- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
tabı kı olmaz,idrar ıcın en az 3 hafta lazım.bugun saglık ocagında da dedı hemşiremız.
bak sana bı vıdeo lınkı vereyım onu ac.ben ona baka baka yaptım.bana kımse gostermedı.araştırdım buldum.mg hesabı nasıl yapılıyor bak bakalım.
Part 1 of 2 Puregon Pen Injection Teaching Video.m4v - YouTube
bır de bu;
Part 2 of 2 Puregon Pen Injection Teaching Video.m4v - YouTube
13.günü kan testim negatif arkadaşlar((
meğer bu sonuca ne kadar da hazırlasam kendimi aslında hazır değilmişim
Kızlar ben iğneleri almaya gittim eczaneye dr bana 3 kutu 450 gonal f yazmış ama rapor ancak 1000 ünite karşılarmış fazlasını karşılamazmış bir kutu da kendimizden almamız gerekiyormuş. İki kutu gonal ve çatlatma iğnesine 260 verdim diğer bir kutu raporsuz 360 tl. Bende almadım şimdilik zaten eczaneci tanıdık ayırdı bana gonal f. Bende doktorua sorucam illa al derse alıcam yoksa almıcam bir de almak zorundayım onu ayrıca bir daha ki aya rapora yazdıramıyorum. Ben zaten kasımda başlıcam ya dedim o zaman bir kutu için raor yazdırsam dedim olmaz öyle dedi. Dr bana yazarken 2 kutu yeter ama 3 yazalım demişti dr konuşayım da öylr alayım dimi boşuna para vermiş olmayayım gerek olmazsa 360 tl gidecek. Gerçi ben iğnelere başlayayım yetmezse alırız dedim eczacıya. Ama tabii aralıkta başlarsam satar başkasına belki. 2 ktu yeter mi acaba yaa siz kaç kutu kullandınız.
Kızlar ben iğneleri almaya gittim eczaneye dr bana 3 kutu 450 gonal f yazmış ama rapor ancak 1000 ünite karşılarmış fazlasını karşılamazmış bir kutu da kendimizden almamız gerekiyormuş. İki kutu gonal ve çatlatma iğnesine 260 verdim diğer bir kutu raporsuz 360 tl. Bende almadım şimdilik zaten eczaneci tanıdık ayırdı bana gonal f. Bende doktorua sorucam illa al derse alıcam yoksa almıcam bir de almak zorundayım onu ayrıca bir daha ki aya rapora yazdıramıyorum. Ben zaten kasımda başlıcam ya dedim o zaman bir kutu için raor yazdırsam dedim olmaz öyle dedi. Dr bana yazarken 2 kutu yeter ama 3 yazalım demişti dr konuşayım da öylr alayım dimi boşuna para vermiş olmayayım gerek olmazsa 360 tl gidecek. Gerçi ben iğnelere başlayayım yetmezse alırız dedim eczacıya. Ama tabii aralıkta başlarsam satar başkasına belki. 2 ktu yeter mi acaba yaa siz kaç kutu kullandınız.
slm arkadaşlar bende 14.güne geldim çok şükür ite kaka :) yarın test günüm şuan ne hamilelik ne de gebelik belirtim var anlayamıyorummm sabah idrar testi yaptım nova marka on dakikada birşeyler belirdi t çizgisinde rengi böyle gri gibi bordo gibi ama bakınca bişeyler var halada duruyoo saaatler oldu ne dersiniz var mıdır bişeyler??? beni en çok düşündüren gögüslerimde öyle aman aman bir ağrı yok uçları çatlama iğnesinden sonra ağrıdı baya ama zamanla geçti ayyyyy heveslenmek istemiyorumm yaa neyse bir gün kaldı ak kara belli olacak hayırlısı olsun hepimiz içinnn...
selam kizlar bu sabah idrar testi yaptim negatif cikti kan tahlili vermeye cesaretim yok belki pembe cizik gorurum diye umut ettim idrar testini denedim hala umutla bekliyorum cok zor 1 2 gun kaldin mi en son pazartesiye karar verdim eger hala adet olmazsam kan tahlili yaptircam hayirlisi allahim kimseyi ugrastirmadan hayirlisindan nasip etsin
Selam canım, idrardan bellı olmaz demiştim ama dayanamamışsın.İnsanoğlu işte dayanamıyoruz
.İdrar yapıncaya kadar kan tahlılı yaptıraydın ya
Bugun bıle bellı olur senın kandan.Neyse sız beklemeyı secenlerdensınız.
selam kizlar bu sabah idrar testi yaptim negatif cikti kan tahlili vermeye cesaretim yok belki pembe cizik gorurum diye umut ettim idrar testini denedim hala umutla bekliyorum cok zor 1 2 gun kaldin mi en son pazartesiye karar verdim eger hala adet olmazsam kan tahlili yaptircam hayirlisi allahim kimseyi ugrastirmadan hayirlisindan nasip etsin
slm arkadaşlar bende 14.güne geldim çok şükür ite kaka :) yarın test günüm şuan ne hamilelik ne de gebelik belirtim var anlayamıyorummm sabah idrar testi yaptım nova marka on dakikada birşeyler belirdi t çizgisinde rengi böyle gri gibi bordo gibi ama bakınca bişeyler var halada duruyoo saaatler oldu ne dersiniz var mıdır bişeyler??? beni en çok düşündüren gögüslerimde öyle aman aman bir ağrı yok uçları çatlama iğnesinden sonra ağrıdı baya ama zamanla geçti ayyyyy heveslenmek istemiyorumm yaa neyse bir gün kaldı ak kara belli olacak hayırlısı olsun hepimiz içinnn...
evet canim ama doktor hamile deilsiniz dediginde yerin dibine giriryorum ama evde kendim yaptim negatifte olsa ilk ben ogrendim ve esime soyledim uzuldu belki yalnis olmustur kullanma tarihi gecmistir oda kendini oyle teselli ediyor nasip ya cok kararsizim pazartesiye kaldi
merhaba sanırım sizde aşılama yaptırcaksınız geçen ay bende yaptırdım ama malesef sonuç negatif bu ay için dinlenmedeyim önümüzdeki ay devam edeceğim bahsettiğiniz ilaca gelince gonal f kullanımı kolay olduğu için doktorunuz vermiş gonal f karından ve kendiniz yapılıyorsunuz o yüzdende biraz maliyetli bir ilaç ben menogon adlı bir ilaç kullandım 132 tl gonal f le muadil ilaç menogon kalcadan hemşire tarafından yapılması lazım gonal f ise kendinizin yapa bileceği ital bir ilaç benim doktorum bu şekilde bahsetmişti ilaçlardan menogondan 2 kutu aldım her kutuda 5 sıvı 5 tane toz var toplamda 5 ilaç yapıyor reglm 2 gününden itibaren 7 gün kullanmam yeterli geldi çatlama iğnesi pregnyl 5000 den ikitane vuruldum 36 saat sonra aşılamam yapıldı 3 tanede ilaçım kaldı kasım ayında kullanacağım onu
ben konuları takip ederken karıştırmışım siz tüp bebek yaptırıyosunuz ben aşılamadan bahsettiğiniz sandım kusuruma bakmayın lütfen yazdığım cevap yanıltıcı olabilir
aynen canım kan vermek sorum değil de dr hayır gebelik yok negatif demesi çok efan sanki hastane başıma çöküyo eve nasıl geldiğimi biliyodumo yüzden evde görmeden o 2. çizgiyi bende asla gitmem kan vermeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?