Aşılama Ekim Ayında Aşılama Olanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Çok çok teşekkur ederım canım, umarım bır gun tanışmak nasıp olur.Sağol, çok incesin..
Kendı doktoruma bı gıtmeyı başarabılırsem bakalım belkı o da önerıde bulunacagı bır yer vardır.Gidemedık daha. pembe mavıyı de düşünürüz olmazsa

anladım canım işallah sonucu çok güzel olur senin için bende sanırım adet olucam göbeğimden aşığısı beni çekiyor batıyor. tıpkısının aynısı adet belirtileri. sanırım beni meraklandırmadan erkenden geliyor :-((((

Bu kadar erken olmaz arkadasım, senin hissettıklerın çatlatma iğnesinden dolayı. Daha dur bu 4.günün. Ama regl ve hamılelık belırtılerı birbirinin tıpa tıp aynısı.Güvenmemek, umutlanmamak lazım. Olmadı dıye de umutsuzluga kapılmamak lazım

aynı adet gibi ama canım.acaba arife günü test yapsam belli olur mu? tabi ozamana kadar adet olmazsam eğer

aynı adet gibi ama canım.acaba arife günü test yapsam belli olur mu? tabi ozamana kadar adet olmazsam eğer

Arife gunu ayın 24ü oluyor ama senın 9.günün olacak.Kesinlikle bellı olmaz.en erken 12.gün o da kanda. Çatlama ıgnesındekı hormonlardan dolayı kan testın pozıtıf cıkabılır hamıle olmasan bıle.İdrarda hele kı hıc bellı olmaz bıle. Beklemen gerekecek canım malesef

anladım çok sabırsızım dimi

anladım çok sabırsızım dimi

Çok normal ve çok haklısın canım.Ben de senın gıbı gunu gelınce derhal kan testı yaptırdım ama benm ilk aşılamada 11. ve 2.aşılamada 9.gunden bellı oldugu ıcın 12.günü bile goremedım

Çok normal ve çok haklısın canım.Ben de senın gıbı gunu gelınce derhal kan testı yaptırdım ama benm ilk aşılamada 11. ve 2.aşılamada 9.gunden bellı oldugu ıcın 12.günü bile goremedım

ay beni güldürdün rabbimde seni güldürsün canım.bakalım bekleyip görelim ben neler yaşıyacağım

hasretim ya sen de mi??
arkadaşım ya inşlh yakındır hepimizin alacağı o güzel haberler..
ilk ve son aşılamamızdı dr um artık beklemeyin dedi
bu ay mecburi ara verdik bayramdan dolayı
sonra ankarada iyi bi tüpbebek merkezi arayışında olacağz

crimson sende galiba tüpe geçeceksin
inşlh bu sefer biribirimize güzel haberler veririz

Tek hedefimiz tüp, ilerii

arkadaşlar ben progestan kullanıyorum aşılma sonrası dr ne z<mn bırakmam gerektiğini söylemedı bugun 11 gunum hiç bir belirtim yok.ne hamılelık nede adet .1.aşılamada bugun kanamam olmuştu.acaba progestanı bıtene kadar mı kullancam?........

2 aşılamamda da ben ılaç kullanmadım,bir bilgim olsaydı da cevap verebılseydım ama muhtemelen adetin gelene kadar eger gelmezse de hamıle oldugunu öğrenınceye kadar kullan.Hamıleyken de zararı yok, sonucta bebegın tutunmasına yardımcı oluyor.

canım bende kullanıyorum ağızdanmı kullanıyorsun yoksa vajinadanmı ? benimde ilk aşılamam ben vajinadan kullanıyorum 2 gündürde rahim duvarımın kalınlaştığını farkettim. benim 8. günüm bende biraz karın şişliği birazda göüslerde ağrı var bu ilaçtan diye düşünüyorum. bu arada bitene kadar kullanacaksın canım :) inşallah bu ay hayırlı haberleri alırız :)

teşekkürler canım...

teşekkürler ben ağızdan alıyorum sabah 1 akşam 1 tane .rahım duvarının kalınlaştığını nasıl anladın.bnde hiç belirti yok

İyi tatıller herkeseeeeeeeeee
Biz bayram için İzmir'e memleketımıze gıdıyoruz, Salı gunu gitmeden önce kendı doktoruma, Çarşamba gunu ıse İzmir'de methini duydugumuz başka bır doktora gıdecegız.Tüpten once son bır kez diğer doktorun da fikrini alalım dedık.

evet canım melsef bende güzel haber veremedim kısmet değilmiş
inşş bitanem o güzel haberleri vereceğimiz günlerde gelecek elbet bir gün
bana da dr bu ay beklemeye geçeceğiz dedi vücudun dinşendin diğer adet günün de gelirsin dedi bu ay hem maddi hem manevi toparlama ayındayız rabbim inş hayırlara vesile eder

canım 2. aşılamadan sonra direk tüp bebeğe mi geçiliyo :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…