- 7 Ağustos 2014
- 393
- 573
- 103
- Konu Sahibi mucizeOldu
-
- #1.901
Ya gerçekten miAy resmen var tebrik ederim
Maşallah ya Ekim grubu ne kadar hızlı bereketli çıktı böyle daha Ekim gelmeden coştu, listenin çoğu hamile kalacak bu ay galiba
Var tabii kiiiiYa gerçekten mivar mı yaa
Çok teşekkür ederim canımVar tabii kiiii
Mikroskopla bakarak gördüğümüz sipsilik çizgiler bile oldu bu bariz belli inşallah kanda da alırsın pozitifi canım
Kuzum daha batına çok varmış zaten ondan silik gördün muhtemelen. Eğer iki günde bir artışı takip etmek için habire kan vermek istemezsen bekle bat gününe kadar evde testle takip et koyulaşma oluyor mu diye. Ama sabredemem diyorsan yarın sabah hemen git kan ver muhtemelen düşük bir değer olur ama mutlaka çıkar benceÇok teşekkür ederim canımheyecanlandım ne yapcam ben şimdi ne yapmam lazim ay elim ayağım dolaştı
Cok uzaktan cekmenize rağmen baya belli bir çizgi masallah erken gebelik testimi kasetmiKızlar benim bat 7ekim az önce dayanamadım bir tane normal idrar testi yaptım ay bı bakın neler oluyor bi de sizden öğrenmiştim fotoğrafın rengiyle oynadım onu da gönderdim . Acaba bu test bozuk olabilir mi bana bı bakın lütfenve normalde sabah aç karnına ilk idrarla yapmam gerekiyor ben tüm gün yedim içtim az önce testi yaptım
Çok teşekkür ederim canım benim Allahım kızına sağlıklı uzun ömürler versinnI iremgns @Annabelle1
Merhaba kızlar mesajlarınız gördüm düşük yapmışsınız ikinizde doktor size genetik testi veya öyle yaptırmadı mı sormak istedim. Bende 2019senesinse aynı şeyleri yaşadım ve doktorum bazı testler yaptırdı ve kan pıhtılaşmam olduğu ortaya çıktı ve o yüzden önceside kan sulandırıcı hap yutuyorum ve hamile kaldığım günden itibare iğne yapıyorum kendime ve çok şükür bir kızım var şuan ikinci bebeğimi istiyorum inşallah Allah nasip ederse. Korkunuzu anlıyorum aynı şeyleri yaşadım eğer test genetik testi yaptırmadıysanız onu öneririm hamile kalmadan önce çünkü öyle bir sorun var ise bu hep tekrarlicak umarum yardımcı olmuşumdur Allahım hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah çok geçmiş olsun
Hoşgeldin canım ne demek eklerim tabi
maşallah çok belirgin canımKızlar benim bat 7ekim az önce dayanamadım bir tane normal idrar testi yaptım ay bı bakın neler oluyor bi de sizden öğrenmiştim fotoğrafın rengiyle oynadım onu da gönderdim . Acaba bu test bozuk olabilir mi bana bı bakın lütfenve normalde sabah aç karnına ilk idrarla yapmam gerekiyor ben tüm gün yedim içtim az önce testi yaptım
Teşekkür ederim Canım. inşallah herşey gönlünce olur aynen doktorun tabi doğru demiş bazılarında böyle olabiliyor benimkide kimyasal gebelikti. Ben kendim ilk öğrendim test yaptık kan tahlili pozitif ve iki gün sonra yine kan verince değerlerim düştüğünü gördüm 4haftalıktı. Doktorum hemen genetik testi yaptırmıştı nedenini anlayalım önce dediydi. Ama sizin gibi olup sonra sağlıklı gebelik yaşayan çok tabi ki çok okudum gördüm içiniz rahat olsun herşey inşallah yolunda gider iyi düşünün iyi olsun her zaman Allahım herpimizie sağlıklı güzel bir gebelik yaşamayı nasip etsin inşallahÇok teşekkür ederim canım benim Allahım kızına sağlıklı uzun ömürler versinndoktorum bana çok güzel açıklamalar yaptı genellikle ilk gebeliklerde kadınların bazılarının vücudu yabancı özellikle sağlıksız bebeği kabul etmiyormuş bu çok sık rastlanan bişeymiş bu da senin şansın ki sağlıksız doğabilirdi ya da karnındayken 6 ay sonra kalbi durabilirdi dedi. İkinciye de bunu yaşıcaksın diye bişey yok o yüzden ilkinde genetiğe gerek yok Allah korusun ikincisinde de aynı şeyi yaşarsan genetiğe yollarız dedi. Ben de üstelemedim zaten daha 5 haftalıkken bebeğin kalbi durursa anlaşılır mı? Düşük neden olur gibi araştırmalara girmiştim kendimce. Araştırdıkça başıma geliyor o yüzden biraz sakinleşmek istiyorum dedim kendi kendime
Karar verdim iki test daha yapacağım bata kadar sonra da kan testi veririm bakalım hayırlısıKuzum daha batına çok varmış zaten ondan silik gördün muhtemelen. Eğer iki günde bir artışı takip etmek için habire kan vermek istemezsen bekle bat gününe kadar evde testle takip et koyulaşma oluyor mu diye. Ama sabredemem diyorsan yarın sabah hemen git kan ver muhtemelen düşük bir değer olur ama mutlaka çıkar bence
Çok emin değilim hala aslında çünkü bu test erken test falan değil normal test şu en ucuz olandan. Bozuk olabilir mi acaba diyorum bakalım bata kadar iki test daha yapacağım sonra da kan veririmCok uzaktan cekmenize rağmen baya belli bir çizgi masallah erken gebelik testimi kasetmi
İnşallah canım çok teşekkür ederimHoşgeldin canım ne demek eklerim tabiuğur getirsin bu ay
maşallah çok belirgin canıminşallah bebişin seninledir
Yarın başka bi testle dene istersenİnşallah canım çok teşekkür ederimben hala emin olamıyorum bakalım
İnofolik kullandım güzel şimdi inostol kullanıyorumArgifertil ve inofolic kullanan var mı aramızda
Sen bir kaç gün bekle öyle git belki yeni gebeliktir eğer gebeysen 1 haftaya netleşirKızlar bişey sorucam beta hCG 0 dan başlayınca ertesi gün 2 mi olur yükseldikçe hiç yapan varmı ben dün verdim 0.02 çıktı bugün 2.0 çıktı doktordan yok pazar günü Mr giricem şaşırdım napıcağımı
Çizgi gördüm hayırlı olsunKızlar benim bat 7ekim az önce dayanamadım bir tane normal idrar testi yaptım ay bı bakın neler oluyor bi de sizden öğrenmiştim fotoğrafın rengiyle oynadım onu da gönderdim . Acaba bu test bozuk olabilir mi bana bı bakın lütfenve normalde sabah aç karnına ilk idrarla yapmam gerekiyor ben tüm gün yedim içtim az önce testi yaptım
Benim bat 7sinde ben 8ine kan için randevu aldım yani ayın 8ine kadar iki test daha yapacağımYarın başka bi testle dene istersen
Sağol canım bakalım iki test daha yapacağım sonra kan vereceğim 8ekimdeÇizgi gördüm hayırlı olsun
Sen bir kaç gün bekle öyle git belki yeni gebeliktir eğer gebeysen 1 haftaya netleşir
İşte Mr napsam gitmesem mi ertelesemmi ilerleme bu şekildemi gidiyor bilen varmıSen bir kaç gün bekle öyle git belki yeni gebeliktir eğer gebeysen 1 haftaya netleşir
Hadi inşallah güzel artışların OlurBenim bat 7sinde ben 8ine kan için randevu aldım yani ayın 8ine kadar iki test daha yapacağım
Üff gerçekten ne nedir belli değil. Hiçbir belirti yol acaba bu bir belirti mi seviyesine gelmiş olmam ama aynı zamanda yalnız olmamam da mükemmelAyy inanmıyorum ya çok ilginç. Arkadaşımla konuştuk az önce hayırdır var mı bir şey dedi, ben de daha dur çok var ama ben anladım ki yumurtlama sonrası aşırı belirti yaşıyorum batma, ağrı, şişkinlik hep hamilelik belirtisi de sayılan şeyleri ben regl öncesi yaşıyorum ve bu ayda aynen öyleyim geçen ay gibi batmalar hafif sancılar başladı, bence ben hamile kaldığım ay hiç belirti hissetmeyeceğim tam tersi olacak yani öyle belirtisizlikten anlayacağım hamile olduğumu dedim
Onun ablasına da öyle olmuş benim gibi regl öncesi günler önceden hep belirtiler olurmuş sonra anlamış ki normal düzeni o, hamile olduğu ay hiç belirtisi yokmuş ama...
Yani demem o ki bence bazıları için belirtisizlik bile asıl belirti olabiliyor kuzum, bu işler çok karmaşık cidden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?