- Konu Sahibi baharinadasi
 - 

- #3.021

Doğum paketi hakkında bilgilerin varsa bizimle de paylaşabilir misin rica etsekhoş buldumdoktor araştırması yapıyordum ya söylemiştim başka bir doktorla görüştüm bu süreçte doğum paketi almak için kullandığım ilaçları sordu söylediğimde çok gereksiz fazla ilaç yazılmış ilk transferin daha önce düşük de olmamış gerek yok eğer benle devam edersen bunların çoğunu keseceğim dedi. keselerden biride şuan hareketsiz görünüyor. cuma tekrar kontrole çağırdı. 
Sonuç pozitiftir inşşalkahBende 6 Ekim'de transfer oldum merakla test yapcam günü bekliyorum erken yaparsam kötü cikcakmis gibi korkuyorum hiç vakit gecmiyo içimde boşluk var gibi 18i kan verin dedi doktorum
Yani bana bakıldı sonuç 0,10 çıktı doktor çok güzel dediBenim doktorum bakmadı.
Benim gercek twst gunum yarin ins guzel sonuc alayim haber vericem@dreamon94 @yabanotu @Elos23 @blog @Buyuk_umutlar M Mavissko @yorgunbeybi kızlar testlerinizi yaptırdınız mı??
Eki Görüntüle 3668369
Arkadasim 2. Test betanin yukselisini kontrol etmek icinİlk kontrole kese için ne zamn kaçıncı gün çağırıyor doktor bana 15.gün tekrar test istedi çarşamba tekrar kan verıcem
Merhbalar benim 30 Ekim transferim oldu.5. Gün dondurulmuş 2 adet 4aa ve 4ab iki adet transfer oldum .bilgileri ekleyebilir misiniz?@dreamon94 @yabanotu @Elos23 @blog @Buyuk_umutlar M Mavissko @yorgunbeybi kızlar testlerinizi yaptırdınız mı??
Eki Görüntüle 3668369
TeşekkürlerArkadasim 2. Test betanin yukselisini kontrol etmek icin
Benim domtorum kan testinden 21 gun sonrq cagriyo hem kese hem kalp atisina bakiyo
Benim 10 ekimde transferim olmuştu 25 ekimde kese kontrolüne çağırdıİlk kontrole kese için ne zamn kaçıncı gün çağırıyor doktor bana 15.gün tekrar test istedi çarşamba tekrar kan verıcem
Normali nedir bilmiyorum ki o kadar yabancıyım ki hiçbirşeyde fikrim yok tecrübeli olanlara soruyorum çoğuda senin dediğini söyledi rahtladım o yüzdenBu İkizler için normal bir durum değil mi daha çok minikler ve hep aralarinda bir haftaya yakinzaman oluyor belki biri geç tutunmustur.
İstanbulda mı yaşıyosun canım and yakası mıDoğum paketi hakkında bilgilerin varsa bizimle de paylaşabilir misin rica etsek
Merhaba bende 3. Gün embriyosu transferi oldum transfer +6. Günümdeyim suan 8 Kasım kan verme günüm suan siz ne durumdasınızİnşallah Rabbim bu cuma hürmetine hepimizi tez vakitte evlat nasip etsin hepimiz pozitif sonuçları paylaşalım
Ben yarin kan veriyorum insMerhaba bende 3. Gün embriyosu transferi oldum transfer +6. Günümdeyim suan 8 Kasım kan verme günüm suan siz ne durumdasınız
İstanbul’da Avrupa yakasında yaşıyorum canımİstanbulda mı yaşıyosun canım and yakası mı
Benim pozitif 2 kasımda 78.31 çıktı yarın kan vereceğim tekrar bakalım normal de zaten 4 Kasım ben erken verdim idrar testim pozitif cıkıncaMerhaba bende 3. Gün embriyosu transferi oldum transfer +6. Günümdeyim suan 8 Kasım kan verme günüm suan siz ne durumdasınız
Benim de üreme sağlığı uzmanı olan bir doktorum vardı bu dozların 3’te birini verirdi. Hep doğal olmaya teşvik ederdi beni. Bu tüp bebek doktorları dozu çok yüklüyor malesef. Korkumdan aksatmıyorum ama bende yeni bir doktorla devam edeceğim. Hadi inşallah senin güzel haberlerini bekliyoruz. Herşey çok güzel olsunhoş buldumdoktor araştırması yapıyordum ya söylemiştim başka bir doktorla görüştüm bu süreçte doğum paketi almak için kullandığım ilaçları sordu söylediğimde çok gereksiz fazla ilaç yazılmış ilk transferin daha önce düşük de olmamış gerek yok eğer benle devam edersen bunların çoğunu keseceğim dedi. keselerden biride şuan hareketsiz görünüyor. cuma tekrar kontrole çağırdı. 
Aa bende canimİstanbul’da Avrupa yakasında yaşıyorum canım
Ya valla doktor bana deseki 6 ay progestan kullan valla kullanirimBenim de üreme sağlığı uzmanı olan bir doktorum vardı bu dozların 3’te birini verirdi. Hep doğal olmaya teşvik ederdi beni. Bu tüp bebek doktorları dozu çok yüklüyor malesef. Korkumdan aksatmıyorum ama bende yeni bir doktorla devam edeceğim. Hadi inşallah senin güzel haberlerini bekliyoruz. Herşey çok güzel olsunSağlıklı olsun 
Hadi inşallah güzle haberlerinizi bekliyorumBen yarin kan veriyorum ins
Acaba neden fazla fazla yüklüyorlarBenim de üreme sağlığı uzmanı olan bir doktorum vardı bu dozların 3’te birini verirdi. Hep doğal olmaya teşvik ederdi beni. Bu tüp bebek doktorları dozu çok yüklüyor malesef. Korkumdan aksatmıyorum ama bende yeni bir doktorla devam edeceğim. Hadi inşallah senin güzel haberlerini bekliyoruz. Herşey çok güzel olsunSağlıklı olsun 
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?