Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kese daha görunmez diye hemen gitmek istemedim,biraz evhamliyim neden gorunmedi diye takarim cok sonra pazartesi carsamba saglik ocaginda kan verivem cuma da kese gormeye gidicem insallah Allah izin verirse
Kese alttan ultrasonla görünüyor adet gününden sonra git ben 2 gün sonra falan gitmiştim göründü ama içi boş bir şey göremedi daha erken haftaya yine gel dedi gittim içinde embrio görünüyor dedi haftaya yine gel yine gittim 6 haftadaydım kalp atışını duymuştuk oğlumun hayırlısı buna da insallah

Kizlarrrr bat 3 olan test yaptınız mı yada yapmayı düşünüyormusunuz
Benim bat 5 ekim geç en hafta yaptım negatifti o yüzden 5 ekim sabahına kadar hicbir şey yapmayacağım ama yaparsan siliste olsa cikar bence ama korkuyorum ben

Insallah bana da nasip olur hepsini sırasıyla görmek

Yok canım. 5 ten düşüğü hamilelik değil.
5 in altında dalgalanmalar olabiliyor
Evet canım bende biliyorum 5ten aşağı negatif ama 0dan ertesi gün 2 ye çıkınca acaba yükseliş böylemi oluyo ki ddm adetim gecikti bide 27 sinde ayın 2 damla tozpembe leke geldi peçeteye sonra akıntıya dönüştü

Yukselis olabilir dis gebelikle sonuclanmisti benim ama adetten 3 gun once kan verdigimde 2.9 negatifti 4 gun gecikince 74 cikmisti yani yukselmeye baslamis olabilir

Anlıyorum canım ayyy yy bu bekleyiş çok kötü bekleyiş

Yukselis olabilir dis gebelikle sonuclanmisti benim ama adetten 3 gun once kan verdigimde 2.9 negatifti 4 gun gecikince 74 cikmisti yani yukselmeye baslamis olabilir
Hmmm eğer hamilelik olursada geç döllenme zaten büyük ihtimalle çünkü olsaydı şuan 6buçuk haftalık olmam lazımdı sat. Eylül 23

29 unda 0.2ydi 30unda 2.0 adetim geçikti
Bence 3 4 gun sonra kan testini tekrarla adet olmazsan veya test yapsanda cikabilir. 2.9 gordugumde miratech test bi sure sonra silik cizgi cikarmisti kan vermistim ona istinaden negatif gordum 1 hafta sonra cok daha belirgin hemen cikmisti cizgi.

Bence 3 4 gun sonra kan testini tekrarla adet olmazsan veya test yapsanda cikabilir. 2.9 gordugumde miratech test bi sure sonra silik cizgi cikarmisti kan vermistim ona istinaden negatif gordum 1 hafta sonra cok daha belirgin hemen cikmisti cizgi.
Anladım canım yani 0-2-4-8-16 olarakmı ilerliyo mesela yükseliş

Kizlar yerleşme kanamasi 4-5 gün suren var mi damla damla halinde.Çogu yerde 2 gun surer yaziyor benim 4 gundur gunde 1_2 damla geliyor endise etmeli miyim bilemedim

Genelde 1.3 tür en yükseği 0.0 çıkar hep
Benimde hep0.1 cikar ondan 2.9 negatif gelmemizt bana ama kimisinin yapisal olarak daha yuksek hatta dis gebelik kontrollerimin sonunda beta 40ta sabitlenmisti doktorum belki senin genel degerin budur (negatif degerim yani) demisti sasirmistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…