Boşuna panikliyorum galibacnm progesteron rutinde olan bisey beninde endometrium 11ken baslandi ve 5 gun snra transfer oldu allahin izniyle bisey olmaz insallh.ben seni hatirliorum temmyzda sende denemistin galiba dgl mi?
4 tane kullanıyorum estrofem i yarın crino jel başlıyorum coraspirin ve folbiol u baştan beri kullaniyorumBenimde persembe çözülecekler... Estrofem kullanıyomusun. Ben günde 3 defa kullanıyodum 2 ye düşürdük. Bugün fitil ve aspirinede başladım
ins canimm ins hersey yolunda giderrrrrr kavusuruz buz bebeklerimizeeeBoşuna panikliyorum galibaevet temmuzda oldum tedavi ama transfer olmadım ohss riskim vardı ctesi transfer inşallah inşallah hersey yolunda gider hepimiz için
Teşekkür ederim hepimiz için hayırlısı olsun. İlk transferin mi? Umarım ilk ve son olur... Şimdiden hayırlı olsun... Dilerim zamanı gelmiştir ve gerçek olur... Okuduğum kadarıyla seninle de aynı merkezdeyiz. Yarın için sana bol şans diliyorum, yolun açık müjdeli olsun... Bende yarın orada olacağım seminerden döndüler 10.30'dan sonra kontrol muayenem var... Oradayken de transferi olan herkese bol şans dileyeceğim.
Her transfer ayrı bir durum yaratabiliyor.. Eğer kontrol muayenelerinde vb. sıkıntı çekmiyorsan zaten kolay geçecektir... Yaşın kaç
cnmici selam benim aklimda bugun gibi kalmis senin transfer hatta haber bekliyordum. Yrn buyuk gun demek :) sana kocamaaan kocaman sans diliyorum. Hersey gonlune gore olsun insallah. Cok heyecan yapmamaya calis. Sevgiler..
hemen hemen aynı gun başlamışsıızzz benıdme 10 kasım transfer .. neden sıze bu sekılde vermış doktor acep ben her gun 3 kere estrofem ıcıorumm ?Bende bugun esrtofene basladim 5 gun gunde 1 icicem sonra 4 gun 2 tane sonra yine 5 gun gunde 3 tane bunlari hepsini ardardami icicem yoksa gun icinde birer birermi 10 kasimda ilk kontrolm var 15indede transfer kismetse
inş bebişiin seninledir canımmm ....Canım merhaba, çook teşekkür ederim transfer gerçekleşti şükürler olsun. 7kasım da test yaptıracağım. Yani sen transfer için geldiğinde bende sonuç için geleceğim. Umarım hakkımızda hayırlısı olur.
inş bebişiin seninledir canımmm ....
arkadaslar slm..bgn 5.gunum ve adet olacakmisim gibi bi kucuk sanci var; ((cok korkuorum.baska bunu yasayan oldu mu?
ins oledir bebegimmmCanım bnm ilk transferde olmuştu Dr bi paniklerin aramıştım tutunacağı varsa yer yaptığı için ağrı olur demişti :) güzel düşün güzel olsun
Canım benim evhamı at bi kenara, belkide bebişin 9 ay yatacagı yeri kendine konforlu bi hale getirmeye çalışıyodur...ins oledir bebegimmmcunku kanamam gelcek die 5 dkya bi tuvalete gidiorum; (sen yardim et allahim; (
Canım benim evhamı at bi kenara, belkide bebişin 9 ay yatacagı yeri kendine konforlu bi hale getirmeye çalışıyodur...[/QU
oyhhh kiyamamm agxindan bal damlio
Canım merhaba, çook teşekkür ederim transfer gerçekleşti şükürler olsun. 7kasım da test yaptıracağım. Yani sen transfer için geldiğinde bende sonuç için geleceğim. Umarım hakkımızda hayırlısı olur.
Herseyin yolunda gitmesine ve iyi olmana cok sevindim cnm. :) 10. gun mu istediler test yaptirmani? Kolaymiydi islem? Benim Ugurlu 7 kasimim umarim cok guzel ve sansli gelecek bize :)
Evet canım bu tarihte istediler testi. İşlem çok kolay geçti ben biraz paniktim :) şansımada bugün çok fazla kalabalık vardıherkese yetişmeye çalışıyorlardı buna rağmen çok güzeldi. Umarım tutunurlar bana sımsıkı. İnşallah seninde herşey çok güzel geçer canım.
Evet bazi gunler inanilmaz kalabalik oluyor. Bu arada transferi opu yapilan yerdemi yapiyorlar? hani hemsire odasindan sonraki yer. Transferden sonrasi icin yapman gerekenler nelermis? Selman bey bisey soyledimi?
ins oledir bebegimmmcunku kanamam gelcek die 5 dkya bi tuvalete gidiorum; (sen yardim et allahim; (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?