Bende dün akşam kendi kendime öyle düşündüm aşılama olunca asla gebelik testinde görmeden gitmem dedim çok gittim gecikmelerde ilk başlarda hcg falanda anlamıyordum soruyordum var mı diye yok tabii ki falan diyorlardı nasıl üzülüyordum. Orada ağlamaktan falan da korkarım o yüzden silik bile çıksa gitmem sanırım iyce görünmesini belerim gibime geliyor. Hiç olmazsa onda negatifi de görsem evde yaşarım yaşayacağımı.
aynen canım sana katılıyorum şu zamana kadar çok gittim her serefinde de boyumun ölçüsünü aldımo yüzden evde ilk benim görmem daha mantıklı hiç olmazsa o yüzümün halini kimse görmüyo
Allah bize o pozitifi görmeyi nasip etsin talım hem idarda hem gebelikte ve sağlıklı bir gebelik geçirelim. Ya ben gerçekten deliyim bir yandan hamile kalmak istiyorum bir yandan da hamile kalınca ya birşey olursa, düşerse kaybedersem kucağıma alamazsan diye dertleniyorum valla olsun da dr 9 ay yat desin yatarım yanii.
tutmadığını daha başından beri biliyodum ve bu sabah yaptığım testle negatifi de gördüm...zaten bi kaç sonra adetim de gelmeye başladı
hayırlısı olsun hakkım da ne üzüldüm ne de gözümden bi damla yaş aktı ağlasam ne olacak ki herşey faklı mı olacak sonuç yine değişmiyo işte
birazdan dr arayıp randevu alacağım bakalım 2. aşılama için ne diyecek ne zaman olacak hayırlısyla inşş ilkin de olmadı ama rabbim belki bu kez nasip eder herşey nasip kısmet demek ki daha vakti zamanı gelmemiş
ah kuzum ne desem boş, ben de senın gıbı ılk aşılamamda aglamadım. Ama bu sefer cok ağladım. Sonucu da değiştiremedım dediğin gibi
Hayırlısı olsun arkadasım..
Hadı artık iyi haber duyalım
mrb kızlar bende 15.10.2012 de ilk aşılamamı oldum bakalım
Senı de lısteye ekleyelım sedacım
ekle tabisi sen beni unuttun mu yoksaaaaaaaaöperim seni
Ekledım bıle
Sen de mı Bursa'dasın yoksaaaaaa?
ewt sende mi?????
Tabı kı Bursadayım ben bahar var ya onu bılıyordum.Hangı hastaneye gıdıyorsun?
Tabı kı Bursadayım ben bahar var ya onu bılıyordum.Hangı hastaneye gıdıyorsun?
anladım kuzum baharda bursalı mudanyalı.ben merkezde oturuyorum doktorum aynur şendemir. umi plazada muayanenesi aşılamamı ise pembe mavide yaptık. sen kime gidiyorsun canımcım
hmmm, ben de merkezde degılım. Mustafakemalpaşa'da görev yapıyoruz. O yuzden bız Balıkesıre gıdıyoruz. Bursa kalabalık, ulaşım zor, pahalı.
B.esir daha sakin.ulaşım kolay.
Doktorumdan da memnunum.Ama malesef tüp bebek merkezı yok b.esirde.
Bursaya yönelecegız mecburen artık
anladım canımcım. bursada dr. araştırdın mı tatlım? nereyi düşünüyorsun?
Suankı araştırmalarıma göre Acıbademde Şahin bey gıbı gorunuyor. Ama sımdı ben 2 kez asılama oldum ya, devlet tüp bebegı karşılıyor. Rapor ıcın uğraşmak gerektırırse eşim de ben de okuldan uzun sürelı ve sureklı ayrılamayız. O yuzden devlet secenegınden sonra Acıbadem sanırım:44: ah bıde uzaktayız gıt gel ne buyuk zorluk.Ne olacak bılmıyorum.
Sen duydun mu tüp bebek ıcın Acıbademden daha iyi bir yer?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?