ekim - kasım aylarında dondurulmuş embriyo transferi yapacak olan var mı

bnmde 5.gün embriyosu ve bugün 6.günüm sadece yan taflarıma sancı giriyor bide ayıptır söylemesi ishalim bu yüzden çok tedirginim tutmayacak diye korkuyorum
kuzu bu benim 2.transferim ilkinde de ilk günlerde bi takim sanci vesaire olmustu ama.sonra gecmisti..ve 12.gune kadar hic hic bu tarz adet sancisi gibi yasamaisti ve simdi var.nem.merkima.yenik dustugum icin erken baktirdim ve pozitif.tabikii belirti aramamak gerek ama agrilari aslinda iyiye yorabiliriz bence skinti yapma ins olumludur canim.

kızlar günaydın,
meraktan bu sabah idrarda gebelik testi yaptım sonuç tek çizgi bütün moralim yerlebir oldu dün ve önceki bütün gün adet olucakmış gibi sancı yaşadım ettim ama bugün gebelik testiyle bütün ağrıları sızılarım gitti resmen ne yapacağımı şaşırdım ağlıyorum sadece

Gunaydın
Sıkma canını lütfen. Çok örneği var idrarda negatif olup, kanda pozitif olan.

Opu'dan 3 gün sonra regl oldum. Normal mi? Normalde olması gereken tarih 16 Kasım dı.

biz bi yola girdik belki bir belki birkaç kere olumsuz sonuç yaşayacağız tabiki üzüleceğiz etkileneceğiz ama pes etmicez Allah inşallah hepimize annelik duygusunu tattıracak

Canım boşuna üzüyosun kendini kana gecmeden idrara gecmezki... Kaçıncı günün bugün

Elimde değil ki İnşallah o örneklerden biri de ben olurum.
Kaçıncı günde yaptın? Kaçıncı gün
selam, maalesef diğerleri 5. güne ulaşamamış. 4 tane 3. Gün ile yola devam edeceğiz.

Yok artık 7. Günde idrar testi tabiki buna moralini bozmayacaksın.... Daha kan testine bile 5 gün varrrrr

Gerçekten öyle midir? Başka yerlerde de okudum 6. gün 7.günde idrarda çıkıyormuş. Heves ettim yaptım ve üzüldüm çok

Kaçıncı günde yaptın? Kaçıncı gün

selam, maalesef diğerleri 5. güne ulaşamamış. 4 tane 3. Gün ile yola devam edeceğiz.

7. :) ay valla moralim sayenizde düzeliyor. Allah razı olsun sizden. Sende canını sıkma çok şükür 4tane minnoşun var

Gerçekten öyle midir? Başka yerlerde de okudum 6. gün 7.günde idrarda çıkıyormuş. Heves ettim yaptım ve üzüldüm çok
Üzülme kuzum yaaa her bünye bir değilki o arkadaşların istisna.. Normal olan 12. Gün kanda görünmesi... Hiç üzülme hatta şuan kanda bile çıkmaz büyük ihtimal

Üzülme kuzum yaaa her bünye bir değilki o arkadaşların istisna.. Normal olan 12. Gün kanda görünmesi... Hiç üzülme hatta şuan kanda bile çıkmaz büyük ihtimal

İnşallah canım inşallah içim rahatladı azcıkın. Iki tane embriyo transfer edildi bu yüzden çok büyük umut taşıyordum sabah çok üzüldüm ama şimdi biraz daha iyiyim çok saol arkadaşım.

TAŞIYORDUM Yazmışsın... Bence hala taşımalısın... Çünkü normal şartlara göre bebişlerin hala kendine yatak hazırlıyr olması lazım, oyüzden sen istisnaları bırak kuzum bebişlerinşde uzme...

İnşallah canım inşallah içim rahatladı azcıkın. Iki tane embriyo transfer edildi bu yüzden çok büyük umut taşıyordum sabah çok üzüldüm ama şimdi biraz daha iyiyim çok saol arkadaşım.
Alıntı yapmamışım

inşallah öyledir canım inşallah. cuma günü kısmetse pozitif haberler alcam.

Merhabalar, ne mutlu sana bir evlat sahibi olmuşsun. Allah bağışlasın.
ben ilk tüp bebek transferimi 14 ekimde yaptırdım ve negatif ile sonuçlandı. şimdi dondurulmuş embriyolarımla ikinci denememizi yapıcaz. inş. bende sizin gibi mutluluğumuzu ikincisinde bulurum. size sorum, dondurulmuş embriyo transferi yapacağınız için yumurtları baskılamak için lucrin adında iğne kullanacakmısınız?
ben 27 ekimde adet oldum ve adetin 21.günü lucrin denen baskılayıcı iğneyi kullanacakmışım. sizin tedavi süreniz nasıldır? yardımcı olursanız sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…