- Konu Sahibi baharinadasi
-
- #1.121
Transfer gunu bakilacaktir belki icinjzj rahat tutun . İsterseniz bir hemşirenize sorabilirsiniz süreci. Asıl kritik olan transfer günü progesteron değeri . Sonuca göre transfer sonrasi dozu ayarlayabiliyorlarBakmadılar Malesef progestana falan rahim kalinligina baktılar ilaçları yazdılar transfer için gün verdiler
Canım 9 ekimde transfer oldum zaten ben bakmadan progestanaTransfer gunu bakilacaktir belki icinjzj rahat tutun . İsterseniz bir hemşirenize sorabilirsiniz süreci. Asıl kritik olan transfer günü progesteron değeri . Sonuca göre transfer sonrasi dozu ayarlayabiliyorlar
20 Ekim pazartesi belli olacak. Insallah pozitif ile bu listeye girmiş olurumCanım hayırlı olsun İnşallah pozitifi görürsün. Seni de aldım listeye son durumumuzu paylaşayım.
L leylekgelse sen sonucunu öğrendin mi canım yada baktırdın mı?
Eki Görüntüle 3660430
İnşallah senin embriyo dana tutunmuş süpriz yapacak Allahın izniyle kalbini ferah tut ben 2 aydır tedavi görüyorum ilk ay yumurtam boş çıktı tekrar başladımBugün idrarda negatifi görünce yaptım bi Türk kahvesi içtim transferden beri içmiyorum
Namazlarimi oturarak kılıyordum bugün normal kılmaya başladım abdest alırken ayaklarımı banyoda yıkıyordum lavaboya kaldırmamak için abdesti de normal aldım saldım yani anlayacağınız
Bence işe gitmenizden dolayı kendinizi suçlamayın ben 10 gündür evde dinlendim yerden eğilip çorap bile almadım o derece dikkat ettim ve yine de olumsuz olduğunu öğrendim.Bu süreçte en kolay kendimizi ya da doktoru suçlamak gibi geliyor ama nasipten öte yol yok. İnşallah sonraki ay sağlıklı bebeklere hamile kalırız.
Ben sabahtan beri kendime gelemedim ağlıyorum, yataktan çıkmıyorum doktorum senden çok ümitliydim dedi hatta pozitif olunca doktor video çekiyor haberi verirken beni yarın video çekmek için aradı ben de hocam ben dayanamadım test yaptım negatif diyince o da çok şaşırdı, tevekkülden vazgeçmeyelim toparlanalım inşallah önümüzdeki ay sağlıklı bebişlerimize hamile kalırız.
Bence işe gitmenizden dolayı kendinizi suçlamayın ben 10 gündür evde dinlendim yerden eğilip çorap bile almadım o derece dikkat ettim ve yine de olumsuz olduğunu öğrendim.Bu süreçte en kolay kendimizi ya da doktoru suçlamak gibi geliyor ama nasipten öte yol yok. İnşallah sonraki ay sağlıklı bebeklere hamile kalırız.
Ne bileyim aramadı bir de ilgi bekledim ben iki kere yazdım da aradılar hatta aramazsa diye başka birine gitmek için görüşme bile yaptımBence işe gitmenizden dolayı kendinizi suçlamayın ben 10 gündür evde dinlendim yerden eğilip çorap bile almadım o derece dikkat ettim ve yine de olumsuz olduğunu öğrendim.Bu süreçte en kolay kendimizi ya da doktoru suçlamak gibi geliyor ama nasipten öte yol yok. İnşallah sonraki ay sağlıklı bebeklere hamile kalırız.
İnşallah canım Rabbim Sanada güzel haberler almayı nasip etsin çok zor bi süreç ya maddi maneviİnşallah senin embriyo dana tutunmuş süpriz yapacak Allahın izniyle kalbini ferah tut ben 2 aydır tedavi görüyorum ilk ay yumurtam boş çıktı tekrar başladım
Evet çok zor inşallah allahım sana güzel haber almayı nasip eder güzel haberini bekliyorum kalbini ferah tutİnşallah canım Rabbim Sanada güzel haberler almayı nasip etsin çok zor bi süreç ya maddi manevibenimde bu 4. Tedavi artık inşallah son olur güzel haber alırım
İlk denememdi benimBenim hesap olmuş seninkikaçıncı denemeydi ben de iş yerindeyken öğrendim ağlayamadım sanki dondum kaldım sonra akşam eşim sarıldı falan koptu film ben de hala daha ona bakarak ağlayasım geliyor o da ben üzülmeyeyim diye telkin ediyor ama biliyorum o da çok üzüldü
Aynen canim bendede oyle simdide kaset test yapdim yok hicbirsey yarin kan vericem ama hic umudum yok
ayniyiz canim benim de ilkti neyse canımız sağ olsun zamanı değil demekİlk denememdi benim
Ben de öyle olmuştum. Çok normal. O negatif I görünce biri sanki eline kalbimi alıp böyle sıkıyordu. Acı, üzüntü, çaresizlik, öfke, hepsi biraradaZoi max verdi bir de bana önceden Omegapa vermişti onu zaten kullanıyorum bayadır
Bazen çok sinirleniyorum bazen ağlamak geliyor her şeyi suçluyorum suan
Amin hepimizin kolaylıkla olur inş hepimiz çok kıymetliyiz çok büyük emek harcıyoruz kadın olmak gerçekten zorBen de öyle olmuştum. Çok normal. O negatif I görünce biri sanki eline kalbimi alıp böyle sıkıyordu. Acı, üzüntü, çaresizlik, öfke, hepsi birarada
En kısa sürede inşallah evladına kavuşursun
Allah büyük inş pozitif olur siz kafanıza takmayın dogal siklus mu oldu pekiCanım 9 ekimde transfer oldum zaten ben bakmadan progestana
inşallah kardeşim tek duam bu test gününü bekleyen herkese Allah kolaylık versin ve sonuçlarını güzel bi şekilde alsın inşallahAllah büyük inş pozitif olur siz kafanıza takmayın dogal siklus mu oldu peki
Amin amin elfü elfi amininşallah kardeşim tek duam bu test gününü bekleyen herkese Allah kolaylık versin ve sonuçlarını güzel bi şekilde alsın inşallah
Hayır doğal değil
Benim doktorum da öyle yaptı rahim kalınlığı iyi dedi gün verdi ve şuan içinde hissizlik var sanki tutmamis gibiBakmadılar Malesef progestana falan rahim kalinligina baktılar ilaçları yazdılar transfer için gün verdiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?