bu test erken test falan değil normal test şu en ucuz olandan. Bozuk olabilir mi acaba diyorum bakalım bata kadar iki test daha yapacağım sonra da kan veririm

Sen bir kaç gün bekle öyle git belki yeni gebeliktir eğer gebeysen 1 haftaya netleşir

Çizgi gördüm hayırlı olsun

Üff gerçekten ne nedir belli değil. Hiçbir belirti yol acaba bu bir belirti mi seviyesine gelmiş olmam ama aynı zamanda yalnız olmamam da mükemmel
Ama bu ay maşallah bereketli başladı daha Ekim gelmeden bebek haberleri peş peşe geldi. Ben senden de bekliyorum bi mucize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…