- 15 Aralık 2015
- 1.823
- 4.607
- 133
- Konu Sahibi Esrin mine
-
Nasıl geç vereceksiniz?Bu sene anasinifina gitmesi çok daha mantıklı yaşı küçük çocuklar sınıfta ezildiği gibi akademik anlamda da çok zorlanıyorlar. Özellikle ilerleyen dönemde 8. Sınıf mesela matematik dersinde sınıfı yakalamaları zor oluyor. Ben Mayıs doğumlu çocuğumu bile bir yıl geç verme taraftarıyım.
Veremeyebilirim rapor istiyorlar. Ama imkan olsa vermek isterim.Nasıl geç vereceksiniz?
Mayıs doğumluysa 76 aylık olmayacak mı Eylül’de. Nasıl oluyor? Benim kız da Mayıs doğumlu da merak ettim okula çooook var tabi dahaVeremeyebilirim rapor istiyorlar. Ama imkan olsa vermek isterim.
Benim de Nisan doğumlu okula baslayacagi sene Eylül'de tam 77 aylık olacak. 6 buçuk yaş bence erken ya da geç değil tam vakti.Mayıs doğumluysa 76 aylık olmayacak mı Eylül’de. Nasıl oluyor? Benim kız da Mayıs doğumlu da merak ettim okula çooook var tabi daha
Benim de Nisan doğumlu okula baslayacagi sene Eylül'de tam 77 aylık olacak. 6 buçuk yaş bence erken ya da geç değil tam vaktiMayıs doğumluysa 76 aylık olmayacak mı Eylül’de. Nasıl oluyor? Benim kız da Mayıs doğumlu da merak ettim okula çooook var tabi daha
Sizin çocuk tam 6 yaşında. Biraz küçük ama bence kızlarda bu sorun olmuyor kizlar adapte oluyor ama erkek ise bence erken çünkü erkekler daha geç olgunlaşıyor galiba.Merhaba hanımlar. Ekim doğumlu bir çocuğum var. Geçen sene anasınıfına gidemedi. Bu sene okula kaydı çıkıyor ama müdür isterseniz anasınıfına gönderebilirsiniz dedi. Eski eşim benden habersiz 1. sınıfa kaydını yapmış. Ben ise çok kararsız kaldım. Sınıfının hepsi büyük olur da ezilir diye korkuyorum. Diğer yandan seneye göndersem bu kez o büyük kalıcak diye endişeleniyorum. Sonuç olarak anasınıfına alma fikri daha ağır basıyor. 2016 Ekim kasım gibi tam sınırdaki aylarda doğan çocuklarınızı gönderiyor musunuz bu sene?
72 sonrası zorunlu değil mi zaten. Pek hakim değilim konuya. Biz 7 yaşında başlıyorduk her şey değiştiBenim de Nisan doğumlu okula baslayacagi sene Eylül'de tam 77 aylık olacak. 6 buçuk yaş bence erken ya da geç değil tam vakti.
Zorunlu evet benim demek istediğim zorunlu olmasaydı göndermezdim. Yoksa tabiki mecbur gidecek72 sonrası zorunlu değil mi zaten. Pek hakim değilim konuya. Biz 7 yaşında başlıyorduk her şey değişti
Oğlum 31 ekim doğumlu geçen sene anasınıfına gitti bu sene gönderiyorum 1.sınıfa fizik olarak minyon bi çocuk değil hem ne kadar fark olabilir ki bence küçük değiller bikaç ay büyüklerle aralarında çok bi fark olmazMerhaba hanımlar. Ekim doğumlu bir çocuğum var. Geçen sene anasınıfına gidemedi. Bu sene okula kaydı çıkıyor ama müdür isterseniz anasınıfına gönderebilirsiniz dedi. Eski eşim benden habersiz 1. sınıfa kaydını yapmış. Ben ise çok kararsız kaldım. Sınıfının hepsi büyük olur da ezilir diye korkuyorum. Diğer yandan seneye göndersem bu kez o büyük kalıcak diye endişeleniyorum. Sonuç olarak anasınıfına alma fikri daha ağır basıyor. 2016 Ekim kasım gibi tam sınırdaki aylarda doğan çocuklarınızı gönderiyor musunuz bu sene?
Çocuk bı şekilde uyum sağlasa bile ilerde zorlanıyor. İlkokulda küçük olduğu için öğretmeni de anlayisliysa telafi ediliyor. Ama ortaokula geçince telafi de edilmeyince çocuk sınıfın gerisine düşüyor. Her küçük giden basaramayacak değil tabii ki ama genelde böyle oluyor. Sonra veli geliyor keşke zamanında erken gitmeseydi diye. İş işten geçmiş artık.Sizin çocuk tam 6 yaşında. Biraz küçük ama bence kızlarda bu sorun olmuyor kizlar adapte oluyor ama erkek ise bence erken çünkü erkekler daha geç olgunlaşıyor galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?