Aşılama Ekim Ayında Aşılama Olanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

aa çok sağol bende bakacaktım unutmuştum yaa teşekkürler bakayım bir.

13.günü kan testim negatif arkadaşlar((
meğer bu sonuca ne kadar da hazırlasam kendimi aslında hazır değilmişim

canım ne desem ki çeken bilir sadece aşılamaya yaklaşmış biri olarak anlayabilirim seni bende hep negatifi aldığım zaman ne yapacağımı düşünüyorum hep kafamda o düşünce var. Allahtan hayırlısı buymuş deyip devam etmek gerekiyor galiba vardır her şerde bir hayır arkadaşımm.. Devam yılmadan usanmadan.

Ne hissettiğini cok cok iyi anlıyorum, ve sana teselli etmek için edecegm sözlerın hepsının boşuna olacagını bıldıgım için hiç birsey dıyemıyorum canım.
Allah sabır versın bıze.
Dert etme , dua et...

arkadaşlar desteğiniz için teşekkrler..
toparlanmaya çalışıyorum ve yeni planlar yapmaya çabalıyorum
meğer eşim benden daha çok umutlanmış
haberi aldığındaki ses tonundan anladım ve bi kat daha üzüldüm
olmadı işte...ne denir ki
Rabbim bundan sonrasını kolaylaştırsın ve bebğimize kavuşmanın vaktini yakın eylesin inşlh hepimz için

Canım gerçekten çok üzüldüm. Sana üzülme demeyeceğim benim daha 2. günü anladım olmayacagını. Bagıra bagıra agladım . O yüzden Rabbim sadece sabretme gücü versin.

Kızlar ben iğneleri almaya gittim eczaneye dr bana 3 kutu 450 gonal f yazmış ama rapor ancak 1000 ünite karşılarmış fazlasını karşılamazmış bir kutu da kendimizden almamız gerekiyormuş. İki kutu gonal ve çatlatma iğnesine 260 verdim diğer bir kutu raporsuz 360 tl. Bende almadım şimdilik zaten eczaneci tanıdık ayırdı bana gonal f. Bende doktorua sorucam illa al derse alıcam yoksa almıcam bir de almak zorundayım onu ayrıca bir daha ki aya rapora yazdıramıyorum. Ben zaten kasımda başlıcam ya dedim o zaman bir kutu için raor yazdırsam dedim olmaz öyle dedi. Dr bana yazarken 2 kutu yeter ama 3 yazalım demişti dr konuşayım da öylr alayım dimi boşuna para vermiş olmayayım gerek olmazsa 360 tl gidecek. Gerçi ben iğnelere başlayayım yetmezse alırız dedim eczacıya. Ama tabii aralıkta başlarsam satar başkasına belki. 2 ktu yeter mi acaba yaa siz kaç kutu kullandınız.

merhaba sanırım sizde aşılama yaptırcaksınız geçen ay bende yaptırdım ama malesef sonuç negatif bu ay için dinlenmedeyim önümüzdeki ay devam edeceğim bahsettiğiniz ilaca gelince gonal f kullanımı kolay olduğu için doktorunuz vermiş gonal f karından ve kendiniz yapılıyorsunuz o yüzdende biraz maliyetli bir ilaç ben menogon adlı bir ilaç kullandım 132 tl gonal f le muadil ilaç menogon kalcadan hemşire tarafından yapılması lazım gonal f ise kendinizin yapa bileceği ital bir ilaç benim doktorum bu şekilde bahsetmişti ilaçlardan menogondan 2 kutu aldım her kutuda 5 sıvı 5 tane toz var toplamda 5 ilaç yapıyor reglm 2 gününden itibaren 7 gün kullanmam yeterli geldi çatlama iğnesi pregnyl 5000 den ikitane vuruldum 36 saat sonra aşılamam yapıldı 3 tanede ilaçım kaldı kasım ayında kullanacağım onu

slm arkadaşlar bende 14.güne geldim çok şükür ite kaka :) yarın test günüm şuan ne hamilelik ne de gebelik belirtim var anlayamıyorummm sabah idrar testi yaptım nova marka on dakikada birşeyler belirdi t çizgisinde rengi böyle gri gibi bordo gibi ama bakınca bişeyler var halada duruyoo saaatler oldu ne dersiniz var mıdır bişeyler??? beni en çok düşündüren gögüslerimde öyle aman aman bir ağrı yok uçları çatlama iğnesinden sonra ağrıdı baya ama zamanla geçti ayyyyy heveslenmek istemiyorumm yaa neyse bir gün kaldı ak kara belli olacak hayırlısı olsun hepimiz içinnn...

ben konuları takip ederken karıştırmışım siz tüp bebek yaptırıyosunuz ben aşılamadan bahsettiğiniz sandım kusuruma bakmayın lütfen yazdığım cevap yanıltıcı olabilir

selam kizlar bu sabah idrar testi yaptim negatif cikti kan tahlili vermeye cesaretim yok belki pembe cizik gorurum diye umut ettim idrar testini denedim hala umutla bekliyorum cok zor 1 2 gun kaldin mi en son pazartesiye karar verdim eger hala adet olmazsam kan tahlili yaptircam hayirlisi allahim kimseyi ugrastirmadan hayirlisindan nasip etsin

insallah canim hayirlsi ins hamile haberini verirsin ve bebegin ugur getiri buraya cnm ins melegin seninledir

Selam canım, idrardan bellı olmaz demiştim ama dayanamamışsın.İnsanoğlu işte dayanamıyoruz
.İdrar yapıncaya kadar kan tahlılı yaptıraydın ya
Bugun bıle bellı olur senın kandan.Neyse sız beklemeyı secenlerdensınız.

Son düzenleme:
amin,sizin çok iyi anlıyorum eşlerimiz bizden çok umutlanıyolar sonrada onlar bize moral veriyo halbu ki onların da içinde kanayan bi yara.

Allahım isteyen herkese nasip et yarabbim,bizi bebiş kokularından mahrum etme

slm kızlar.bende 2 yıllık evliyim geçen ay çatlatma iğnesiyle doğal yolla ilişki oldu sonuç negatif.yarın ilk aşılamam olucak ama görüyorum ki çoğu kişinin ki tutmuyo,inşallah bundan sonra aşılama yaptıran herkesinki tutar.

benim ki sebebsiz infertilite,bende ve eşimde bi sorun yok ama olmuyo artık kendimi en kötü şartlara adapte ediyorum,haktan hayırlısı.

sizlerde sıkmayın canınızı,sabredin,moralinizi hep yüksek tutun.biz ne kadar istesekte olmuyo,istemeyen bayanlara bakıyoruz hamile kalabiliyolar.demem o ki isyan etmeyin,herşeyin bi zamanı var Allah isteyen kullarına verir istemekten vazgeçmeyin bir gün mutlaka kabul edicek..

evet canim ama doktor hamile deilsiniz dediginde yerin dibine giriryorum ama evde kendim yaptim negatifte olsa ilk ben ogrendim ve esime soyledim uzuldu belki yalnis olmustur kullanma tarihi gecmistir oda kendini oyle teselli ediyor nasip ya cok kararsizim pazartesiye kaldi

ahh canım ya yine negatif bi haber offf çok moral bozucu bi durum sağlım olsun demekten başka bi şeçeneğimiz yok canım işte demek ki daha vakti zamanı gelmemiş

eminin ki bende yarın sabah kocaman bi negatif göreceğim buna hiç şüphem yok soncu yapmadan da tahmin edebiliyorum

aynen canım bende senin gibi 14. günümdeyim ama bende de hiç bi belirti yok ne gebelik ne de adet :44: inşş hakkımızda hayırlısı olur canım

sen niye dayanamayıp test yapmışsın bende o kadar cesaret yok valla ama bende yarın yaparım artık sonuç ne olursa olsun bilmek en doğrusu inşş o gördüğün çizgi seni yanıltmaz tatlım bebişin seninledir

aynen canım kan vermek sorum değil de dr hayır gebelik yok negatif demesi çok efan sanki hastane başıma çöküyo eve nasıl geldiğimi biliyodum o yüzden evde görmeden o 2. çizgiyi bende asla gitmem kan vermeye

eevt ithalmiş o yüzden pahalıymış eczacı dedi ki raporsuz bir kutu 360 tl. Bende doktoru aradım çünkü 3 kutu gerekmez ama bulunsun demişti dedim 3. kutuyu alınca 1000 üniteyi geçiyor üçüde 450 lik çünkü rapor 3. yü karşılamıyor napalım alalım mı diğerlerini aldım dedim alma o zaman yeter iki kutu dedi almıcam ama lazım olursa da eczacı ayırdı zaten alırım. Uygula kolay gibi gözüküyor bakıcam hemşire uygulayacak ilk sonra kendim denicem. çatlatma iğnemde otrivelle. Hayırlısı hakkımızda. Hastane ne kadar alacak bilmiyorum bir de sperm yıkamaya da ayrıca para veriliyor laba galiba. Senin de bu sefer tutar İnşallahhh canımm..

ben konuları takip ederken karıştırmışım siz tüp bebek yaptırıyosunuz ben aşılamadan bahsettiğiniz sandım kusuruma bakmayın lütfen yazdığım cevap yanıltıcı olabilir

yok canım aşılamabenim de tüp değil. Dozlardan dolayı mı öyle anladın. Yanıtın tam oldu teşekkürler. Bende 2. aşılamayıda yaptırırım tutmazsa diyorum 2. de şans artıyormuş diyorlar.

aynen canım kan vermek sorum değil de dr hayır gebelik yok negatif demesi çok efan sanki hastane başıma çöküyo eve nasıl geldiğimi biliyodum o yüzden evde görmeden o 2. çizgiyi bende asla gitmem kan vermeye

Bende dün akşam kendi kendime öyle düşündüm aşılama olunca asla gebelik testinde görmeden gitmem dedim çok gittim gecikmelerde ilk başlarda hcg falanda anlamıyordum soruyordum var mı diye yok tabii ki falan diyorlardı nasıl üzülüyordum. Orada ağlamaktan falan da korkarım o yüzden silik bile çıksa gitmem sanırım iyce görünmesini belerim gibime geliyor. Hiç olmazsa onda negatifi de görsem evde yaşarım yaşayacağımı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…