Aşılama Ekim Ayında Aşılama Olanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ne güzel canım demek izmire geliyosunuz hem sana moral olur biraz burda da çok güzel iyi dr var bakalım ne diyecekler inşş hayırlı haberler verirler

çok güzel konu açmışsın canım inş. önümüzdeki aylarda bende buraya yazarım inş. banada nasip olur buraya yazmak

ne güzel canım demek izmire geliyosunuz hem sana moral olur biraz burda da çok güzel iyi dr var bakalım ne diyecekler inşş hayırlı haberler verirler
Moral olur da sadece dınlenmek ıstıyorm ama ne mumkun bayramda.
Görev yaptığımız yerı sevmıyorum.Yapayalnızım. Eşim gezmeyı sevmıyor, sadece okul ev okul ev.ha bı de haftasonları özel ders. Bıktım Cok monoton of Bugun ıyıce canım sıkıldı.Kendısı dışarı cıkıyor arkadaslarıyla ben evde. Cocuk olsa oyalanırım barı
son kez dr.a gıdelım de bakalım yolumuz bellı olsun

çok güzel konu açmışsın canım inş. önümüzdeki aylarda bende buraya yazarım inş. banada nasip olur buraya yazmak

ınş. arkadasım. sen guzel haberler yazarsın umarım

aynen canım biz de izmir de eşimin işi nediyle burdayızherkesten ailemden annemden babamdan uzakyatım ve en önemlisi çok yalnızım burda kimsemiz yok bayram geliyo gidecek bi büyüğümüz bile yok sağlık olsun da ne yapalım dediğin gibi bi evladımız olsaydı onunla oyalanırdık zamanı geçirirdik ama işte o da yokk
rabbim inşş bundan sonra hepimize nasip eder bende aslın da tüp bebek yaptırmayı çok istiyorum ama dr prosedür gereği omaz diyo işte aşılama bence zaman kaybı
yine herşeyi ne zaman vereceğini bir tek rabbim bilir bize de bekleyip sabretmek düşüyo herzaman olduğu gibi

Ben senın gıbı büyük bir sehırde olsam ohooo.Yalnız bıle olsam farketmez. Sen daha şanslısın.ben küçük bi ilçedeyım Allahım tek gezecek yer olmaz mı yaaa
İzmirde olsam kımseyı beklemem, çantamı alır alır cıkarım. Eşim sen buyuk sehırde olsan ben senı ıcerı sokamam dıyor doğru da.
İnş. bir gun buyuk bır sehre tayınımız cıkar da acısını cıkarırım bu gunlerın.
Bebek oluncaya kadar gezmelı tozmalı, zaten olunca dışarı cıkamayacagız, ama gel de benım adama anlat bunu.Sinir edıyor benı

adet oldum moralim cok bozuk dun adet olmadigim icin o kadar umutlandim ki hayalleri gorseniz bebegimin odasini hazirladim bile hayalimde nede aptalim neyse kizlar cooook uzgunum firsat buldukca gorusuruz bu arada bayram girdi araya dr ne diyecek belli deil cooook uzgunum hakkimizda hayirlisi acaba direk tup bebek yaptirirmi onuda sormak istiyorum cunku asilama hayallerimi caldiiiii neyse allaha emanet olun bakalim kasimda nolur :18:

Tabi ki senın üzüntünü azaltacak hiç birsey diyemem canım.Senı cok ıyı anlıyorum dıyebılırım sadece. Hakkında hayırlısı olsun.

Şu ekim ayı ne ugursuz geldı ya, bi tane bıle hamıle haberı olmaz mı

az önce bnde baktım galıba bndede var sankı içi kapalı gibi anlamam et var gıbı ılk defa baktım

Arkadaslar rahım duvarınızı siz bilemezsınız kalınlaştıgını. Doktorum ultrasonla anca bakabılıyor ve ılerıde. hemen elınıze degecek bırsey degıl yanı

Son düzenleme:
arkadaşlar dr bizede aşılamadan bahsetti ama bize direkt tüp bebek dedi. biz ümraniye de medicana ya gidiyoruz. biz tüp bebek başlamadan önce bi aşılama yapalım dedik yaşımız 30 lardayız daha erken tüp bebek için diye düşünüyoruz. sizden ricam bu aşılma nasıl oluyor süreç olarak nasıl bir süreç geçiyor. aşılama için hangi ilaçları kullandınız. aşılama için ne kadar para harcadınız bizede bilgi verirseniz çok memnun oluruz. nerde kaça yaptırdınız anlatırsanız seviniriz. eşimin sperm analizleri çok iyi görünüyor benim yumurtalıklarımda sıkıntı var onun için 1.5 yıldır herkez gibi güzel haberleri bekliyoruz ama olmuyor. lütfen bilgi verirseniz teşekkür ederim.

canm iki aşılamadan sonra devlet destek oluyormuş diye duydum tüpte
ama ne kadar doğru nasıl oluyr bilemiyorm
biz aşılamada ilaçları raporla aldık ama 2.aşılama olmadan tüpe geçicez
bu durumda tamamen özel imkanlar devreye girecek heralde:44::44:
araştırıyorm
siz ikinci aşılamaya mı başlayacaksınz

fikrimi sorarsan deneyin derim aşılamayı
kaybedeceğin sadece bir ayın olur
bize de direk tüp bebek denilmesine rağmen geçen ay denedik ama tutmadı malesef
özelde yaptırdım ilaçlarımı ise raporla aldım
tahmini 750-1000 civarı kadar masrafımz oldu
inşlh güzel haberler alırsnz nbu yolda

sana da iyi tatiller canmm
inşlh bu görüşmelerin hayırlı bi yol açar size

bende bugün maalesef ilk aşılamamdan sonra adet oldum 3 folikül vardı çokta ümitlendim doktor ikiz olabilir dedi de korkttum yaptırmayacaktım güya, ikiz değil de bir mol oksijen nasip oldu şimdi bana. moralim çok bozuk, gözlerim doluyor istemsiz.

dr bana da aysını söylemişti illk önce aşılama sonrası da tüp bebek yoksa devlet karşılamaz demişti offf
ama ben aşılama olmak hiç istemiyorum tutmuyo işte şans da çok düşük negatifi görmekten artık isyan bayrağını çekeceğim valla :95:
bu ay dinlenmedeyiz canım önümüzdeki ay tekrardan galiba aşılama olacak dr öyle söyledi ama ben tüp bebek hakkında da konuşacağım :26:

sizin için de allah kolaylık versin canım devlet karşılamıyosa eminim ki çok pahalıdır :18:

ah canım bu ay hepimiz üzüntüden perişan olduk ya bi hamile çıkaramadık ne uğurusuz bi aymış ya offf valla üzülme arkadaşım inan o hayalleri umutları hepimiz her ay kuruyoruz hera an yaşıyoruz keşke olsa diyoruz ama vakti zamanı gelmeden olmuyo işte en zoruma giden de böyle bişey yapmamak gerçi elimizden gelenin fazlasını yapıyoruz rabbimin de izni gerek olacak ama o gün ne zaman gelecek hiç bilmiyorum

Senın yarın 12.günün bellı olur, tahlıl yaptırmayı düşünüyor musun?

hiç bir belirti yok tahlil yaptırmak bı yandan ıstıyom bı yandan ıstemıyorum yarın belkı yaptırırım kararsızım negatif olmasından çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…