ekim - kasım aylarında dondurulmuş embriyo transferi yapacak olan var mı

Iyi geceler ya ben gecen ay dondurulmus yumoscuklarim bu ay kismetse transfer olacak 15 kasimda ama bugun reglimin 7.gunu ve hala kanamam var normalmidir normalde 4 yada tas catlasa 5.gun biterdi

Canim bu konuda en iyisi sen yrn doktorunu arayip gorus bence. Problemin neydi nasil bir tedavi uygulandi ilaclarin neler bilemeyiz ki. Ustelik hepimizde farkli etkiler farkli tepkiler oluyor. En guzeli riske atmadan aklimiza takilan her konuyu doktorumuza danismak. Kesinlikle icini rahatlatacak bir cozum sunacaktir. Umarim hersey yolunda gider bu yolculukta senin icin. Iyi sanslar..

iyi geceler arkadaşlar.. bende bu ay 1. denememe başlıyorum kısmetse. rapor çıkartacağım, acaba belgeler arasında istenen dahiliye raporu hemen mi çıkıyor yoksa uzun mu sürüyor bilgi verebilir misinz..

Kızlar günaydın. Ağrım sancım bi yana bn is
cannnnimmm cok tsk ederim dumde baktirdim 54 cikti yarin yine baktircam ins hersey yolumda gider allh hepimize guzel gunler gostersin insallh..

Canım günaydın. Seninki kaçıncı gün embriyosuydu. 7.gün belli oldu ya :) bnde belirti falan kalmadı üstüne ayıptır söylemesi ishalim çook korkuyorum

kuzu Günaydınnn.5.gun embriyosuydu. senn kacinci gunun bgn? kacinci gun embriosuydu?

Merhabalar benim dün (1 kasım) transferim oldu. 4. Gün embriyosu 2 tane suan benimle beraber inşallah beni bırakmazlar. Allah hepimize yardım etsin bu dönemde bol bol sabır versin inşallah.

kuzu Günaydınnn.5.gun embriyosuydu. senn kacinci gunun bgn? kacinci gun embriosuydu?

bnmde 5.gün embriyosu ve bugün 6.günüm sadece yan taflarıma sancı giriyor bide ayıptır söylemesi ishalim bu yüzden çok tedirginim tutmayacak diye korkuyorum

Merhabalar benim dün (1 kasım) transferim oldu. 4. Gün embriyosu 2 tane suan benimle beraber inşallah beni bırakmazlar. Allah hepimize yardım etsin bu dönemde bol bol sabır versin inşallah.

canım hayırlısı olsun. inşallah rabbim ona açtığımız ellerimizi dualarımızı boşa çıkarmaz.

canım hayırlısı olsun. inşallah rabbim ona açtığımız ellerimizi dualarımızı boşa çıkarmaz.
Amin. Inşallah Rabbim yüzümüzü güldürür. Senin test tarihin ne zaman? Inşallah güzel haberinle bizi mutlu edersin umutlandırışın

Kızlar embriyo kalitesinin COMP olması ne demek bilginiz varmı???

hayırdır yesılıncı o nerden cıkttı kii ? senın transfer olmuştu demııı ? kaç gun kaldı cnmm sonıuca
Bugün ilk günüm daha çoookkkk var transfer kagıdında comp yazıyodu merak ettim bende. Ögrendim ama şimdi hücrelerin bütünleşmeye bsşlamasıymış. Sen nasılsın

yaa hadı hayırlısıı cnmmm Rabbimm nasip etsin inş bebişin seninle olsun kacıncı gun embrıosuydu ? transfer zamanı zor mu sıkısık gıtmek benı korkutuor yaa :)))
Bugün ilk günüm daha çoookkkk var transfer kagıdında comp yazıyodu merak ettim bende. Ögrendim ama şimdi hücrelerin bütünleşmeye bsşlamasıymış. Sen nasılsın

yaa hadı hayırlısıı cnmmm Rabbimm nasip etsin inş bebişin seninle olsun kacıncı gun embrıosuydu ? transfer zamanı zor mu sıkısık gıtmek benı korkutuor yaa :)))
Amin insallah canim benim 3. Gun cozuldu ama 5. Gun transferi oldu. Ben abarttim biraz su icmeyi hemsire ultrasonla kintril edip bosalttirdi biraz sonra cok rahatlsdim.hic korkmatransfer masasina yattigibda tuvalet akkindan cikiyo gidiyo

arkadaşlar benimde opum oldu geldim eve 21 yumurtam olmuş işte yarın ararız dediler kaçının yaşayıp yaşamıycağı belli olur dediler bilgilendiricez dediler şuan ağrım var biraz inşallah herşey yolunda gider son tedavim olur inşallah

Gecmisolsun... insallah yumurtalarin kaliteli embriyolara donusur....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…