canım benim sana yardımcı olursam ne mutlu bana bursada işin uzun süreli olursa kapım herzaman açık. Bize gelin buyrun. benim bir arkadaşım var. ve genç kızlığından beri hiç adet olmamıştı. beyni çocuk yapma hormonunu üretmiyor diyorlardı. hatta kesinlikle çocuk sahibi olamazsın diyorlardı. ilk tüp bebek tedavisini pembe mavide nevin hn. yaptı ve tuttu. ilkinde tuut ve kıza çocuğun olmaz diyen çoktu. 1 de 1 tuttu. gitmek istersen o çok memnun.
Çok çok teşekkur ederım canım, umarım bır gun tanışmak nasıp olur.Sağol, çok incesin..
Kendı doktoruma bı gıtmeyı başarabılırsembakalım belkı o da önerıde bulunacagı bır yer vardır.Gidemedık daha. pembe mavıyı de düşünürüz olmazsa
anladım canım işallah sonucu çok güzel olur senin içinbende sanırım adet olucam göbeğimden aşığısı beni çekiyor batıyor. tıpkısının aynısı adet belirtileri. sanırım beni meraklandırmadan erkenden geliyor :-((((
Bu kadar erken olmaz arkadasım, senin hissettıklerın çatlatma iğnesinden dolayı. Daha dur bu 4.günün. Ama regl ve hamılelık belırtılerı birbirinin tıpa tıp aynısı.Güvenmemek, umutlanmamak lazım. Olmadı dıye de umutsuzluga kapılmamak lazım
aynı adet gibi ama canım.acaba arife günü test yapsam belli olur mu? tabi ozamana kadar adet olmazsam eğer
Arife gunu ayın 24ü oluyor ama senın 9.günün olacak.Kesinlikle bellı olmaz.en erken 12.gün o da kanda. Çatlama ıgnesındekı hormonlardan dolayı kan testın pozıtıf cıkabılır hamıle olmasan bıle.İdrarda hele kı hıc bellı olmaz bıle. Beklemen gerekecek canım malesef
anladımçok sabırsızım dimi
Çok normal ve çok haklısın canım.Ben de senın gıbı gunu gelınce derhal kan testı yaptırdım ama benm ilk aşılamada 11. ve 2.aşılamada 9.gunden bellı oldugu ıcın 12.günü bile goremedım
ay beni güldürdün rabbimde seni güldürsün canım.bakalım bekleyip görelim ben neler yaşıyacağım
evet bitanem diyecek hiçbişey yok malesef kabullenmekten başkaağlamak ta çözüm değil üzülmek te vakti zamanını yalnızca rabbim bilir
bu ay hepimiz fiyasko olduk hepsi güme gitti hiç güzel bi haber alamadık inşş önümüzdeki ay nasip olur öyle haberler vermek
hasretim ya sen de mi??
arkadaşım ya inşlh yakındır hepimizin alacağı o güzel haberler..
ilk ve son aşılamamızdı dr um artık beklemeyin dedi
bu ay mecburi ara verdik bayramdan dolayı
sonra ankarada iyi bi tüpbebek merkezi arayışında olacağz
crimson sende galiba tüpe geçeceksin
inşlh bu sefer biribirimize güzel haberler veririz
arkadaşlar ben progestan kullanıyorum aşılma sonrası dr ne z<mn bırakmam gerektiğini söylemedı bugun 11 gunum hiç bir belirtim yok.ne hamılelık nede adet .1.aşılamada bugun kanamam olmuştu.acaba progestanı bıtene kadar mı kullancam?........
arkadaşlar ben progestan kullanıyorum aşılma sonrası dr ne z<mn bırakmam gerektiğini söylemedı bugun 11 gunum hiç bir belirtim yok.ne hamılelık nede adet .1.aşılamada bugun kanamam olmuştu.acaba progestanı bıtene kadar mı kullancam?........
2 aşılamamda da ben ılaç kullanmadım,bir bilgim olsaydı da cevap verebılseydım ama muhtemelen adetin gelene kadar eger gelmezse de hamıle oldugunu öğrenınceye kadar kullan.Hamıleyken de zararı yok, sonucta bebegın tutunmasına yardımcı oluyor.
canım bende kullanıyorum ağızdanmı kullanıyorsun yoksa vajinadanmı ? benimde ilk aşılamam ben vajinadan kullanıyorum 2 gündürde rahim duvarımın kalınlaştığını farkettim. benim 8. günüm bende biraz karın şişliği birazda göüslerde ağrı var bu ilaçtan diye düşünüyorum. bu arada bitene kadar kullanacaksın canım :) inşallah bu ay hayırlı haberleri alırız :)
hasretim ya sen de mi??
arkadaşım ya inşlh yakındır hepimizin alacağı o güzel haberler..
ilk ve son aşılamamızdı dr um artık beklemeyin dedi
bu ay mecburi ara verdik bayramdan dolayı
sonra ankarada iyi bi tüpbebek merkezi arayışında olacağz
crimson sende galiba tüpe geçeceksin
inşlh bu sefer biribirimize güzel haberler veririz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?