Cnmbnm neler duyuyorum senden boyle askolsun! Ben senin aksine senden cok umutluyum. Daha 3. Gunden sakin boyle seyler getirme aklina. Lutfen kafani baska guzel seylerle mesgul etmeye calis, pozitif oluyoruz hep anlastik mi?
canimm kuzumm benim gonlunu ferah tut nolur eger allah ol demisse bizim icin ne olursa olsun tutar.kuzum.bende bole gerip duruorum kendimi ama rahat olmaya calis zor biliyorum belirti arama.zaten bosver dua et ve allahima siigin yeter.Canım bnm bugün 3.günüm belirti aramak istemiyorum ama hiç bir belirti de yok sadece sivilcelendim ve öyle böyle değil deli ağrım var. Tutmayacakmış gibi de hisse kapılıyorumallahım sen yardım et diye dua ediyorum bol bol. Umarım hakkımızda hayırlısı olur
medusa76 rahatlattığın için teşekkür ederim.(mesaja nasıl alıntı yaptığını bilemediğim için alıntı yapamadım)
aslında doğru diyorsun sağlam değilse transfer edildikten sonrada yaşama şansı olmuyor transferden önce bilmek daha doğru evet.
Tüp bebek aşamasına kadar çok fazla zaman kaybı oldu benim için aslında zaman kaybı değilde pco olduğum için vücudum hep değişik tepkiler verdi.aşılama deneyecektik ancak birden çok fazla yumurta geliştiği için direk tüp bebeğe yönlendirildim tabi hakkımızda hayırlısı belki böylesi daha iyidir ama insan düşünmeden tedirgin olmadan edemiyor.Transfer sonrası süreç biliyorumkı daha heyecanlı ama bir okadar da stresli geçicek.Allah hepimizin yardımcısı olsun.Senin dondurulmuşlarla transferin ne zaman olacak konunun eski mesajlarına çok bakamadım ama dondurulmuşlarla ilk mi yoksa taze bir transferin oldu mu öncesinde
canimm kuzumm benim gonlunu ferah tut nolur eger allah ol demisse bizim icin ne olursa olsun tutar.kuzum.bende bole gerip duruorum kendimi ama rahat olmaya calis zor biliyorum belirti arama.zaten bosver dua et ve allahima siigin yeter.
kuzuuuu bgm benim 7 gunum ve idrarda 2 kere baktim pozitifValla herkes için bol bol dua ediyorum gerisi Rabbime kalmış. Allahım utandırmasın bizleri ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Çabucak geçsin günler :)
kuzuuuu bgm benim 7 gunum ve idrarda 2 kere baktim pozitifgidip kanda baktircam meraktan olcem yoksa )
kuzuuuu bgm benim 7 gunum ve idrarda 2 kere baktim pozitifgidip kanda baktircam meraktan olcem yoksa )
çok sevindim böyle güzel haberler okuduğumabizi de haberdar et olur mu kan sonucundan. 7. günde idrarda belli ettiğine göre belki de ikizdir? ne dersin
tek transfer oldu kuzum ikiz olamax heraldeçok sevindim böyle güzel haberler okuduğumabizi de haberdar et olur mu kan sonucundan. 7. günde idrarda belli ettiğine göre belki de ikizdir? ne dersin
ins kuzunmm ins bekleyen isteyen herkeze rabbim nasip etsinnnn...Aaaaaaa çooook sevindimmmm darısı bizim başımızaAyy valla ne mutlu sana. Kurban olduğum allahım çok büyük isteyen herkese nasip etsin inşallah arkadaşım :)
:) Birazcik rahatladiysan ne mutlu bana. Tedirgin olmak cok normal,bende de yok mu? Elbette ki var ama olabildigince takmamaya calisiyor, sanirim basariyorumda. Yasim 38 benim. 5 yillik evliyim. Esimde sperm sayisi az. Ilk kez denedik biz ama bazi sorunlar cikti dondurmak zorunda kaldik gecen ay. Simdi bi aksilik cikmazsa ilk transferim bir hafta 10 gun icinde olucak. Uzun uzun yazmiyorum bosuna tekrar edip kafa sisirmeyeyim dedim. Daha once yazmistim eski mesajlarimi denk gelip okursan sebepleri gorursun. Bu arada hangi mesaja cevap vermek istiyorsan o mesajin hemen altindaki cevaplaya basman yeterli :)
canim mrb.ben istanbul tup bebek te aret beyin hastasiyim.clexan kullaniyorum transferin 6.gunu bgn transer gunuden beri yapiyorum.pihtilasma sorunum fln yok aslinda erkek infertilitesi sebebiyle tup bebek yaptirioruz ama onlem amacli baslandi die dusunuyorum sonucta aylsrdir coraspinde iciyorum oda bi nevi ayni amacli bi problem.oldugundan dgl yani kuzu.sen ne asamadadin.transferin oldu mu bu ilk denemen mi?
canimmmmm benimmmm cok cok tsk ederimmmmm ins gercektir insan inanamiyor hep tek cizgi gordugum icin su an testler bozuktur belki demeye basladim gidip kanda baktiracagim emin olmak icin ins gercektir kuzum ins.allah isteyen bekleyen herkese nasip etsin insallh heyecandan olmek uzereyimm.m.Canım mesajından önce diğer topikte idrar testini gördüm maşallah çok güzel.kendim yapmışım kadar sevindim inan.
inş değerlerinde çok güzel çıkar sağlıkla kavuşursun yavruna.
cnm benim ilk denemem martta oldu negatif aldık ama o zaman hiç böyle clexan iğne falan olmadım.
şimdi ikinci denemeyi bahçecide yaptırıcam kısmetse reglimi bekliyorum.
doktora kan pıhtılaşma testi yaptırım mi önceden dedim.aslında gerek yok teste.çünkü biz zaten kan pıhtılaşma sorunu varmış gibi ilaçlar veriyoruz.transferden sonrada kan pıhtılaşma için clexan iğne veriyoruz zaten dedi.
bende düşündüm eski doktorum niye vermedi die.
sanırım her merkezin kendine göre tedavi yöntemi var.
bakalım bizim daha yolumuz var.
tekrar tebrik ederim seni takip edicem dualarını eksik etme
sevgiyle ve bebeğinle kal canım :)
Ahh canım benim bu sürece kadar çok umutluydum fakat bugün tedirginlikle uyandım. Moralim bozuldu bi an. Rabbim inşallah yanımızda olur her zamanYarın işe gideceğim belki orada az da olsa unutur işe dalar giderim :) desteğin için saol kuzum
sagol kuzum ins.allah hepimoze nasip etsin:) ne guzel bir haber insallah kan testinde degerlerin cok cok iyi ciksin. hayirli ugurlu olsun..
. Canımmm çok şükürrrrr... Rabbim nizede nasip etsin inşallahhhcanimmmmm benimmmm cok cok tsk ederimmmmm ins gercektir insan inanamiyor hep tek cizgi gordugum icin su an testler bozuktur belki demeye basladim gidip kanda baktiracagim emin olmak icin ins gercektir kuzum ins.allah isteyen bekleyen herkese nasip etsin insallh heyecandan olmek uzereyimm.m.)
sagol kuzum ins.allah hepimoze nasip etsin
kuzu yazmistim sanki ama yazmamista olabilirim heyecandanCanım kan testi yaptırdın mı? Haberdar et bizi
kuzu yazmistim sanki ama yazmamista olabilirim heyecandandun kanda baktirdim 7.gun 31.29 cikti havalara uctum ) bgn merk pesimi birakmadi ve su an kendi calistigim hastaneye gidiorum bi kere daha bakip emin olmak istiyorum ))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?