- 20 Ağustos 2022
- 4.788
- 3.892
- 63
- Konu Sahibi mucizeOldu
-
- #1.961
Bugün tekrar yaptım sanırım yine aynı çatlama olmuş mu olmamış mı acaba kızlar?Kizlar ovulasyon testi bu gun cok agrim vardi bende test aldim acaba yumurtlama mi oluyor dedim sizce durum ne degerlendireyim mi olmus mu
Canim 7 gune kadar suren var miktar ve renkte anormallik olmadigi surece problem gormuyolar ama bence sen doktora git keseyifalan gormesede belki lekeyi durdurmak icin biseyler verirKizlar yerleşme kanamasi 4-5 gün suren var mi damla damla halinde.Çogu yerde 2 gun surer yaziyor benim 4 gundur gunde 1_2 damla geliyor endise etmeli miyim bilemedim
İsiktan dolayi tam net goremedim ama sanki t biraz daha hafif c denBugün tekrar yaptım sanırım yine aynı çatlama olmuş mu olmamış mı acaba kızlar?
Hmm ben sürekli kimyasal yaşadığım için 2 nin üstünde hep gebelik olmuştu ama daha sonra düşük falan filan ilk defa duydum senin dediğini ama dış gebelikte aylar sonra düşüş olanlar bile varBenimde hep0.1 cikar ondan 2.9 negatif gelmemizt bana ama kimisinin yapisal olarak daha yuksek hatta dis gebelik kontrollerimin sonunda beta 40ta sabitlenmisti doktorum belki senin genel degerin budur (negatif degerim yani) demisti sasirmistim
Dünkü testi gördün mü dur ikisini de çekip atayım en iyisi kuzumİsiktan dolayi tam net goremedim ama sanki t biraz daha hafif c den
İsiktan dolayi tam net goremedim ama sanki t biraz daha hafif c den
Üsteki dün yaptığım alttaki bugün yaptığım olmuş mu çatlamaİsiktan dolayi tam net goremedim ama sanki t biraz daha hafif c den
Bak olabili bu bedenle MR ertelemekten birşey olmazŞuan için 2 olduğu için negatif ama 1 günde 0.2 den 2.0 a yükseldi o kafamı karıştırdı acaba oluşuyomu diye
Sen mutlaka bekle 1gündr 2 bitim artmış hafta ortası kan ver mutlaka olur mu canımAnlıyorum canım ayyy yy bu bekleyiş çok kötü bekleyiş
Bende bi defa kimyasal yasadim 6ya kadar yukseltti ama sanki 8 haftalik gebelik belirtileri yasadim adetle bitti. Dis gebelikte belli basli erken gebelik belirtilerim oldu ama 2 ay full kanamali gecirdim yenilerde 0landi iste. İlk adetimi gormeyi bekliyorum 2 gun gecikti suan ama normal heraldeHmm ben sürekli kimyasal yaşadığım için 2 nin üstünde hep gebelik olmuştu ama daha sonra düşük falan filan ilk defa duydum senin dediğini ama dış gebelikte aylar sonra düşüş olanlar bile var
Yokgormedim onuDünkü testi gördün mü dur ikisini de çekip atayım en iyisi kuzum
Üsteki dün yaptığım alttaki bugün yaptığım olmuş mu çatlama
10 gün daha bekliyim artık taaaSen mutlaka bekle 1gündr 2 bitim artmış hafta ortası kan ver mutlaka olur mu canım
Çok kanaman geldiyse ondanda gecikir ama belkide düşüğün ayağı içeride olur derler bizde Allah nasip etmiştirBende bi defa kimyasal yasadim 6ya kadar yukseltti ama sanki 8 haftalik gebelik belirtileri yasadim adetle bitti. Dis gebelikte belli basli erken gebelik belirtilerim oldu ama 2 ay full kanamali gecirdim yenilerde 0landi iste. İlk adetimi gormeyi bekliyorum 2 gun gecikti suan ama normal heralde
Nasip tabi Allah bilir kimisinin ilk trimesteri hicbir sekilde cikmiyo ne kan ne idrar Rabbimin isiÇok kanaman geldiyse ondanda gecikir ama belkide düşünen ayağı içeride olur derler bizde Allah nasip etmiştir
Bence arka arkaya yapma canım biraz daha bekle sonra hüsranla karşılaşmaman için dış gebelik farlı bişey bide sonuçta nekadar negatif okadar umutsuzluk oyüzden beklemenin tavsiye ediyorum sana adetim gelmezse 5 gün daha bekliyim diyorum Mr için oda bide auralı migren için yapım var onu kullanmam lazım yoksa ben 1 ay daha beklerdimNasip tabi Allah bilir kimisinin ilk trimesteri hicbir sekilde cikmiyo ne kan ne idrar Rabbimin isiBelki hic yumurtlamadim bu ay belli olmaz dis gebelik sonrasi duzensizlesmistir diye dusunuyorum 2 tane gebelik testi yaptim dun ama kuruma cizgisi cikardilar sonradan dikkate almadim bakalim pazartesiye kadar beklemedeyim bende. Sende pazartesi kani tekrarla bence
Ay o kadar takmiyorum ki negatifi artik 2 yil oldu pozitif gorunce panik yapar oldum yine mi aynilari olucak diyeBence arka arkaya yapma canım biraz daha bekle sonra hüsranla karşılaşmaman için dış gebelik farlı bişey bide sonuçta nekadar negatif okadar umutsuzluk oyüzden beklemenin tavsiye ediyorum sana adetim gelmezse 5 gün daha bekliyim diyorum Mr için oda bide auralı migren için yapım var onu kullanmam lazım yoksa ben 1 ay daha beklerdim
Predictor early degilse testin bence yapma6 gün kaldı test yapsam çıkmaz değil mi
Olabilir bata çok var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?