Rahim duvarıına bağlı. Kasım sonu da olabilir ama çok büyük ihtimalle Aralık sonu.transferınız ne zaman acaba ?
laçlara başlamadınız mı pekı ? bende suan kullanıorum 5 kasımda kontorole gıtcem eger rahım kalınlıgım ıyıyse 10 kasımda transferı yapcak doktorumzRahim duvarıına bağlı. Kasım sonu da olabilir ama çok büyük ihtimalle Aralık sonu.
inş canım ılk transferım benımmm heycan stresle beklıorummmHayırlı olsun.RENK11 i de aynı tarihte.
Benim opu 29 ekim de oldu. Şimdi regl olmayı bekliyorum. Benim de ilk olacak. Nerede tedavi görüyorsun? Ne zamandı opu?laçlara başlamadınız mı pekı ? bende suan kullanıorum 5 kasımda kontorole gıtcem eger rahım kalınlıgım ıyıyse 10 kasımda transferı yapcak doktorumz
Benim opu 29 ekim de oldu. Şimdi regl olmayı bekliyorum. Benim de ilk olacak. Nerede tedavi görüyorsun? Ne zamandı opu?
tazeler bende olmuyo bundan önce dondurulmuş ile hamile kalmıştım ama 10 haftada kalbi durdu ve kürtaj oldum sonra eylül 2014 te terar opu yine negatif şimdi kasım 7 yi bekliyorum 9 dondurulmuş blastokistim var onun için hazırlıkdayım hepimiz iyi haberler alırız inşallah
arkadaşlar benimde iğnelerim bitti yarın inşallah opu işlemim var 9,30 da dua edin banada benimde bidahiki ay transfer olucak inşallah
cannnnimmm cok tsk ederim dumde baktirdim 54 ciktiOh 41 kere masallah, kat kat artsin degerlerin, saglikla buyut bebisini insallah :)
kuzuuuuuu cokkkk cokkkk tsk ederimmmmmm.darisi tez zamanda sizlerin basina insallhhh. Canımmm çok şükürrrrr... Rabbim nizede nasip etsin inşallahhh
cok tsk ederimmmgözünüz aydın, tebrikler... Kat be kat katlanarak artsın değerler. Hep güzel haberlerin olsun, sağlıkla sevgi dolu kucağına alman dileğiyle...
İnsallah canim cok saol haberdar ederim zaten benim 4.denemem olucak iki taze bir dondurulmusum oldu insallah bu son olurDualarimiz seninle, hic endiselenme guzel gececektir Allahin izniyle. Zaten uyuyup uyaniyorsun bitmis oluyor. Sonrasinda haberdar et bizi gelismelerden. sevgiler..
gözunaydın cnmm .. Rabbim saglıcakla kucagına almayı nasip etsiiinn inş..kuzuuuuuu cokkkk cokkkk tsk ederimmmmmm.darisi tez zamanda sizlerin basina insallhhh
cnmm cok tsk ederim.guzel allahim butun isteyen bekleyen herkeslere nasip etsin ins.gözunaydın cnmm .. Rabbim saglıcakla kucagına almayı nasip etsiiinn inş..
İnsallah canim cok saol haberdar ederim zaten benim 4.denemem olucak iki taze bir dondurulmusum oldu insallah bu son olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?