slm kızlar bebişlerimin sonucu geldi 6taneden 1tanesi sağlıklı çıktı nasıl moralim bozuldu anlatamam doktorum normal olduğunu zaten doğal yolla hamile kaldığımı ama bebeklerimin sağlıksız olduğu için düştüğünü bu 1tanesinin bile bizim için büyük şans olduğunu söyledi yinede benim içim pek rahat değil c.ertesi transferim var dua edin bana
canim mrb.ben istanbul tup bebek te aret beyin hastasiyim.clexan kullaniyorum transferin 6.gunu bgn transer gunuden beri yapiyorum.pihtilasma sorunum fln yok aslinda erkek infertilitesi sebebiyle tup bebek yaptirioruz ama onlem amacli baslandi die dusunuyorum sonucta aylsrdir coraspinde iciyorum oda bi nevi ayni amacli bi problem.oldugundan dgl yani kuzu.sen ne asamadadin.transferin oldu mu bu ilk denemen mi?canım öncelikle tebrik ederim .bebişinle sana sağlıklı bir ömür diliyorum.seni ekim kasım topiğinden takip ediyordum sana bir soru sorucam.
transferden sonra clexan iğne kullandın mı?
kan pıhtılşam sorunun varmıydı yoksa doktorun tedbir amaçlı mı kullandırdı.
benim doktorum kan pıhtılaşma testi yaptırım mi dedim gerek yok biz zaten kan pıhtılaşma sorunun v armış gibi tedavi uyguluyoruz tedbir amaçlı dedi bende merak ettim. sennerde yaptırmıştın peki doktorun kimdi
slm kızlar bebişlerimin sonucu geldi 6taneden 1tanesi sağlıklı çıktı nasıl moralim bozuldu anlatamam doktorum normal olduğunu zaten doğal yolla hamile kaldığımı ama bebeklerimin sağlıksız olduğu için düştüğünü bu 1tanesinin bile bizim için büyük şans olduğunu söyledi yinede benim içim pek rahat değil c.ertesi transferim var dua edin bana
Canım opu yapılan yerde transferi yapıyorlar. Selman bey bebekleri koyarken görüntüsünü bi yandan gösterdi fakat bi şey demedi. Daha sonra günlük yatış odasına hemşire geldi ilaçlara ara vermeden gebelik testine kadar devam etmemi yemek bulaşık dışında iş yapmamamı. Spor ağır iş çamaşır çıkarıp asmamamı ve avm vs yerlerde cihazdan geçiyoruz ya girerken kesinlikle ona girmememi söyledi. 1saat dinlenmenin ardından da taburcu ettiler.
Canım merhaba, çook teşekkür ederim transfer gerçekleşti şükürler olsun. 7kasım da test yaptıracağım. Yani sen transfer için geldiğinde bende sonuç için geleceğim. Umarım hakkımızda hayırlısı olur.
hemen hemen aynı gun başlamışsıızzz benıdme 10 kasım transfer .. neden sıze bu sekılde vermış doktor acep ben her gun 3 kere estrofem ıcıorumm ?
Anlamadım ki baska ilac kulkaniyomusun prki
Gözün aydın... İnşallah güzel souçlarını da kutlarız... Dün tüm trasfer olanlara gönlünden geçirdiklerinin gerçek olmasını diledim. Bol şans ve sabırlı beklemeler
arkadaslar slm..bgn 5.gunum ve adet olacakmisim gibi bi kucuk sanci var; ((cok korkuorum.baska bunu yasayan oldu mu?
4 tane kullanıyorum estrofem i yarın crino jel başlıyorum coraspirin ve folbiol u baştan beri kullaniyorum
canım bozma moralini bir tane olması yeterli inşaallah o mücadeleci minnos aynı cabayı rahminde de gösterir ve sıkıca tutunur sana.slm kızlar bebişlerimin sonucu geldi 6taneden 1tanesi sağlıklı çıktı nasıl moralim bozuldu anlatamam doktorum normal olduğunu zaten doğal yolla hamile kaldığımı ama bebeklerimin sağlıksız olduğu için düştüğünü bu 1tanesinin bile bizim için büyük şans olduğunu söyledi yinede benim içim pek rahat değil c.ertesi transferim var dua edin bana
Bi gün öncesinde arayacaklar yarın yada cumartesi olacak. Allah hepimize yardım etsin dualarımızgara kabul etsin inşallahBende salı günü aynı ilaçlara başladım . Transfer ise 1 kasım. senin ne zaman olacak?
Bi gün öncesinde arayacaklar yarın yada cumartesi olacak. Allah hepimize yardım etsin dualarımızıda kabul etsin inşallahBende salı günü aynı ilaçlara başladım . Transfer ise 1 kasım. senin ne zaman olacak?
cnm goguslerimde fln hic bisi yok sadece adet agrisi var ilk gunler basim agrimisti yuzumde.delice bi sivilcelenme var ama ben hepsini ilaca bagliyorum belirti olarak sayarsam ve negatifse cok uzulurum; (hakkimizda hayirlisi senn hacinci gununCanım günaydın. Belirti falan var mı göğüslerinde vs yada ağrı sancı? Bnm 3.günüm sadece gaz sancım çok fazla başka hiç bir şey yokkorkmuyo değilim
cn
cnm goguslerimde fln hic bisi yok sadece adet agrisi var ilk gunler basim agrimisti yuzumde.delice bi sivilcelenme var ama ben hepsini ilaca bagliyorum belirti olarak sayarsam ve negatifse cok uzulurum; (hakkimizda hayirlisi senn hacinci gunun
merhaba kızlar,
bende dondurulmuşlarla şansımı denicem.17 ekimde opu işlemim yapıldı.Doktorum aralık ayında transferimin olacağını söyledi.Beklemedeyim.6 adet embriyo donduruldu.2 tanesi birinci kalite 4 tanesi 2.kalite dendi.Çok korkuyorum çözülürken bozulma yaşanır diye.ilk denemem benim pco olduğu için hiç tansfer yapılmadı direk dondurulmuşlarla yapılacak
Canım bnm bugün 3.günüm belirti aramak istemiyorum ama hiç bir belirti de yok sadece sivilcelendim ve öyle böyle değil deli ağrım var. Tutmayacakmış gibi de hisse kapılıyorumallahım sen yardım et diye dua ediyorum bol bol. Umarım hakkımızda hayırlısı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?