ekim - kasım aylarında dondurulmuş embriyo transferi yapacak olan var mı

laçlara başlamadınız mı pekı ? bende suan kullanıorum 5 kasımda kontorole gıtcem eger rahım kalınlıgım ıyıyse 10 kasımda transferı yapcak doktorumz
Benim opu 29 ekim de oldu. Şimdi regl olmayı bekliyorum. Benim de ilk olacak. Nerede tedavi görüyorsun? Ne zamandı opu?

hımmm tmm cnmm .... ohss ıhtımalıne karsı dktorunuz ertelemiş galıba transferını . benımde oyle olduu . benım opum 13 eylul de oldu , tranferımı erteledı cunku cok yumurtlamıştımm . ılk adetımı 19 eylulde gordum . doktorum degerler aynıdır rahım toparlamamıştır kendını dıye bı dıger adetı bekleyelım dedıı .. 2. adetımı de 23 ekımde oldumm 2. adetım gecıktı baya hatta 34. gunumde regl oldum .. 25 ekımde ılaç kullanmaya başladımmm.
Benim opu 29 ekim de oldu. Şimdi regl olmayı bekliyorum. Benim de ilk olacak. Nerede tedavi görüyorsun? Ne zamandı opu?

arkadaşlar benimde iğnelerim bitti yarın inşallah opu işlemim var 9,30 da dua edin banada benimde bidahiki ay transfer olucak inşallah

like06 slm cnm, transfer tarihimiz ayniymis seninle birlikte gun sayicaz :) sen hangi merkezdesin? İnsallah bu sefer hersey gonlune gore olur. simdiden bol sans.

Lulinda ne guzel 4 embriyon olusmus geriside yavasta olsa insallah 5. gune ulasir. pazartesi bizleride haberdar et lutfen.

@ixsir canim hosgeldin aramiza, seninde az kalmis, bizlere sormak istedigin birsey olursa cekinme illa birimiz oluruz buralarda. Simdiden yolun acik olsun. bol sans :)

@beyza_3434_bey , canim benim transfer 7 kasim. senin ne zaman?

arkadaşlar benimde iğnelerim bitti yarın inşallah opu işlemim var 9,30 da dua edin banada benimde bidahiki ay transfer olucak inşallah

Dualarimiz seninle, hic endiselenme guzel gececektir Allahin izniyle. Zaten uyuyup uyaniyorsun bitmis oluyor. Sonrasinda haberdar et bizi gelismelerden. sevgiler..

gözünüz aydın, tebrikler... Kat be kat katlanarak artsın değerler. Hep güzel haberlerin olsun, sağlıkla sevgi dolu kucağına alman dileğiyle...
cok tsk ederimmm) darisi butun isteyen bekleyenlere olsun insalhh.kuzumu kucagoma almakta nasip olur insallh.

Dualarimiz seninle, hic endiselenme guzel gececektir Allahin izniyle. Zaten uyuyup uyaniyorsun bitmis oluyor. Sonrasinda haberdar et bizi gelismelerden. sevgiler..
İnsallah canim cok saol haberdar ederim zaten benim 4.denemem olucak iki taze bir dondurulmusum oldu insallah bu son olur

ozer3458 allah tamamina erdirsin insallah senin adina cok sevindim benimde transferim pazartesi bir sorum olacak sen kacinci gun test yaptin 54cikti bide kacinci gun embriyosuydu?

Iyi geceler ya ben gecen ay dondurulmus yumoscuklarim bu ay kismetse transfer olacak 15 kasimda ama bugun reglimin 7.gunu ve hala kanamam var normalmidir normalde 4 yada tas catlasa 5.gun biterdi

İnsallah canim cok saol haberdar ederim zaten benim 4.denemem olucak iki taze bir dondurulmusum oldu insallah bu son olur

Hepimizin bu yolda dilekleri kabul olsun insallah. Bu opu son olsun bebislerine bi an evvel kavusursun umarim. Daha oncekilerin tutmama nedeni arastirilmistir sanirim, sebepler neymis?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…