İyi tatıller herkeseeeeeeeeee
Biz bayram için İzmir'e memleketımıze gıdıyoruz, Salı gunu gitmeden önce kendı doktoruma, Çarşamba gunu ıse İzmir'de methini duydugumuz başka bır doktora gıdecegız.Tüpten once son bır kez diğer doktorun da fikrini alalım dedık.
Moral olur da sadece dınlenmek ıstıyorm ama ne mumkun bayramda.ne güzel canım demek izmire geliyosunuzhem sana moral olur biraz burda da çok güzel iyi dr var bakalım ne diyecekler inşş hayırlı haberler verirler
çok güzel konu açmışsın canım inş. önümüzdeki aylarda bende buraya yazarım inş. banada nasip olur buraya yazmak
Moral olur da sadece dınlenmek ıstıyorm ama ne mumkun bayramda.
Görev yaptığımız yerı sevmıyorum.Yapayalnızım. Eşim gezmeyı sevmıyor, sadece okul ev okul ev.ha bı de haftasonları özel ders. BıktımCok monoton of Bugun ıyıce canım sıkıldı.Kendısı dışarı cıkıyor arkadaslarıyla ben evde. Cocuk olsa oyalanırım barı
son kez dr.a gıdelım de bakalım yolumuz bellı olsun
ınş. arkadasım. sen guzel haberler yazarsın umarım
aynen canım biz de izmir de eşimin işi nediyle burdayızherkesten ailemden annemden babamdan uzakyatım ve en önemlisi çok yalnızım burda kimsemiz yok bayram geliyo gidecek bi büyüğümüz bile yok sağlık olsun da ne yapalım dediğin gibi bi evladımız olsaydı onunla oyalanırdık zamanı geçirirdik ama işte o da yokk
rabbim inşş bundan sonra hepimize nasip eder bende aslın da tüp bebek yaptırmayı çok istiyorum ama dr prosedür gereği omaz diyo işte aşılama bence zaman kaybı
yine herşeyi ne zaman vereceğini bir tek rabbim bilir bize de bekleyip sabretmek düşüyo herzaman olduğu gibi
teşekkürler ben ağızdan alıyorum sabah 1 akşam 1 tane .rahım duvarının kalınlaştığını nasıl anladın.bnde hiç belirti yok
adet oldum moralim cok bozuk dun adet olmadigim icin o kadar umutlandim ki hayalleri gorseniz bebegimin odasini hazirladim bile hayalimde nede aptalim neyse kizlar cooook uzgunum firsat buldukca gorusuruz bu arada bayram girdi araya dr ne diyecek belli deil cooook uzgunum hakkimizda hayirlisi acaba direk tup bebek yaptirirmi onuda sormak istiyorum cunku asilama hayallerimi caldiiiii neyse allaha emanet olun bakalim kasimda nolur :18:
canım ben cajinadan kullandığım için rahim ağzından sonra böyle nasıl anlatsam et gini bişi olduğunu farkettim bilmem anlatabildimmi :)
az önce bnde baktım galıba bndede var sankı içi kapalı gibi anlamam et var gıbı ılk defa baktım
evet canım melsef bende güzel haber veremedim kısmet değilmiş
inşş bitanem o güzel haberleri vereceğimiz günlerde gelecek elbet bir gün
bana da dr bu ay beklemeye geçeceğiz dedi vücudun dinşendin diğer adet günün de gelirsin dedibu ay hem maddi hem manevi toparlama ayındayız rabbim inş hayırlara vesile eder
canım 2. aşılamadan sonra direk tüp bebeğe mi geçiliyo :44:
arkadaşlar dr bizede aşılamadan bahsetti ama bize direkt tüp bebek dedi. biz ümraniye de medicana ya gidiyoruz. biz tüp bebek başlamadan önce bi aşılama yapalım dedik yaşımız 30 lardayız daha erken tüp bebek için diye düşünüyoruz. sizden ricam bu aşılma nasıl oluyor süreç olarak nasıl bir süreç geçiyor. aşılama için hangi ilaçları kullandınız. aşılama için ne kadar para harcadınız bizede bilgi verirseniz çok memnun oluruz. nerde kaça yaptırdınız anlatırsanız seviniriz. eşimin sperm analizleri çok iyi görünüyor benim yumurtalıklarımda sıkıntı var onun için 1.5 yıldır herkez gibi güzel haberleri bekliyoruz ama olmuyor. lütfen bilgi verirseniz teşekkür ederim.
İyi tatıller herkeseeeeeeeeee
Biz bayram için İzmir'e memleketımıze gıdıyoruz, Salı gunu gitmeden önce kendı doktoruma, Çarşamba gunu ıse İzmir'de methini duydugumuz başka bır doktora gıdecegız.Tüpten once son bır kez diğer doktorun da fikrini alalım dedık.
adet oldum moralim cok bozuk dun adet olmadigim icin o kadar umutlandim ki hayalleri gorseniz bebegimin odasini hazirladim bile hayalimde nede aptalim neyse kizlar cooook uzgunum firsat buldukca gorusuruz bu arada bayram girdi araya dr ne diyecek belli deil cooook uzgunum hakkimizda hayirlisi acaba direk tup bebek yaptirirmi onuda sormak istiyorum cunku asilama hayallerimi caldiiiii neyse allaha emanet olun bakalim kasimda nolur :18:
canm iki aşılamadan sonra devlet destek oluyormuş diye duydum tüpte
ama ne kadar doğru nasıl oluyr bilemiyorm
biz aşılamada ilaçları raporla aldık ama 2.aşılama olmadan tüpe geçicez
bu durumda tamamen özel imkanlar devreye girecek heralde:44::44:
araştırıyorm
siz ikinci aşılamaya mı başlayacaksınz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?