Aşılama Ekim Ayında Aşılama Olanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
olsun bitanem toparlanmamışsın biraz kendini ne güzel bak yine tedaviye devam rabbim inşş nasip edecek biliyorum ben allahım hepimizin yüzünü güldürür inşş belki bende cuma günü ya çok üzülecem yada çok sevinecem valla test yapmaya aslında hiç cesaretim yok eşim çok ısrar ediyo merak ediyo kıyamam ona varsa vardır yoksa yoktur elden bişey gelmez
bi an önce dr gidin canım ona göre ne yapacağanıza kara verirsiniz inşş hakınıda hayırlısı olur

canım çok sevindim raporun çıkmasın hayırlı olur inşş
şimdi canım dr sana ne zaman hangi saat aralığında vuracağını ne kadar doz kullancağını söylüyo ya kendin yap yada riske atmamak için hastaneye git benim allahtan hemşire arkadaşım var sağolsun iğnelerimi hep o yaptı zaten ben kendi kendime asla yapamazdım
iğnelerrin saati geçmemesi gerek ona çok dikkat et canım önemli bunlar

olsun bitanem toparlanmamışsın biraz kendini ne güzel bak yine tedaviye devam rabbim inşş nasip edecek biliyorum ben allahım hepimizin yüzünü güldürür inşş belki bende cuma günü ya çok üzülecem yada çok sevinecem valla test yapmaya aslında hiç cesaretim yok eşim çok ısrar ediyo merak ediyo kıyamam ona varsa vardır yoksa yoktur elden bişey gelmez
bi an önce dr gidin canım ona göre ne yapacağanıza kara verirsiniz inşş hakınıda hayırlısı olur

canım çok sevindim raporun çıkmasın hayırlı olur inşş
şimdi canım dr sana ne zaman hangi saat aralığında vuracağını ne kadar doz kullancağını söylüyo ya kendin yap yada riske atmamak için hastaneye git benim allahtan hemşire arkadaşım var sağolsun iğnelerimi hep o yaptı zaten ben kendi kendime asla yapamazdım
iğnelerrin saati geçmemesi gerek ona çok dikkat et canım önemli bunlar

anladım canım şimdi ben çalışıyorum mesai saati içinde kendim de vurmam zor çıkıp vurdurmam da zor ya öğle tatili olacak ki bana uygun ya da iş çıkışı olacak o da zamanım belli olmuyor belli bir mesai saatimiz var ama işte. Ben acıdan yapamamaktan değilde tam olmazsa diye korkuyorum birinin vurması daha iyi işte eczacımız var eşimin ailesi tanıyor bizde hep oraya gideriz ondan rica etsem vurur grip aşımızı vuruyor ama normalde yetkileri yok ya eczacı gibi değil de yakınımız olarak vursa ne olur ki daha iyi olmaz mı bir kere hemşire gösterecekmiş zaten dr buraya gelip vurduranda var dedi bakalı bir başlayalım da.akasım reglisi ile başlıcam ama 40 günde oldum geçen regliyi yine öyle olursa eşim kasım sonu şehir dışına gidecek tam aşılama zamanı o zamana denk gelebilir oyüzden geç regl olursam aralıka ertelicem ama ilaçları bgün alıcam.

Son düzenleme:

hayırlı olsun tedavın dejavu_one
ılk ıgne yapacagım zaman cesaret edemedım ve saglık oacagına gıttım hemsıreye yaptırmaya. hemşire ıgneyı soktu hıc bır his hissetmedım.Sinek bıle ısırınca acıtıyor, iğne acımadı :)
Hergun gıdıp gelemezdım zaten, çalışıyorum.Kendım vurdum hep. Sen de göreceksın hıc acımayacak.Telaşlanma
Aynı saatlerde vurulmak gerekıyor

Sonucu yazmayı unuttum, kesinleşti ki tutmamış.Sonuc negatıf...
Umutlar başka bahara...

Umutlar başka bahara...

hayirlisi olsun kardesim demmeki hayirlisi buymus tedaviye devam sonunda alicaz ins kucagimiza bebekimizi :)) onlar inatciysa bizde inatciyiz :))) bende cok umutlanmiyorum uzulmem fazla olmasin diye

Umutlar başka bahara...

sağlık olsun bitanem ya rabbim daha demek uygun görmedi kısmet değilmiş demek

dediğin gibi inşş umudunu başka baharda bulursun canım

hayirlisi olsun kardesim demmeki hayirlisi buymus tedaviye devam sonunda alicaz ins kucagimiza bebekimizi :)) onlar inatciysa bizde inatciyiz :))) bende cok umutlanmiyorum uzulmem fazla olmasin diye

sağol canım, senın bugun 12.günün. Kanda bellı olurdu, ne zaman yaptıracaksın test?

biliyorum benimki de tutmadı öylesine bekliyorum işte...adetim gelmemiş olabilir ama buda hamile olduğum anlamına gelmiyo işte malesef

sağlık olsun bitanem ya rabbim daha demek uygun görmedi kısmet değilmiş demek

dediğin gibi inşş umudunu başka baharda bulursun canım

umarım arkadasım, nasıl tahlıl yaptırmadan durabılıyorsunuz ya? Ben olsam bı dakıka durmam.Hadi yaptırın ama ya

sağol canım, senın bugun 12.günün. Kanda bellı olurdu, ne zaman yaptıracaksın test?

ne biliyim cesaretim yok canim ya ama eczaneden test alip silikte olsa cift cizgiyi gorebilirmiyim diye de kendimi alikoyamiyorum yani bende hasretim gibi dusunuyorum mubarek gun cuma gunu ins o gunun hurmetine bize guzel haber nasip eder 15 ci gun oluyor zaten cuma gunu

biliyorum benimki de tutmadı öylesine bekliyorum işte...adetim gelmemiş olabilir ama buda hamile olduğum anlamına gelmiyo işte malesef

oyle deme allah bilir icten dusun melegini ins seninledir allah buyuk gun dogmadan neler dogar umutsuz olma kardesim

umarım arkadasım, nasıl tahlıl yaptırmadan durabılıyorsunuz ya? Ben olsam bı dakıka durmam.Hadi yaptırın ama ya

yok bitanem ya aslında diyorum ya hiç cesaretim yok yapmaya ama mutlaka yapacam kaçış yok bundan

haklısın canım allah çok büyüktür belki de bebeğimiz bizimledir rabbim nasip etmiştir inşşş

haklısın canım allah çok büyüktür belki de bebeğimiz bizimledir rabbim nasip etmiştir inşşş

hıc eczaneye gıtmeye zahmet etme bıle canım, bellı olmaz.Verdıgın paraya yazık.
yok bitanem ya aslında diyorum ya hiç cesaretim yok yapmaya ama mutlaka yapacam kaçış yok bundan

İyi beklemeler o zaman sıze

Bende hemşireden göreceğim zaten hastanede dr öyle dedi ilk iğneyi biz vurucaz göreceksin zaten dedi ama benim git gel yapmam zor aynı saatlerde vurulma işi de zor öğle tatilinde olursa iyi olur alırım iğneyi yanıma eşimin odasında mini buzdolabına koyarım öğle tatili gider onun odasında vururum peki şırıngayı nasıl hazırlıyorsunu mg falan şaşmadan ay ne çok soru sordum dimi zati dr söyler bana bunları ama hemen öğrenmek istiyorm işte naparsın.

Umutlar başka bahara...

Hayırlısı olsun canım her şerde bir hayır vardır bunu unutma.

nasıl canım şimdi test yapsa belli olmaz mı diyosun :44::44:
tabı kı olmaz,idrar ıcın en az 3 hafta lazım.bugun saglık ocagında da dedı hemşiremız.

bak sana bı vıdeo lınkı vereyım onu ac.ben ona baka baka yaptım.bana kımse gostermedı.araştırdım buldum.mg hesabı nasıl yapılıyor bak bakalım.
Part 1 of 2 Puregon Pen Injection Teaching Video.m4v - YouTube
bır de bu;
Part 2 of 2 Puregon Pen Injection Teaching Video.m4v - YouTube

13.günü kan testim negatif arkadaşlar((
meğer bu sonuca ne kadar da hazırlasam kendimi aslında hazır değilmişim

13.günü kan testim negatif arkadaşlar((
meğer bu sonuca ne kadar da hazırlasam kendimi aslında hazır değilmişim

ahh canım ya kıyamam ben sana ne diyeyim hayırlısı buymuş demek ki canım

üzülmemek elde değil işte benim için de sonuç bu olacak hiç ümidim yok benim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…