ekim - kasım aylarında dondurulmuş embriyo transferi yapacak olan var mı

Cnmbnm neler duyuyorum senden boyle askolsun! Ben senin aksine senden cok umutluyum. Daha 3. Gunden sakin boyle seyler getirme aklina. Lutfen kafani baska guzel seylerle mesgul etmeye calis, pozitif oluyoruz hep anlastik mi?

Ahh canım benim bu sürece kadar çok umutluydum fakat bugün tedirginlikle uyandım. Moralim bozuldu bi an. Rabbim inşallah yanımızda olur her zaman Yarın işe gideceğim belki orada az da olsa unutur işe dalar giderim :) desteğin için saol kuzum

canimm kuzumm benim gonlunu ferah tut nolur eger allah ol demisse bizim icin ne olursa olsun tutar.kuzum.bende bole gerip duruorum kendimi ama rahat olmaya calis zor biliyorum belirti arama.zaten bosver dua et ve allahima siigin yeter.

:) Birazcik rahatladiysan ne mutlu bana. Tedirgin olmak cok normal,bende de yok mu? Elbette ki var ama olabildigince takmamaya calisiyor, sanirim basariyorumda. Yasim 38 benim. 5 yillik evliyim. Esimde sperm sayisi az. Ilk kez denedik biz ama bazi sorunlar cikti dondurmak zorunda kaldik gecen ay. Simdi bi aksilik cikmazsa ilk transferim bir hafta 10 gun icinde olucak. Uzun uzun yazmiyorum bosuna tekrar edip kafa sisirmeyeyim dedim. Daha once yazmistim eski mesajlarimi denk gelip okursan sebepleri gorursun. Bu arada hangi mesaja cevap vermek istiyorsan o mesajin hemen altindaki cevaplaya basman yeterli :)

canimm kuzumm benim gonlunu ferah tut nolur eger allah ol demisse bizim icin ne olursa olsun tutar.kuzum.bende bole gerip duruorum kendimi ama rahat olmaya calis zor biliyorum belirti arama.zaten bosver dua et ve allahima siigin yeter.

Valla herkes için bol bol dua ediyorum gerisi Rabbime kalmış. Allahım utandırmasın bizleri ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Çabucak geçsin günler :)

kuzuuuu bgm benim 7 gunum ve idrarda 2 kere baktim pozitif gidip kanda baktircam meraktan olcem yoksa)

Aaaaaaa çooook sevindimmmm darısı bizim başımıza Ayy valla ne mutlu sana. Kurban olduğum allahım çok büyük isteyen herkese nasip etsin inşallah arkadaşım :)

kuzuuuu bgm benim 7 gunum ve idrarda 2 kere baktim pozitif gidip kanda baktircam meraktan olcem yoksa)

çok sevindim böyle güzel haberler okuduğuma bizi de haberdar et olur mu kan sonucundan. 7. günde idrarda belli ettiğine göre belki de ikizdir? ne dersin

çok sevindim böyle güzel haberler okuduğuma bizi de haberdar et olur mu kan sonucundan. 7. günde idrarda belli ettiğine göre belki de ikizdir? ne dersin
tek transfer oldu kuzum ikiz olamax heralde ins test yalnis degildir cok korkuyolummmmmm; (((

Aaaaaaa çooook sevindimmmm darısı bizim başımıza Ayy valla ne mutlu sana. Kurban olduğum allahım çok büyük isteyen herkese nasip etsin inşallah arkadaşım :)
ins kuzunmm ins bekleyen isteyen herkeze rabbim nasip etsinnnn...

eski mesajlara bakıcam :) hayırlısıyla transferin olur mutlu sona ulaşırsın inşallah,hepimiz için iyisi olur inşallah.yorucu bir tedavi bide ben başka şehire gidiyorum kontroller vs inşallah sonuçları hepimiz için iyi olur

Canım mesajından önce diğer topikte idrar testini gördüm maşallah çok güzel.kendim yapmışım kadar sevindim inan.
inş değerlerinde çok güzel çıkar sağlıkla kavuşursun yavruna.
cnm benim ilk denemem martta oldu negatif aldık ama o zaman hiç böyle clexan iğne falan olmadım.
şimdi ikinci denemeyi bahçecide yaptırıcam kısmetse reglimi bekliyorum.
doktora kan pıhtılaşma testi yaptırım mi önceden dedim.aslında gerek yok teste.çünkü biz zaten kan pıhtılaşma sorunu varmış gibi ilaçlar veriyoruz.transferden sonrada kan pıhtılaşma için clexan iğne veriyoruz zaten dedi.
bende düşündüm eski doktorum niye vermedi die.
sanırım her merkezin kendine göre tedavi yöntemi var.
bakalım bizim daha yolumuz var.
tekrar tebrik ederim seni takip edicem dualarını eksik etme
sevgiyle ve bebeğinle kal canım :)

canimmmmm benimmmm cok cok tsk ederimmmmm ins gercektir insan inanamiyor hep tek cizgi gordugum icin su an testler bozuktur belki demeye basladim gidip kanda baktiracagim emin olmak icin ins gercektir kuzum ins.allah isteyen bekleyen herkese nasip etsin insallh heyecandan olmek uzereyimm.m.)

Bu havalarda yapiyor bizi boyle, simdi hava durumunu seyrettim pastirma yazi geliyor pazartesi, gunesi gorelim biraz daha iyi olucaz bence :) ise gitmende iyi olacak ama dikkat et yorma kendini.

. Canımmm çok şükürrrrr... Rabbim nizede nasip etsin inşallahhh

kuzu yazmistim sanki ama yazmamista olabilirim heyecandan dun kanda baktirdim 7.gun 31.29 cikti havalara uctum) bgn merk pesimi birakmadi ve su an kendi calistigim hastaneye gidiorum bi kere daha bakip emin olmak istiyorum))

Oh 41 kere masallah, kat kat artsin degerlerin, saglikla buyut bebisini insallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…