- Konu Sahibi baharinadasi
-
- #2.421
Allahım sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsinKızlar durum güncellemesi yapıyorum
2 Ekim transfer tarihimdi.
11 Ekim beta hcg 21
13 Ekim beta hcg 52
17 Ekim beta hcg 384
26 Ekim beta hcg 2571
27 Ekim yani bugün keseyi gördük , tek kese 7mm yuvarlak muhtemelen kız geç tutundu. Benim gibi beta düşük başlayanlara umut olsun inşallah haftaya kalp atışımız duyulacak
Insallah kanda çıkar uzulme canım bazen ıdrar testınde gorunmeyebılıyor5. Gün taze transfer 4bb 4bb iki tane koyuldu
Sımdı gördüm üzülme umarım bırdahakıne güzel haberlerı alırsınKan sonucuda çıktı negatif3 günü beklemelimiyim ilaçları bıraksam mı
Bol sanslar. Sadece sakin ol ve bebegini dusun stress yapmaArkadaslar bugün 12:00’da transferim var. duanızı eksik etmeyin.
Sen yine de kan ver. Benim geriye embriyom kalmadıHaklısın zor benimde 5 yaşında cocugum var 2 çok istiyorum ama olmuyor sperm hareketsizligi bugün de adet oldum galiba baya kanamam var gün içinde belli eder kendini negatif sanırım 2 embryom daha var 5 gün çift transfer yaparım dedi negatifse bakalım hayırlısı artık
Maşallah maşallah, Allahım sağlıkla kucağınıza aldırsınKızlar durum güncellemesi yapıyorum
11 Ekim beta hcg 21
13 Ekim beta hcg 52
17 Ekim beta hcg 384
26 Ekim beta hcg 2571
27 Ekim yani bugün keseyi gördük , tek kese 7mm yuvarlak muhtemelen kız geç tutundu. Benim gibi beta düşük başlayanlara umut olsun inşallah haftaya kalp atışımız duyulacak
Kan sonuclarin ciktimi canimBugün +9 gün kan verdim eve gelirkende test aldım ama yok 3 gün sonra vermem gerekiyordu ama pozitif olucağını düşünmüyorum
Oyy masallahKızlar durum güncellemesi yapıyorum
11 Ekim beta hcg 21
13 Ekim beta hcg 52
17 Ekim beta hcg 384
26 Ekim beta hcg 2571
Çok önemli bir karar asla etkilemek istemem ama embriyolog karar verse, hani onların tecrübesi daha anlamlı. Yapısını da görüyordur, bozulmaya yatkın mı vs. 3.gün embriyosundan da hamile kalan arkadaşımız çok Rabbim size en doğru karsrı verdirsin.Kızlar 3.gun için aradılar embriyom bir tane ve sınırda dedi embriyolog 4hucreli dedi sizlerin nasıldı 3.gun ilerler mi 5e yoksa dondurayim mi 3.gun olarak
test yaptınız mıAyy hadi hayırlı olsun benim de 16 Ekim transferi 2 adet 3. Gün embriyosu inşallah bize de nasip olur hayırlısı ile
test yaptınız mıBizim senle de çok yakın benim de 17 ekim 2 adet 3. gün cıkmadı idrar testinde
Yok henüz yapmadım ya akşam acilde kan veririm ya da yarını beklerim normalde test günüm yarıntest yaptınız mı
Ben kullanıyorum .Kızlar merhaba transferden sonra troid için Euthyrox 25 mcg kullanan var mı ?
Doktorunla iletisime gir canım en dogru cevabi onalr verir sanaKan sonucuda çıktı negatif3 günü beklemelimiyim ilaçları bıraksam mı
Tomris nasılsın?Çok önemli bir karar asla etkilemek istemem ama embriyolog karar verse, hani onların tecrübesi daha anlamlı. Yapısını da görüyordur, bozulmaya yatkın mı vs. 3.gün embriyosundan da hamile kalan arkadaşımız çok Rabbim size en doğru karsrı verdirsin.
Sekreteriyle görüştüm ilaçlara devam et 30 unda kan ver dedi başka bişey demediDoktorunla iletisime gir canım en dogru cevabi onalr verir sana
Suan nedemeliyim bilemedim bizede haber ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?