Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaaa maşallah maşallah çok bereketli Oldu Şükürler Olsun

Yok canım. 5 ten düşüğü hamilelik değil.
5 in altında dalgalanmalar olabiliyor

Sizin dün büyük ihtimalle yerleşme günüydü,bahsedilen dalgalanma olabilir yada test bozuk olabilir . Zaten epey erken bence yarın sabah tekrar deneyin. Sizinle bat aynı bende yarın sabah deneyeceğim çünkü 7 gün varken kanamam var şuan çok az az
Kızlar ben anlamıştım bu testte bir bozukluk olduğunu az önce baktım çizgi kaybolmuş test alın yazımızdan daha parlak kızlar boşuna heyecanlandım iyi mi
Sabah ilk idrarla denemek daha iyi sonuç verirmiş

İşte Mr napsam gitmesem mi ertelesemmi ilerleme bu şekildemi gidiyor bilen varmı
Kuzum mesajı anlamamışım kişileri karıştırdım sanırım senin hcg birde. O dan 2 ye çıkmış oradan artış olabilir emniyette olmak için MR ertele (Dr diye okudum yanlış yazdın zannettim meğer ben yanlış anlamışım mesajını bundan önce yazdığım yoruma itibar etme Dr gideyim mi anladım ben beta için git tabi dedim ) MR kastın görüntüleme ise uzak dur ertele çünkü gebe olabilirsin artıştan emin olman gerek sağlıklı bir gebelik büyüyecekse emin ol belli olmaz artışlar geç döllenmiştir falan ne olur ne olmaz

kızlar benim sat 19 eylül , bat 12 ekim , regl bittikten 3 gün sonra gögüslerim aşırı şişti hala aynı şekilde çok hassas bu ay sanki çok umutlandım böyle belirti olarak yaşayn oldu mu ? :)

Meraktan ölmek üzereyim ama hiç umudumda yok her ay o tek çizgiyi görmekten yapasim yok elde testte yok
Bir şekilde bunu yaşayacağız ya regli olacağız ya testle bileceğiz ben reglide olamıyorum o nedenle hep testle kontrol ederdim bence kendini iyi hissedersen dayanırım dersen yap tabi ama yoksa bat gününü bekle kendine sıkıntı etme bence

Kese daha görunmez diye hemen gitmek istemedim,biraz evhamliyim neden gorunmedi diye takarim cok sonra pazartesi carsamba saglik ocaginda kan verivem cuma da kese gormeye gidicem insallah Allah izin verirse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…