ekim - kasım aylarında dondurulmuş embriyo transferi yapacak olan var mı

Canım gözün aydın :) içini rahat tut sen hayırlısıyla o bir tane sana sımsıkı tutunacak :) Rabbim yar yardımcın olsun inşallah

canim mrb.ben istanbul tup bebek te aret beyin hastasiyim.clexan kullaniyorum transferin 6.gunu bgn transer gunuden beri yapiyorum.pihtilasma sorunum fln yok aslinda erkek infertilitesi sebebiyle tup bebek yaptirioruz ama onlem amacli baslandi die dusunuyorum sonucta aylsrdir coraspinde iciyorum oda bi nevi ayni amacli bi problem.oldugundan dgl yani kuzu.sen ne asamadadin.transferin oldu mu bu ilk denemen mi?

Dualarimiz seninle canim, sen icini ferah tut. Olacaksa 1 taneylede olur, olmayacaksa 20 tanede olsa olmuyor. Guzel dusun guzel olsun insallah. Bol sans diliyorum tum kalbimle.

Ohhh ilac manyagi olduk, bagimli olucaz bu gidisle :) Neyse ucunda bebek varsa her yol mubah bu savasta Sabirsizlikla haberlerini bekliyecegim canim. Kalbinden gecen en guzel seyler gercek olsun insallah hep birlikte sevinelim.

Gözün aydın... İnşallah güzel souçlarını da kutlarız... Dün tüm trasfer olanlara gönlünden geçirdiklerinin gerçek olmasını diledim. Bol şans ve sabırlı beklemeler

hyr cnm sadece estrofem kullanıorum 5 kasıma kadar bunu kullancam gunde 3 defa .. 5 kasımdan sonra kontrolden sonra transfer kesınleşınce başka ılaclarda kullancam amaa bu ılacı transfere kadar ıcecekmışım ama oyle dedı doktorumm
Anlamadım ki baska ilac kulkaniyomusun prki

transfer aşaması zor oluormu arkadaşlar benımde 10 kasımda ama sankı o cok sıkışıp gıtmek zor gıbı sonrasında hemen tuvalete gıtme ıhtıyacı olcak o gıtmek ıstesem embrıo tutmassa dusuncesi oluşmaya başladdııı
Gözün aydın... İnşallah güzel souçlarını da kutlarız... Dün tüm trasfer olanlara gönlünden geçirdiklerinin gerçek olmasını diledim. Bol şans ve sabırlı beklemeler

arkadaslar slm..bgn 5.gunum ve adet olacakmisim gibi bi kucuk sanci var; ((cok korkuorum.baska bunu yasayan oldu mu?

Canım günaydın. Belirti falan var mı göğüslerinde vs yada ağrı sancı? Bnm 3.günüm sadece gaz sancım çok fazla başka hiç bir şey yok korkmuyo değilim

merhaba arkadaşlar benimde transferim pazartesi olacak nasipse 2 tane dondurulmuştan kaç tane kalırsa :)

canım bozma moralini bir tane olması yeterli inşaallah o mücadeleci minnos aynı cabayı rahminde de gösterir ve sıkıca tutunur sana.

Bu arada benim de transfer tarihim 1 kasım :)

cn
Canım günaydın. Belirti falan var mı göğüslerinde vs yada ağrı sancı? Bnm 3.günüm sadece gaz sancım çok fazla başka hiç bir şey yok korkmuyo değilim
cnm goguslerimde fln hic bisi yok sadece adet agrisi var ilk gunler basim agrimisti yuzumde.delice bi sivilcelenme var ama ben hepsini ilaca bagliyorum belirti olarak sayarsam ve negatifse cok uzulurum; (hakkimizda hayirlisi senn hacinci gunun

merhaba kızlar,
bende dondurulmuşlarla şansımı denicem.17 ekimde opu işlemim yapıldı.Doktorum aralık ayında transferimin olacağını söyledi.Beklemedeyim.6 adet embriyo donduruldu.2 tanesi birinci kalite 4 tanesi 2.kalite dendi.Çok korkuyorum çözülürken bozulma yaşanır diye.ilk denemem benim pco olduğu için hiç tansfer yapılmadı direk dondurulmuşlarla yapılacak

cn

cnm goguslerimde fln hic bisi yok sadece adet agrisi var ilk gunler basim agrimisti yuzumde.delice bi sivilcelenme var ama ben hepsini ilaca bagliyorum belirti olarak sayarsam ve negatifse cok uzulurum; (hakkimizda hayirlisi senn hacinci gunun

Canım bnm bugün 3.günüm belirti aramak istemiyorum ama hiç bir belirti de yok sadece sivilcelendim ve öyle böyle değil deli ağrım var. Tutmayacakmış gibi de hisse kapılıyorum allahım sen yardım et diye dua ediyorum bol bol. Umarım hakkımızda hayırlısı olur

Marpesa slm, oncelikle hayirli olsun ne guzel dollenmis 6 adet embriyon olmus. Korkmak yok, tatli bir heyecan evet. Tadini cikar bu ozel gunlerin ve olabildigince pozitif ol. Benim dondurulmus 4 adet var, burada transferi olmus diger arkadaslari goruyorum ve anliyorum ki esas heyecan o zaman basliyor. O yuzden bence zaten saglam degilse onceden bozulmasi transferden sonra olmasindan bi tik iyidir diyorum. En azindan saglamlarla devam etme sansimiz olur. Herseyin hayirlisi be guzelim. Simdiden bol sans..

medusa76 rahatlattığın için teşekkür ederim.(mesaja nasıl alıntı yaptığını bilemediğim için alıntı yapamadım)
aslında doğru diyorsun sağlam değilse transfer edildikten sonrada yaşama şansı olmuyor transferden önce bilmek daha doğru evet.
Tüp bebek aşamasına kadar çok fazla zaman kaybı oldu benim için aslında zaman kaybı değilde pco olduğum için vücudum hep değişik tepkiler verdi.aşılama deneyecektik ancak birden çok fazla yumurta geliştiği için direk tüp bebeğe yönlendirildim tabi hakkımızda hayırlısı belki böylesi daha iyidir ama insan düşünmeden tedirgin olmadan edemiyor.Transfer sonrası süreç biliyorumkı daha heyecanlı ama bir okadar da stresli geçicek.Allah hepimizin yardımcısı olsun.Senin dondurulmuşlarla transferin ne zaman olacak konunun eski mesajlarına çok bakamadım ama dondurulmuşlarla ilk mi yoksa taze bir transferin oldu mu öncesinde

Cnmbnm neler duyuyorum senden boyle askolsun! Ben senin aksine senden cok umutluyum. Daha 3. Gunden sakin boyle seyler getirme aklina. Lutfen kafani baska guzel seylerle mesgul etmeye calis, pozitif oluyoruz hep anlastik mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…