Iyi geceler ya ben gecen ay dondurulmus yumoscuklarim bu ay kismetse transfer olacak 15 kasimda ama bugun reglimin 7.gunu ve hala kanamam var normalmidir normalde 4 yada tas catlasa 5.gun biterdi
cannnnimmm cok tsk ederim dumde baktirdim 54 ciktiyarin yine baktircam ins hersey yolumda gider allh hepimize guzel gunler gostersin insallh..
kuzu Günaydınnn.5.gun embriyosuydu. senn kacinci gunun bgn? kacinci gun embriosuydu?Kızlar günaydın. Ağrım sancım bi yana bn is
Canım günaydın. Seninki kaçıncı gün embriyosuydu. 7.gün belli oldu ya :) bnde belirti falan kalmadı üstüne ayıptır söylemesi ishalimçook korkuyorum
kuzu Günaydınnn.5.gun embriyosuydu. senn kacinci gunun bgn? kacinci gun embriosuydu?
Merhabalar benim dün (1 kasım) transferim oldu. 4. Gün embriyosu 2 tane suan benimle beraber inşallah beni bırakmazlar. Allah hepimize yardım etsin bu dönemde bol bol sabır versin inşallah.
Amin. Inşallah Rabbim yüzümüzü güldürür. Senin test tarihin ne zaman? Inşallah güzel haberinle bizi mutlu edersin umutlandırışıncanım hayırlısı olsun. inşallah rabbim ona açtığımız ellerimizi dualarımızı boşa çıkarmaz.
Amin. Inşallah Rabbim yüzümüzü güldürür. Senin test tarihin ne zaman? Inşallah güzel haberinle bizi mutlu edersin umutlandırışın
Kızlar embriyo kalitesinin COMP olması ne demek bilginiz varmı???
Ben hic duymadim oyle birsey, zaten tibbi terimleri aklimda tutmaktada zorlaniyorum hep :) google amcaya sormali en iyisi
hayırdır yesılıncı o nerden cıkttı kii ? senın transfer olmuştu demııı ? kaç gun kaldı cnmm sonıucaDünden beri soruyorumda anlayamadım yaaa
Bugün ilk günüm daha çoookkkk varhayırdır yesılıncı o nerden cıkttı kii ? senın transfer olmuştu demııı ? kaç gun kaldı cnmm sonıuca
Bugün ilk günüm daha çoookkkk vartransfer kagıdında comp yazıyodu merak ettim bende. Ögrendim ama şimdi hücrelerin bütünleşmeye bsşlamasıymış. Sen nasılsın
Amin insallah canim benimyaa hadı hayırlısıı cnmmmRabbimm nasip etsin inş bebişin seninle olsun kacıncı gun embrıosuydu ? transfer zamanı zor mu sıkısık gıtmek benı korkutuor yaa :)))
Gecmisolsun... insallah yumurtalarin kaliteli embriyolara donusur....arkadaşlar benimde opum oldu geldim eve 21 yumurtam olmuş işte yarın ararız dediler kaçının yaşayıp yaşamıycağı belli olur dediler bilgilendiricez dediler şuan ağrım var biraz inşallah herşey yolunda gider son tedavim olur inşallah
amin inşallah allah hepimize anneliği tattırır inşallah kimsenin kucağını boş bırakmasın rabbim inşallah hepimiz güzel haberler veririz allah nasip eder inşallah güzel haber vermeyiGecmisolsun... insallah yumurtalarin kaliteli embriyolara donusur....
ıxsır slm.benimde 10 kasımda transferim...selam kızlar..aranıza yeni katıldım.bugün itibariyle dondurulmuş larla tedaviye başladım.nasipse10 kasım gibi transfer olur dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?