ekim - kasım aylarında dondurulmuş embriyo transferi yapacak olan var mı

cnm progesteron rutinde olan bisey beninde endometrium 11ken baslandi ve 5 gun snra transfer oldu allahin izniyle bisey olmaz insallh.ben seni hatirliorum temmyzda sende denemistin galiba dgl mi?
Boşuna panikliyorum galiba evet temmuzda oldum tedavi ama transfer olmadım ohss riskim vardı ctesi transfer inşallah inşallah hersey yolunda gider hepimiz için

Benimde persembe çözülecekler... Estrofem kullanıyomusun. Ben günde 3 defa kullanıyodum 2 ye düşürdük. Bugün fitil ve aspirinede başladım
4 tane kullanıyorum estrofem i yarın crino jel başlıyorum coraspirin ve folbiol u baştan beri kullaniyorum

Bende bugun esrtofene basladim 5 gun gunde 1 icicem sonra 4 gun 2 tane sonra yine 5 gun gunde 3 tane bunlari hepsini ardardami icicem yoksa gun icinde birer birermi 10 kasimda ilk kontrolm var 15indede transfer kismetse

cnmici selam benim aklimda bugun gibi kalmis senin transfer hatta haber bekliyordum. Yrn buyuk gun demek :) sana kocamaaan kocaman sans diliyorum. Hersey gonlune gore olsun insallah. Cok heyecan yapmamaya calis. Sevgiler..

Canım merhaba, çook teşekkür ederim transfer gerçekleşti şükürler olsun. 7kasım da test yaptıracağım. Yani sen transfer için geldiğinde bende sonuç için geleceğim. Umarım hakkımızda hayırlısı olur.

arkadaslar slm..bgn 5.gunum ve adet olacakmisim gibi bi kucuk sanci var; ((cok korkuorum.baska bunu yasayan oldu mu?

Merhaba;ben de 7-10gun sonra mens olucam.dondurulumuşlara baslıcam.8ay önce ılk tüpte 9haft.ken Mıss abortusla kuretaj oldu.4 tane dondurulmuş var.2ay once de hıstereskopıyle rahîm düzeltme yapıldı.bakalım rahîm kalınlığı ıyıyse baslıycax.hepımızın hakkında hayırlısı olsun.

Bende bugun esrtofene basladim 5 gun gunde 1 icicem sonra 4 gun 2 tane sonra yine 5 gun gunde 3 tane bunlari hepsini ardardami icicem yoksa gun icinde birer birermi 10 kasimda ilk kontrolm var 15indede transfer kismetse
hemen hemen aynı gun başlamışsıızzz benıdme 10 kasım transfer .. neden sıze bu sekılde vermış doktor acep ben her gun 3 kere estrofem ıcıorumm ?

inş bebişiin seninledir canımmm ....

arkadaslar slm..bgn 5.gunum ve adet olacakmisim gibi bi kucuk sanci var; ((cok korkuorum.baska bunu yasayan oldu mu?

Canım bnm ilk transferde olmuştu Dr bi paniklerin aramıştım tutunacağı varsa yer yaptığı için ağrı olur demişti :) güzel düşün güzel olsun

Canım bnm ilk transferde olmuştu Dr bi paniklerin aramıştım tutunacağı varsa yer yaptığı için ağrı olur demişti :) güzel düşün güzel olsun
ins oledir bebegimmm cunku kanamam gelcek die 5 dkya bi tuvalete gidiorum; (sen yardim et allahim; (

Herseyin yolunda gitmesine ve iyi olmana cok sevindim cnm. :) 10. gun mu istediler test yaptirmani? Kolaymiydi islem? Benim Ugurlu 7 kasimim umarim cok guzel ve sansli gelecek bize :)

Herseyin yolunda gitmesine ve iyi olmana cok sevindim cnm. :) 10. gun mu istediler test yaptirmani? Kolaymiydi islem? Benim Ugurlu 7 kasimim umarim cok guzel ve sansli gelecek bize :)

Evet canım bu tarihte istediler testi. İşlem çok kolay geçti ben biraz paniktim :) şansımada bugün çok fazla kalabalık vardı herkese yetişmeye çalışıyorlardı buna rağmen çok güzeldi. Umarım tutunurlar bana sımsıkı. İnşallah seninde herşey çok güzel geçer canım.

Evet bazi gunler inanilmaz kalabalik oluyor. Bu arada transferi opu yapilan yerdemi yapiyorlar? hani hemsire odasindan sonraki yer. Transferden sonrasi icin yapman gerekenler nelermis? Selman bey bisey soyledimi?

Evet bazi gunler inanilmaz kalabalik oluyor. Bu arada transferi opu yapilan yerdemi yapiyorlar? hani hemsire odasindan sonraki yer. Transferden sonrasi icin yapman gerekenler nelermis? Selman bey bisey soyledimi?

Canım opu yapılan yerde transferi yapıyorlar. Selman bey bebekleri koyarken görüntüsünü bi yandan gösterdi fakat bi şey demedi. Daha sonra günlük yatış odasına hemşire geldi ilaçlara ara vermeden gebelik testine kadar devam etmemi yemek bulaşık dışında iş yapmamamı. Spor ağır iş çamaşır çıkarıp asmamamı ve avm vs yerlerde cihazdan geçiyoruz ya girerken kesinlikle ona girmememi söyledi. 1saat dinlenmenin ardından da taburcu ettiler.

ins oledir bebegimmm cunku kanamam gelcek die 5 dkya bi tuvalete gidiorum; (sen yardim et allahim; (

canım öncelikle tebrik ederim .bebişinle sana sağlıklı bir ömür diliyorum.seni ekim kasım topiğinden takip ediyordum sana bir soru sorucam.
transferden sonra clexan iğne kullandın mı?
kan pıhtılşam sorunun varmıydı yoksa doktorun tedbir amaçlı mı kullandırdı.
benim doktorum kan pıhtılaşma testi yaptırım mi dedim gerek yok biz zaten kan pıhtılaşma sorunun v armış gibi tedavi uyguluyoruz tedbir amaçlı dedi bende merak ettim. sennerde yaptırmıştın peki doktorun kimdi

slm kızlar bebişlerimin sonucu geldi 6taneden 1tanesi sağlıklı çıktı nasıl moralim bozuldu anlatamam doktorum normal olduğunu zaten doğal yolla hamile kaldığımı ama bebeklerimin sağlıksız olduğu için düştüğünü bu 1tanesinin bile bizim için büyük şans olduğunu söyledi yinede benim içim pek rahat değil c.ertesi transferim var dua edin bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…