Ekim Ayı Transferleri Toplaşın

Doğum paketi hakkında bilgilerin varsa bizimle de paylaşabilir misin rica etsek

Bu İkizler için normal bir durum değil mi daha çok minikler ve hep aralarinda bir haftaya yakinzaman oluyor belki biri geç tutunmustur.
Normali nedir bilmiyorum ki o kadar yabancıyım ki hiçbirşeyde fikrim yok tecrübeli olanlara soruyorum çoğuda senin dediğini söyledi rahtladım o yüzden inşallah durum söylediğim gibidir

Merhaba hanımlar, 5+2 yim bugün Transferden sonra 7-9-11-15. günler kan verdim, artış istenilen düzeydeydi. Dün ve bugün sağ kasığımda geçmeyen bir ağrı var. Sağ bacağım ve koluma da vuruyor bazen. Kanama, lekelenme vs yok çok şükür ama bu ağrı beni korkutuyor. Dış gebelik değildir değil mi

Benim de üreme sağlığı uzmanı olan bir doktorum vardı bu dozların 3’te birini verirdi. Hep doğal olmaya teşvik ederdi beni. Bu tüp bebek doktorları dozu çok yüklüyor malesef. Korkumdan aksatmıyorum ama bende yeni bir doktorla devam edeceğim. Hadi inşallah senin güzel haberlerini bekliyoruz. Herşey çok güzel olsun Sağlıklı olsun

Ya valla doktor bana deseki 6 ay progestan kullan valla kullanirim
Yeterki saglicaklalucagima alayim

Acaba neden fazla fazla yüklüyorlar
Benim bilgim yok valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…