İnşallahinşallah öyledir canım inşallah. cuma günü kısmetse pozitif haberler alcam.
Merhabalar, ne mutlu sana bir evlat sahibi olmuşsun. Allah bağışlasın.
ben ilk tüp bebek transferimi 14 ekimde yaptırdım ve negatif ile sonuçlandı. şimdi dondurulmuş embriyolarımla ikinci denememizi yapıcaz. inş. bende sizin gibi mutluluğumuzu ikincisinde bulurum. size sorum, dondurulmuş embriyo transferi yapacağınız için yumurtları baskılamak için lucrin adında iğne kullanacakmısınız?
ben 27 ekimde adet oldum ve adetin 21.günü lucrin denen baskılayıcı iğneyi kullanacakmışım. sizin tedavi süreniz nasıldır? yardımcı olursanız sevinirim.
banada dondurulmuş transfer yapılacak.Doktorum banada adetin 21.günü vurulmam için lucrin depot diye bir iğne verdi.İçinde bir tane iğne var ve 21.günü vurulacak dedi.
slm, hakkımızda hayırlısı olur inş.. banada 21. günü başlıcaz, iğneği temin et 15 kasımda gel hemşire tarif edecek dedi. ama sanki bana bir sefer oluncak gibi gelmedi. siz hangi ayın kaçında vuracaksınız iğneyi?
Kızlar siz adetin 21. gününden falan bahsediyorsunuz ama bana doktor dondurulmuşlarla tedaviye başlamam için adetin 3. günü muayeneye gel dedi. 21. günden falan bahsetmedi. Ben de 3. günü gidicem ilaç kullanmaya başlıcam ve 15-2o gün sonra rahim duvarı yeterince kalınlaştığında transfer olucak sanıyorum. Yanılıyor muyum?
Tedavi kişiye göre değişiyr. Benimkide senin gibi olduKızlar siz adetin 21. gününden falan bahsediyorsunuz ama bana doktor dondurulmuşlarla tedaviye başlamam için adetin 3. günü muayeneye gel dedi. 21. günden falan bahsetmedi. Ben de 3. günü gidicem ilaç kullanmaya başlıcam ve 15-2o gün sonra rahim duvarı yeterince kalınlaştığında transfer olucak sanıyorum. Yanılıyor muyum?
kızlar günaydın,
meraktan bu sabah idrarda gebelik testi yaptım sonuç tek çizgibütün moralim yerlebir oldu dün ve önceki bütün gün adet olucakmış gibi sancı yaşadım ettim ama bugün gebelik testiyle bütün ağrıları sızılarım gitti resmen ne yapacağımı şaşırdım ağlıyorum sadece
Fistigim naptin sen, bu kadar erken idrarda cikarmi hic o? Ugurlu 7 kasimi bekle guzelim. Hayirlisiyla kan testinde goruceksin pozitifi insallah.
Benim moralim çok bozuk
Dün regl oldum. Bugün kontrole gittim. Diğer embriyolar maalesef yaşayamamış. Dondurulan 4 embriyo da orta kalıte dedi doktorum. 22 yumurtadan bu sonucu ben de beklemiyordum dedi. Hiç umutlu konuşmadı. Hepsini çözdürüp 2 gün daha bekleyip öyle transfer yapacağız dedi. Çözülünce hiç kalmayadabilirmiş.
Yani anlayacağın 2. denemeye hazırlıklı ol, başka ilaçlar denerize getirdi.
Rahim duvarı iyiymiş. Kan testine göre bugun arayıp, transferi hemen yapıp yapmayacağına karar verecekmiş.
7. Gün daha çok erken idrar testi için kendini üzme kanda bile belki tadını kaçırma lütfen.Bugün 7.günüm
Dondurulanlar 3.günün orta kalıtelisi, 5 e gidemediler bile. Bir de 2. sefer için dondurulmuş kalmadı. Bunlar olmazsa sil baştan herşey. O yüzden canım sıkıldı. Olacağı varsa olacak tabii, elden birşey gelmez. İnşallah seninkiler sıkı tutunur anneerine.Canım arkadaşım üzülme nolur. Orta kaliteli veya iyi kaliteli ne farkeder rabbim yeterki ol desin onlar tutunurlar. Ben açıkçası iyi orta falan inanmıyorum böyle şeylere sonuçta embriyolarımız oluşmuş. Bnm de toplam 24 yumurta vardı 5 gün içinde 4 e düştü bide ikişerli dondurdular ilk denememde iyi olanı transfer ettiler ama nasip olmadı. ikinci denememde yani şimdi 2sini transfer etti. biri iyi diğeri orta kalitede dedi. ama bi bakmışsın orta dediği tutacak. Yeterki sen üzülme rabbim bi kolaylığını verecek. Bizde anne olacağız o duyguyu tadacağız inşallah.
Dondurulanlar 3.günün orta kalıtelisi, 5 e gidemediler bile. Bir de 2. sefer için dondurulmuş kalmadı. Bunlar olmazsa sil baştan herşey. O yüzden canım sıkıldı. Olacağı varsa olacak tabii, elden birşey gelmez. İnşallah seninkiler sıkı tutunur anneerine.
Fistigim naptin sen, bu kadar erken idrarda cikarmi hic o? Ugurlu 7 kasimi bekle guzelim. Hayirlisiyla kan testinde goruceksin pozitifi insallah.
Günaydın canım, nasılsın? heycan var mı transfer için :)
Gunaydin fistik, valla hic sorma 2 gundur soguk alginligiyla ugrasiyorum. Bogazlarim agriyo falan o yuzden canim sıkıldi biraz. Tam zamanina denk geldi umarim bir etkisi olmaz. Heyecana gelince bugun basladi yavastan. Dusunmemeye calisiyorum ama ozellikle gece aklima dusuyor :) Esas sen ne durumdasin, yolunda dimi hersey. Az kaldi sonucunu almamiza. Insallah sayende sevinicez bizde :) Bu arada testi nerde yaptiracaksin?
Oyy cnm geçmiş olsun dikkat et lütfen.valla bnde geceleri düşünüyorum rüyalarıma giriyorcanım medicana da yaptırmayı düşünüyorum biraz pahalı orada gebelik testi ama inş uğurlu gelicek. ilkini medilife ta yaptırdım uğursuz geldi bide tüp bebek denemeden önce orada dr gidiyordum zıt kaptım yani tek yer medicana :) İnşallah olumlu sonuç alırım ama hiç bir şeyde hissetmiyorum
Sagol canim, yatirmadan gecsin bana yeter. medicanada ne kadar ki? Gerci orda ne ucuz, cok pahali hastane. Son gittigimde toksoplazma testi yaptirsakmi diye konustuk dr. la ( ben hem kedi hem kopek besliyorum da) 3 tane ayri test yazdi, laboratuara inip sorduk fiyati 500 kusur dediler. Nasil kactigimi bilemedim geri :) dedim dr a burda yaptirmam ben bunlari diye. Zaten acelesi yok baska yerde yaptirirsin dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?