Ekim Ayı Transferleri Toplaşın

Mehraba her kese pozitifi goren arkadaslara sormak istiyorum sizde idrara sik sik cikiyosunuzmu? Idrarinizin rengi kokusu varmi?
 
Ben şu an kullandığım tüm ilaçları daha önceki tedavilerimde de kullandım o yüzden o günlerden farklı olarak kendime gördüğüm değişik belirtileri söyleyim sizlere belki yardımcı olur. Yani bu belirtiler bende ilaç kaynaklı değil onu anladım. Vücut sıcaklığım hep 37 derece üzerinde. Tenimde değişik bir koku var tarif edemediğim. Meme ucu pembe normalde benim şu an kahverengi oldu ve aşırı hassas. İdrar pasparlak ve kokulu. Gece saat başı tuvalete kalkıyorum. Tabii bu yazdıklarım kişiden kişiye göre değişebilir ama belki aynılarını yaşıyorsunuzdur diye yazmak istedim.
 
Peki kramplarınız oldu mu kasıkta? Olduysa ne zaman başladı?
 
Merhaba bende ayin 13nde transfer oldum iki dondurulmus embriyo bugün dayanamadim test yaptim böle cikti varmi sizce ??
 

Eklentiler

  • IMG_1763.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG_1765.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 26
Tesekkur ederim canim yazdigin icin bendede oyle idrarimin rengi sari birde kokulu vucut sicagligi bende 1ci de olmusdu ama bakiyorum simdi yok. Peki goguste damarlarin belirginmi ?
 
Tesekkur ederim canim yazdigin icin bendede oyle idrarimin rengi sari birde kokulu vucut sicagligi bende 1ci de olmusdu ama bakiyorum simdi yok. Peki goguste damarlarin belirginmi ?
Ben çok beyaz tenliyim o yüzden hep belirgindi benim damarlarım. Özellikle baktım bu dönemde bir fark göremedim.
 
Ben de 14 ekimde transfer oldum, ben de öğretim görevlisiyim. 3 gün raporluydum ben de. Pazartesi Salı benim de en yoğun günüm. Bu kadar mı benzerlik olur Pazartesi gideceğim okula. Doktorum ilk gün dinlen diğer günler normal hayatına dön demişti.
 
Merhaba kızlar bugün öğlen transfer oldum az önce lavaboya gittim kahverengi leke gördüm peçetede korkuyorum normal mi
 
Pozitif haberlerimizle de tam olalım ben de meslek lisesinde meslek öğretmeniyim pratik dersler beni biraz endişelendiriyor hatta evde de eğilip kalkıyorum ufak bir köpeğimiz var mecbur ama evde dinlenme şansım var ama okul curcuna
 
Doğal siklusla transfer olan arkadaşlar, size kan sulandırıcı verildi mi? Ben progesteron kapsül ve folik asitle devam ediyorum. Doktoru göremedim, hemşire de böyle bir şey söylemedi. Eklenmesi gerekiyor mu?
 
Umarım ben pazartesi Salı günü tamamen oturarak ders anlatırım artık. Dil dersi olduğu için fiziki olarak çok yorulmuyorum. Uzun süre ayakta kalmazsak sorun olmaz bence bugün biraz yürüyüş yaptım iki gündür evdeydim, süreki yatmaktan sıkıldım
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…