- 19 Mayıs 2018
- 3.249
- 10.316
- 208
- 34
- Konu Sahibi mucizeOldu
-
- #1.941
Kese alttan ultrasonla görünüyor adet gününden sonra git ben 2 gün sonra falan gitmiştim göründü ama içi boş bir şey göremedi daha erken haftaya yine gel dedi gittim içinde embrio görünüyor dedi haftaya yine gel yine gittim 6 haftadaydım kalp atışını duymuştuk oğlumun hayırlısı buna da insallahKese daha görunmez diye hemen gitmek istemedim,biraz evhamliyim neden gorunmedi diye takarim cok sonrapazartesi carsamba saglik ocaginda kan verivem cuma da kese gormeye gidicem insallah Allah izin verirse
Benim bat 5 ekim geç en hafta yaptım negatifti o yüzden 5 ekim sabahına kadar hicbir şey yapmayacağım ama yaparsan siliste olsa cikar bence ama korkuyorum benKizlarrrr bat 3 olan test yaptınız mı yada yapmayı düşünüyormusunuz
Insallah bana da nasip olur hepsini sırasıyla görmekKese alttan ultrasonla görünüyor adet gününden sonra git ben 2 gün sonra falan gitmiştim göründü ama içi boş bir şey göremedi daha erken haftaya yine gel dedi gittim içinde embrio görünüyor dedi haftaya yine gel yine gittim 6 haftadaydım kalp atışını duymuştuk oğlumun hayırlısı buna da insallah
Evet canım bende biliyorum 5ten aşağı negatif ama 0dan ertesi gün 2 ye çıkınca acaba yükseliş böylemi oluyo ki ddm adetim gecikti bide 27 sinde ayın 2 damla tozpembe leke geldi peçeteye sonra akıntıya dönüştüYok canım. 5 ten düşüğü hamilelik değil.
5 in altında dalgalanmalar olabiliyor
Şuan için 2 olduğu için negatif ama 1 günde 0.2 den 2.0 a yükseldi o kafamı karıştırdı acaba oluşuyomu diyeGebelik mi var canım anlamadım ama eğer öyleyse evet tabi testi pozitif olan gitmeli
Yukselis olabilir dis gebelikle sonuclanmisti benim ama adetten 3 gun once kan verdigimde 2.9 negatifti 4 gun gecikince 74 cikmisti yani yukselmeye baslamis olabilirKızlar bişey sorucam beta hCG 0 dan başlayınca ertesi gün 2 mi olur yükseldikçe hiç yapan varmı ben dün verdim 0.02 çıktı bugün 2.0 çıktı doktordan yok pazar günü Mr giricem şaşırdım napıcağımı
2 cikan testi ne zaman verdin ? Bide adetin gecikti mi?Şuan için 2 olduğu için negatif ama 1 günde 0.2 den 2.0 a yükseldi o kafamı karıştırdı acaba oluşuyomu diye
Anlıyorum canım ayyy yy bu bekleyiş çok kötü bekleyişKuzum mesajı anlamamışım kişileri karıştırdım sanırım senin hcg birde. O dan 2 ye çıkmış oradan artış olabilir emniyette olmak için MR ertele (Dr diye okudum yanlış yazdın zannettim meğer ben yanlış anlamışım mesajını bundan önce yazdığım yoruma itibar etme Dr gideyim mi anladım ben beta için git tabi dedim ) MR kastın görüntüleme ise uzak dur ertele çünkü gebe olabilirsin artıştan emin olman gerek sağlıklı bir gebelik büyüyecekse emin ol belli olmaz artışlar geç döllenmiştir falan ne olur ne olmaz
29 unda 0.2ydi 30unda 2.0 adetim geçikti2 cikan testi ne zaman verdin ? Bide adetin gecikti mi?
Hmmm eğer hamilelik olursada geç döllenme zaten büyük ihtimalle çünkü olsaydı şuan 6buçuk haftalık olmam lazımdı sat. Eylül 23Yukselis olabilir dis gebelikle sonuclanmisti benim ama adetten 3 gun once kan verdigimde 2.9 negatifti 4 gun gecikince 74 cikmisti yani yukselmeye baslamis olabilir
Bence 3 4 gun sonra kan testini tekrarla adet olmazsan veya test yapsanda cikabilir. 2.9 gordugumde miratech test bi sure sonra silik cizgi cikarmisti kan vermistim ona istinaden negatif gordum 1 hafta sonra cok daha belirgin hemen cikmisti cizgi.29 unda 0.2ydi 30unda 2.0 adetim geçikti
Anladım canım yani 0-2-4-8-16 olarakmı ilerliyo mesela yükselişBence 3 4 gun sonra kan testini tekrarla adet olmazsan veya test yapsanda cikabilir. 2.9 gordugumde miratech test bi sure sonra silik cizgi cikarmisti kan vermistim ona istinaden negatif gordum 1 hafta sonra cok daha belirgin hemen cikmisti cizgi.
Olabilir benim nazarimda o degerler yukselmeye musait. Eger genelde cikan bi deger degilseHmmm eğer hamilelik olursada geç döllenme zaten büyük ihtimalle çünkü olsaydı şuan 6buçuk haftalık olmam lazımdı sat. Eylül 23
Valla bende oyle hesapladım ama ipin ucu kacmisti bende dis gebelik oldugu icin. Mantiken o bazda ilerlemesi lazim evetAnladım canım yani 0-2-4-8-16 olarakmı ilerliyo mesela yükseliş
Hmm anladım canım sanada geçmiş olsun Allah tüm istiyen kardeşlerimize nasip etsinValla bende oyle hesapladım ama ipin ucu kacmisti bende dis gebelik oldugu icin. Mantiken o bazda ilerlemesi lazim evet
Amiin tesekkur ederim saglikla hayirla insallahHmm anladım canım sanada geçmiş olsun Allah tüm istiyen kardeşlerimize nasip etsin
Genelde 1.3 tür en yükseği 0.0 çıkar hepOlabilir benim nazarimda o degerler yukselmeye musait. Eger genelde cikan bi deger degilse
Benimde hep0.1 cikar ondan 2.9 negatif gelmemizt bana ama kimisinin yapisal olarak daha yuksek hatta dis gebelik kontrollerimin sonunda beta 40ta sabitlenmisti doktorum belki senin genel degerin budur (negatif degerim yani) demisti sasirmistimGenelde 1.3 tür en yükseği 0.0 çıkar hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?