olsun bitanem toparlanmamışsın biraz kendini ne güzel bak yine tedaviye devam rabbim inşş nasip edecek biliyorum ben
Biz de eşimle ne yapacagımıza karar vermedık:44:
Ben çok ağlayınca ne yol varsa denenecek, elimizden gelen herseyı yapacğz demıştı.Parayı düşünme en ıyı yerlerde yaptırırz dıyor. Araştırdım Bursa acıbadem gıbı gorunuyor en ıyı tüp bebek merkezı. Eşim tamam dıyor.
Ama daha kendı doktorumuza gıdıp bır yol cızmek lazım. Gıdemedık de, haftasonu ınş gıdebılırsek ne yapacagımıza doktorumuzun yönlendırmesıyle karar verırız
Kızlar bende aşlama iğnelerimi alıcam raporum çıktı ama kasım da oalbilir aralıkta bakıcaz. İğneler kendimiz vuracağımız kadar basit mi nasıl ayarlıyorsunuz dozu venasıl vuruyorsunuz baya içeri sokuyor musunuz çok merak ediyorum acaba hergün hastaneye mi gidip vurdursam diye bir de saat önemli mi belli bir saati var mı. Öğle tatilimde vurdayım geleyim diyorum mesela ben, her gün aynı saatte mi vurulması lazım.
olsun bitanem toparlanmamışsın biraz kendini ne güzel bak yine tedaviye devam rabbim inşş nasip edecek biliyorum ben
Biz de eşimle ne yapacagımıza karar vermedık:44:
Ben çok ağlayınca ne yol varsa denenecek, elimizden gelen herseyı yapacğz demıştı.Parayı düşünme en ıyı yerlerde yaptırırz dıyor. Araştırdım Bursa acıbadem gıbı gorunuyor en ıyı tüp bebek merkezı. Eşim tamam dıyor.
Ama daha kendı doktorumuza gıdıp bır yol cızmek lazım. Gıdemedık de, haftasonu ınş gıdebılırsek ne yapacagımıza doktorumuzun yönlendırmesıyle karar verırız
Kızlar bende aşlama iğnelerimi alıcam raporum çıktı ama kasım da oalbilir aralıkta bakıcaz. İğneler kendimiz vuracağımız kadar basit mi nasıl ayarlıyorsunuz dozu venasıl vuruyorsunuz baya içeri sokuyor musunuz çok merak ediyorum acaba hergün hastaneye mi gidip vurdursam diye bir de saat önemli mi belli bir saati var mı. Öğle tatilimde vurdayım geleyim diyorum mesela ben, her gün aynı saatte mi vurulması lazım.
olsun bitanem toparlanmamışsın biraz kendini ne güzel bak yine tedaviye devam rabbim inşş nasip edecek biliyorum benallahım hepimizin yüzünü güldürür inşş belki bende cuma günü ya çok üzülecem yada çok sevinecem valla test yapmaya aslında hiç cesaretim yok eşim çok ısrar ediyo merak ediyo kıyamam ona varsa vardır yoksa yoktur elden bişey gelmez
bi an önce dr gidin canım ona göre ne yapacağanıza kara verirsiniz inşş hakınıda hayırlısı olur
canım çok sevindim raporun çıkmasın hayırlı olur inşş
şimdi canım dr sana ne zaman hangi saat aralığında vuracağını ne kadar doz kullancağını söylüyo ya kendin yap yada riske atmamak için hastaneye gitbenim allahtan hemşire arkadaşım var sağolsun iğnelerimi hep o yaptı zaten ben kendi kendime asla yapamazdım
iğnelerrin saati geçmemesi gerek ona çok dikkat et canım önemli bunlar
Sonucu yazmayı unuttum, kesinleşti ki tutmamış.Sonuc negatıf...
Umutlar başka bahara...
Umutlar başka bahara...
hayirlisi olsun kardesim demmeki hayirlisi buymus tedaviye devam sonunda alicaz ins kucagimiza bebekimizi :)) onlar inatciysa bizde inatciyiz :))) bende cok umutlanmiyorum uzulmem fazla olmasin diye
sağlık olsun bitanem ya rabbim daha demek uygun görmedi kısmet değilmiş demek
dediğin gibi inşş umudunu başka baharda bulursun canım
sağol canım, senın bugun 12.günün. Kanda bellı olurdu, ne zaman yaptıracaksın test?
biliyorum benimki de tutmadı öylesine bekliyorum işte...adetim gelmemiş olabilir ama buda hamile olduğum anlamına gelmiyo işte malesef
umarım arkadasım, nasıl tahlıl yaptırmadan durabılıyorsunuz ya? Ben olsam bı dakıka durmam.Hadi yaptırın ama ya
ne biliyim cesaretim yok canim ya ama eczaneden test alip silikte olsa cift cizgiyi gorebilirmiyim diye de kendimi alikoyamiyorum yani bende hasretim gibi dusunuyorum mubarek gun cuma gunu ins o gunun hurmetine bize guzel haber nasip eder 15 ci gun oluyor zaten cuma gunu
oyle deme allah bilir icten dusun melegini ins seninledir allah buyuk gun dogmadan neler dogar umutsuz olma kardesim
ne biliyim cesaretim yok canim ya ama eczaneden test alip silikte olsa cift cizgiyi gorebilirmiyim diye de kendimi alikoyamiyorum yani bende hasretim gibi dusunuyorum mubarek gun cuma gunu ins o gunun hurmetine bize guzel haber nasip eder 15 ci gun oluyor zaten cuma gunu
oyle deme allah bilir icten dusun melegini ins seninledir allah buyuk gun dogmadan neler dogar umutsuz olma kardesim
yok bitanem ya aslında diyorum ya hiç cesaretim yok yapmayaama mutlaka yapacam kaçış yok bundan
hıc eczaneye gıtmeye zahmet etme bıle canım, bellı olmaz.Verdıgın paraya yazık.
İyi beklemeler o zaman sıze
hayırlı olsun tedavın dejavu_one
ılk ıgne yapacagım zaman cesaret edemedım ve saglık oacagına gıttım hemsıreye yaptırmaya. hemşire ıgneyı soktu hıc bır his hissetmedım.Sinek bıle ısırınca acıtıyor, iğne acımadı :)
Hergun gıdıp gelemezdım zaten, çalışıyorum.Kendım vurdum hep. Sen de göreceksın hıc acımayacak.Telaşlanma
Aynı saatlerde vurulmak gerekıyor
Umutlar başka bahara...
tabı kı olmaz,idrar ıcın en az 3 hafta lazım.bugun saglık ocagında da dedı hemşiremız.nasıl canım şimdi test yapsa belli olmaz mı diyosun :44::44:
Bende hemşireden göreceğim zaten hastanede dr öyle dedi ilk iğneyi biz vurucaz göreceksin zaten dedi ama benim git gel yapmam zor aynı saatlerde vurulma işi de zor öğle tatilinde olursa iyi olur alırım iğneyi yanıma eşimin odasında mini buzdolabına koyarım öğle tatili gider onun odasında vururum peki şırıngayı nasıl hazırlıyorsunu mg falan şaşmadan ay ne çok soru sordum dimi zati dr söyler bana bunları ama hemen öğrenmek istiyorm işte naparsın.
Hayırlısı olsun canım her şerde bir hayır vardır bunu unutma.
13.günü kan testim negatif arkadaşlar((
meğer bu sonuca ne kadar da hazırlasam kendimi aslında hazır değilmişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?