Maşallah 7. Gün nekadar güzel çıkmış. Rsbbim tamamına erdirsin inşsllah. Kaçıncı gün embriyosuydukuzu yazmistim sanki ama yazmamista olabilirim heyecandandun kanda baktirdim 7.gun 31.29 cikti havalara uctum ) bgn merk pesimi birakmadi ve su an kendi calistigim hastaneye gidiorum bi kere daha bakip emin olmak istiyorum ))
kuzu yazmistim sanki ama yazmamista olabilirim heyecandandun kanda baktirdim 7.gun 31.29 cikti havalara uctum ) bgn merk pesimi birakmadi ve su an kendi calistigim hastaneye gidiorum bi kere daha bakip emin olmak istiyorum ))
Kizlar transfer oncesi son kontrolden geldim simdi. Cok Sukur ameliyattan sonra tekrarlamamis rahimdeki yapisiklik. Rahim kalinligim su anda 7.5 iyi gidiyor haftaya kadar artar dedi dr. Su anda kullandigim ilaclara ek crinone jel verdi onu kullanicam. 7 kasim kesin transfer tarihim tabi o gun bir aksilik cikmazsa insallah. Hadi hayirlisi artik.
Canım hadi gözün aydın :) gelsin bi an önce 7kasım :)
Sagol fistigim valla gelsin de hemde senin guzel haberini alalim. Kendi transferime heyecanlanmiyorum senin sonuca heyecanlandigim kadar simdilik :) Bugun derya hemsire bu sira cok pozitif aldigimiz bir donemdeyiz guzel zamana denk geldiniz dedi hosuma gitti valla. Gerci transfer zamanimda Selman bey yine kongrede olacakmis aysun hn yapicak sanirim ama bana farketmez kimin yerlestirdigi kocam yerlestiremedigine gore artik kim olursa eyvallahCocuk olup buyurse bir kadin tarafindan sana hamile birakildim diyecegim hatta anneee ben nasil oldum dersede "sevismeden evladim" diyip cocugun aklini allak bullak etmek niyetindeyim :) saka bi yana tabi.. sag salim bi kavusalimda insallah!
kuzu yazmistim sanki ama yazmamista olabilirim heyecandandun kanda baktirdim 7.gun 31.29 cikti havalara uctum ) bgn merk pesimi birakmadi ve su an kendi calistigim hastaneye gidiorum bi kere daha bakip emin olmak istiyorum ))
Şimdiden hayırlısı olsun... Sorunsuz çok keyifli bir transfer diliyorum. Dilerim endometrium da süper ilerler. Ben de aynı merkezdeyim malum. Kıdemli hastayım bir yandan :) Baskılanmayan yumurtalarım nihayet baskılanmış. Benim de kontrolüm geçen Salı'ydı, cnmici'nin transfer gününde tamam artık dondurulmuşların transferini başlatabiliriz dedik. Kalınlık konusunda benim de aynı seviyelerdeydi tavsiye edildiği üzere ne kadar kalın olursa o kadar iyi... Ancak ben artmış artmamış bakmaksızın transferi yaptırtacağım görünüyor. (aynı iğnelerle baskılama yaptırmaktan imtina ediyorum çünkü :) )Kizlar transfer oncesi son kontrolden geldim simdi. Cok Sukur ameliyattan sonra tekrarlamamis rahimdeki yapisiklik. Rahim kalinligim su anda 7.5 iyi gidiyor haftaya kadar artar dedi dr. Su anda kullandigim ilaclara ek crinone jel verdi onu kullanicam. 7 kasim kesin transfer tarihim tabi o gun bir aksilik cikmazsa insallah. Hadi hayirlisi artik.
Şimdiden hayırlısı olsun... Sorunsuz çok keyifli bir transfer diliyorum. Dilerim endometrium da süper ilerler. Ben de aynı merkezdeyim malum. Kıdemli hastayım bir yandan :) Baskılanmayan yumurtalarım nihayet baskılanmış. Benim de kontrolüm geçen Salı'ydı, cnmici'nin transfer gününde tamam artık dondurulmuşların transferini başlatabiliriz dedik. Kalınlık konusunda benim de aynı seviyelerdeydi tavsiye edildiği üzere ne kadar kalın olursa o kadar iyi... Ancak ben artmış artmamış bakmaksızın transferi yaptırtacağım görünüyor. (aynı iğnelerle baskılama yaptırmaktan imtina ediyorum çünkü :) )
4 Kasım'a sorun olmazsa gerçekleşecek. O zamana kadar estrofeme, bantlara devam. Jel de aynı şekilde sabah akşam 6 gün kullanılacak. 6. güne giden embriyoydu bu nedenle uzun kullanacağım biraz.
Endometriuma takviye için günde 2 bardak nar suyunun olumlu katkısı var. Bol yürüyüş ve kasık bölgesine fertilite masajı oldukça etkili (kan dolaşımı ve kan gitmesi için) öneririm...
Çok sevgiler
Hahaha Ayy karnım ağırdı gülmekten :) allahım da seni güldürsün inşallah. Derya hemşirenin ağzından bal damlamış resmen :) inşallah bnm sonucum pozitif olur hemen başlıcam size bol bol dua etmeye :)
Biz de tohumuna para verdik diyeceğiz:)Sagol fistigim valla gelsin de hemde senin guzel haberini alalim. Kendi transferime heyecanlanmiyorum senin sonuca heyecanlandigim kadar simdilik :) Bugun derya hemsire bu sira cok pozitif aldigimiz bir donemdeyiz guzel zamana denk geldiniz dedi hosuma gitti valla. Gerci transfer zamanimda Selman bey yine kongrede olacakmis aysun hn yapicak sanirim ama bana farketmez kimin yerlestirdigi kocam yerlestiremedigine gore artik kim olursa eyvallahCocuk olup buyurse bir kadin tarafindan sana hamile birakildim diyecegim hatta anneee ben nasil oldum dersede "sevismeden evladim" diyip cocugun aklini allak bullak etmek niyetindeyim :) saka bi yana tabi.. sag salim bi kavusalimda insallah!
Şimdiden hayırlısı olsun... Sorunsuz çok keyifli bir transfer diliyorum. Dilerim endometrium da süper ilerler. Ben de aynı merkezdeyim malum. Kıdemli hastayım bir yandan :) Baskılanmayan yumurtalarım nihayet baskılanmış. Benim de kontrolüm geçen Salı'ydı, cnmici'nin transfer gününde tamam artık dondurulmuşların transferini başlatabiliriz dedik. Kalınlık konusunda benim de aynı seviyelerdeydi tavsiye edildiği üzere ne kadar kalın olursa o kadar iyi... Ancak ben artmış artmamış bakmaksızın transferi yaptırtacağım görünüyor. (aynı iğnelerle baskılama yaptırmaktan imtina ediyorum çünkü :) )
4 Kasım'a sorun olmazsa gerçekleşecek. O zamana kadar estrofeme, bantlara devam. Jel de aynı şekilde sabah akşam 6 gün kullanılacak. 6. güne giden embriyoydu bu nedenle uzun kullanacağım biraz.
Endometriuma takviye için günde 2 bardak nar suyunun olumlu katkısı var. Bol yürüyüş ve kasık bölgesine fertilite masajı oldukça etkili (kan dolaşımı ve kan gitmesi için) öneririm...
Çok sevgiler
tazeler bende olmuyo bundan önce dondurulmuş ile hamile kalmıştım ama 10 haftada kalbi durdu ve kürtaj oldum sonra eylül 2014 te terar opu yine negatif şimdi kasım 7 yi bekliyorum 9 dondurulmuş blastokistim var onun için hazırlıkdayım hepimiz iyi haberler alırız inşallahkızlar slm hepiniz dondurulmuş embriyomu?
Hep gul boyle insallah. Ben boyleyim iste evde de surekli geyigini yapip guluyorum gulduruyorum. öfff gelemem ben oyle cok darlanmalara.bu arada sende daha iyisin dimi dune gore?
Biz de tohumuna para verdik diyeceğiz:)
Daha iyiyim canım bugün iş baya beni toparladı şimdide tiyatro yapıyoruz düşünmüyorum yani transfer olmuşum falan filan :) ağrım ve gaz sancım var ama :) alışcam sanırım onlara
kızlar slm hepiniz dondurulmuş embriyomu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?