kuzu bu benim 2.transferim ilkinde de ilk günlerde bi takim sanci vesaire olmustu ama.sonra gecmisti..ve 12.gune kadar hic hic bu tarz adet sancisi gibi yasamaisti ve simdi var.nem.merkima.yenik dustugum icin erken baktirdim ve pozitif.tabikii belirti aramamak gerek ama agrilari aslinda iyiye yorabiliriz bence skinti yapma ins olumludur canim.bnmde 5.gün embriyosu ve bugün 6.günüm sadece yan taflarıma sancı giriyorbide ayıptır söylemesi ishalim bu yüzden çok tedirginim tutmayacak diye korkuyorum
Gunaydınkızlar günaydın,
meraktan bu sabah idrarda gebelik testi yaptım sonuç tek çizgibütün moralim yerlebir oldu dün ve önceki bütün gün adet olucakmış gibi sancı yaşadım ettim ama bugün gebelik testiyle bütün ağrıları sızılarım gitti resmen ne yapacağımı şaşırdım ağlıyorum sadece
Gü
Gunaydın
Sıkma canını lütfen. Çok örneği var idrarda negatif olup, kanda pozitif olan.
kızlar günaydın,
meraktan bu sabah idrarda gebelik testi yaptım sonuç tek çizgibütün moralim yerlebir oldu dün ve önceki bütün gün adet olucakmış gibi sancı yaşadım ettim ama bugün gebelik testiyle bütün ağrıları sızılarım gitti resmen ne yapacağımı şaşırdım ağlıyorum sadece
Canım boşuna üzüyosun kendini kana gecmeden idrara gecmezki... Kaçıncı günün bugünkızlar günaydın,
Canım boşuna üzüyosun kendini kana gecmeden idrara gecmezki... Kaçıncı günün bugün
biz bi yola girdik belki bir belki birkaç kere olumsuz sonuç yaşayacağız tabiki üzüleceğiz etkileneceğiz ama pes etmicez Allah inşallah hepimize annelik duygusunu tattıracak
Yok artık 7. Günde idrar testiBugün 7.günüm
Kaçıncı günde yaptın? Kaçıncı günElimde değil kiİnşallah o örneklerden biri de ben olurum.
selam, maalesef diğerleri 5. güne ulaşamamış. 4 tane 3. Gün ile yola devam edeceğiz.Lulinda ne guzel 4 embriyon olusmus geriside yavasta olsa insallah 5. gune ulasir. pazartesi bizleride haberdar et lutfen.
@ixsir canim hosgeldin aramiza, seninde az kalmis, bizlere sormak istedigin birsey olursa cekinme illa birimiz oluruz buralarda. Simdiden yolun acik olsun. bol sans :)
@beyza_3434_bey , canim benim transfer 7 kasim. senin ne zaman?
Yok artık 7. Günde idrar testitabiki buna moralini bozmayacaksın.... Daha kan testine bile 5 gün varrrrr
Kaçıncı günde yaptın? Kaçıncı gün
selam, maalesef diğerleri 5. güne ulaşamamış. 4 tane 3. Gün ile yola devam edeceğiz.
Üzülme kuzum yaaa her bünye bir değilki o arkadaşların istisna.. Normal olan 12. Gün kanda görünmesi... Hiç üzülme hatta şuan kanda bile çıkmaz büyük ihtimalGerçekten öyle midir? Başka yerlerde de okudum 6. gün 7.günde idrarda çıkıyormuş. Heves ettim yaptım ve üzüldüm çok
Üzülme kuzum yaaa her bünye bir değilki o arkadaşların istisna.. Normal olan 12. Gün kanda görünmesi... Hiç üzülme hatta şuan kanda bile çıkmaz büyük ihtimal
Alıntı yapmamışımİnşallah canım inşallah içim rahatladı azcıkın. Iki tane embriyo transfer edildi bu yüzden çok büyük umut taşıyordum sabah çok üzüldüm ama şimdi biraz daha iyiyim çok saol arkadaşım.
TAŞIYORDUM Yazmışsın... Bence hala taşımalısın... Çünkü normal şartlara göre bebişlerin hala kendine yatak hazırlıyr olması lazım, oyüzden sen istisnaları bırak kuzum bebişlerinşde uzme...
Ben varım:)))
15 Ekim'de regl olup dondurulmuş tedavisi için hormon almaya başladım. Tahminen kasım başında transfer olacak. Bu benim ikinci dondurulmuş transferim olacak. 2010 Ocakta taze, 2010 Mart'ta dondurulmuş transferi oldum. Dondurulmuş transferim ile oğluma hamile kaldım. Şimdi 4 yaşında dünya tatlısı bir oğlum var. Kardeş için de kalan embriyolarımı kullanacağız. Şu an Samsun'dayım ama transferim, İstanbul'da Memorial'da olacak.
Tüp bebek, hamilelik ve annelikte naçizane bilgi sahibiyim, aklınıza takılan birşey varsa elimden geldiğince yardım edebilirim.
Sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?