Aşılama Ekim Ayında Aşılama Olanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

aynen canım sana katılıyorum şu zamana kadar çok gittim her serefinde de boyumun ölçüsünü aldım o yüzden evde ilk benim görmem daha mantıklı hiç olmazsa o yüzümün halini kimse görmüyo

aynen canım sana katılıyorum şu zamana kadar çok gittim her serefinde de boyumun ölçüsünü aldım o yüzden evde ilk benim görmem daha mantıklı hiç olmazsa o yüzümün halini kimse görmüyo

Allah bize o pozitifi görmeyi nasip etsin talım hem idarda hem gebelikte ve sağlıklı bir gebelik geçirelim. Ya ben gerçekten deliyim bir yandan hamile kalmak istiyorum bir yandan da hamile kalınca ya birşey olursa, düşerse kaybedersem kucağıma alamazsan diye dertleniyorum valla olsun da dr 9 ay yat desin yatarım yanii.

inşş bitanem ya o 2. çizgiyi görelim de nasıl olduğu hiç önemli değil valla ben görsem de şoka girerim kesin inanamam heralde allahın mucizesi derim kurban olduğum mevlam nasıl istediğimi nasıl beklediğimi biliyo içimdeki yangınımı özlemimi biliyo inşş hepimize nasip eder allahım kimsenin kucağını boş bırakmaz
hiç öyle düşüme tatlım ya rabbim hayırlısyla bi versin de gerisi ona kalmış zaten aynen bende bana dr dese yat 9 ay valla seve seve yatarım bebişim için çünkü o herşeye değer

Bende bu ay ilk aşılamamı yaptım ve dün hamile olmadığımı öğrendim bugun de adet gördüm zaten:) anlamıyorum hamile diilsek gecikme yasamasak ta ümitlenmesek bari.. Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah ..

tutmadığını daha başından beri biliyodum ve bu sabah yaptığım testle negatifi de gördüm...zaten bi kaç sonra adetim de gelmeye başladı

hayırlısı olsun hakkım da ne üzüldüm ne de gözümden bi damla yaş aktı ağlasam ne olacak ki herşey faklı mı olacak sonuç yine değişmiyo işte

birazdan dr arayıp randevu alacağım bakalım 2. aşılama için ne diyecek ne zaman olacak hayırlısyla inşş ilkin de olmadı ama rabbim belki bu kez nasip eder herşey nasip kısmet demek ki daha vakti zamanı gelmemiş

ah kuzum ne desem boş, ben de senın gıbı ılk aşılamamda aglamadım. Ama bu sefer cok ağladım. Sonucu da değiştiremedım dediğin gibi
Hayırlısı olsun arkadasım..
Hadı artık iyi haber duyalım

evet bitanem diyecek hiçbişey yok malesef kabullenmekten başka ağlamak ta çözüm değil üzülmek te vakti zamanını yalnızca rabbim bilir

bu ay hepimiz fiyasko olduk hepsi güme gitti hiç güzel bi haber alamadık inşş önümüzdeki ay nasip olur öyle haberler vermek

Tabı kı Bursadayım ben bahar var ya onu bılıyordum.Hangı hastaneye gıdıyorsun?

anladım kuzum baharda bursalı mudanyalı.ben merkezde oturuyorum doktorum aynur şendemir. umi plazada muayanenesi aşılamamı ise pembe mavide yaptık. sen kime gidiyorsun canımcım

Tabı kı Bursadayım ben bahar var ya onu bılıyordum.Hangı hastaneye gıdıyorsun?

anladım kuzum baharda bursalı mudanyalı.ben merkezde oturuyorum doktorum aynur şendemir. umi plazada muayanenesi aşılamamı ise pembe mavide yaptık. sen kime gidiyorsun canımcım

hmmm, ben de merkezde degılım. Mustafakemalpaşa'da görev yapıyoruz. O yuzden bız Balıkesıre gıdıyoruz. Bursa kalabalık, ulaşım zor, pahalı.
B.esir daha sakin.ulaşım kolay.
Doktorumdan da memnunum.Ama malesef tüp bebek merkezı yok b.esirde.
Bursaya yönelecegız mecburen artık

anladım canımcım. bursada dr. araştırdın mı tatlım? nereyi düşünüyorsun?

anladım canımcım. bursada dr. araştırdın mı tatlım? nereyi düşünüyorsun?

Suankı araştırmalarıma göre Acıbademde Şahin bey gıbı gorunuyor. Ama sımdı ben 2 kez asılama oldum ya, devlet tüp bebegı karşılıyor. Rapor ıcın uğraşmak gerektırırse eşim de ben de okuldan uzun sürelı ve sureklı ayrılamayız. O yuzden devlet secenegınden sonra Acıbadem sanırım:44: ah bıde uzaktayız gıt gel ne buyuk zorluk.Ne olacak bılmıyorum.
Sen duydun mu tüp bebek ıcın Acıbademden daha iyi bir yer?

canım benim sana yardımcı olursam ne mutlu bana bursada işin uzun süreli olursa kapım herzaman açık. Bize gelin buyrun. benim bir arkadaşım var. ve genç kızlığından beri hiç adet olmamıştı. beyni çocuk yapma hormonunu üretmiyor diyorlardı. hatta kesinlikle çocuk sahibi olamazsın diyorlardı. ilk tüp bebek tedavisini pembe mavide nevin hn. yaptı ve tuttu. ilkinde tuut ve kıza çocuğun olmaz diyen çoktu. 1 de 1 tuttu. gitmek istersen o çok memnun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…