ekim - kasım aylarında dondurulmuş embriyo transferi yapacak olan var mı

banada dondurulmuş transfer yapılacak.Doktorum banada adetin 21.günü vurulmam için lucrin depot diye bir iğne verdi.İçinde bir tane iğne var ve 21.günü vurulacak dedi.

banada dondurulmuş transfer yapılacak.Doktorum banada adetin 21.günü vurulmam için lucrin depot diye bir iğne verdi.İçinde bir tane iğne var ve 21.günü vurulacak dedi.

slm, hakkımızda hayırlısı olur inş.. banada 21. günü başlıcaz, iğneği temin et 15 kasımda gel hemşire tarif edecek dedi. ama sanki bana bir sefer oluncak gibi gelmedi. siz hangi ayın kaçında vuracaksınız iğneyi?

Bu lucrin iki adet oluyor.Bir lucrin daily var birde lucrin depot var.Sana hangisini verdi acama lucrin daily verdiyse bir günlük değildir muhtemelen.
Bana verdiği lucrin depot.Adetin 21.günü vurulacak şeklinde hesapladı ve 13 Kasım'a geliyor.
Ben ilk defa transferi deneyeceğim.17 Ekimde opu işlemi yapıldı.Taze transfer yapılmadı dondurulacak dendi.Kasım ayını pas geçip aralık ayında transfer olacak dendi.
Kasımın 13ünde vurulmam içinde lucrin depot verdi.Normalde kendiliğinden adet görmüyorum bunun içinde duphaston kullanıyordum onuda adet olmam için bu ay kullanmamı söyledi ve adetin 2. günü kontrol için çağırdı.

Kızlar siz adetin 21. gününden falan bahsediyorsunuz ama bana doktor dondurulmuşlarla tedaviye başlamam için adetin 3. günü muayeneye gel dedi. 21. günden falan bahsetmedi. Ben de 3. günü gidicem ilaç kullanmaya başlıcam ve 15-2o gün sonra rahim duvarı yeterince kalınlaştığında transfer olucak sanıyorum. Yanılıyor muyum?

Her doktor farklı söylüyor.Aslında evet transfer edlieceği ay adetin 2. yada 3. günü çağırıyorlar.Bende bu ay 21.günü verdiği iğneyi yaptıracağım sonra adet olunca 2. yada 3. günü kontrole gideceğim ozamanda rahim duvarı kalınlığı takip edilecek sanırım.bu iğneyi neden verdi bana 21.günü bende anlamadım o sıradada çok soramadım açıkçası

Tedavi kişiye göre değişiyr. Benimkide senin gibi oldu

Fistigim naptin sen, bu kadar erken idrarda cikarmi hic o? Ugurlu 7 kasimi bekle guzelim. Hayirlisiyla kan testinde goruceksin pozitifi insallah.

Fistigim naptin sen, bu kadar erken idrarda cikarmi hic o? Ugurlu 7 kasimi bekle guzelim. Hayirlisiyla kan testinde goruceksin pozitifi insallah.

Valla canım yaptım bi hata ve üzülmeme sebep oldum sabahtan beri işte gözlerim dolu dolu ağrım sızım gitti hiç bir şey hissetmez oldum inşallah 7 kasım bana mucize gibi gelir

Benim moralim çok bozuk
Dün regl oldum. Bugün kontrole gittim. Diğer embriyolar maalesef yaşayamamış. Dondurulan 4 embriyo da orta kalıte dedi doktorum. 22 yumurtadan bu sonucu ben de beklemiyordum dedi. Hiç umutlu konuşmadı. Hepsini çözdürüp 2 gün daha bekleyip öyle transfer yapacağız dedi. Çözülünce hiç kalmayadabilirmiş.
Yani anlayacağın 2. denemeye hazırlıklı ol, başka ilaçlar denerize getirdi.
Rahim duvarı iyiymiş. Kan testine göre bugun arayıp, transferi hemen yapıp yapmayacağına karar verecekmiş.

Canım arkadaşım üzülme nolur. Orta kaliteli veya iyi kaliteli ne farkeder rabbim yeterki ol desin onlar tutunurlar. Ben açıkçası iyi orta falan inanmıyorum böyle şeylere sonuçta embriyolarımız oluşmuş. Bnm de toplam 24 yumurta vardı 5 gün içinde 4 e düştü bide ikişerli dondurdular ilk denememde iyi olanı transfer ettiler ama nasip olmadı. ikinci denememde yani şimdi 2sini transfer etti. biri iyi diğeri orta kalitede dedi. ama bi bakmışsın orta dediği tutacak. Yeterki sen üzülme rabbim bi kolaylığını verecek. Bizde anne olacağız o duyguyu tadacağız inşallah.

Dondurulanlar 3.günün orta kalıtelisi, 5 e gidemediler bile. Bir de 2. sefer için dondurulmuş kalmadı. Bunlar olmazsa sil baştan herşey. O yüzden canım sıkıldı. Olacağı varsa olacak tabii, elden birşey gelmez. İnşallah seninkiler sıkı tutunur anneerine.

Amin canım inşallah aminn. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün

Günaydın canım, nasılsın? heycan var mı transfer için :)

Günaydın canım, nasılsın? heycan var mı transfer için :)

Gunaydin fistik, valla hic sorma 2 gundur soguk alginligiyla ugrasiyorum. Bogazlarim agriyo falan o yuzden canim sıkıldi biraz. Tam zamanina denk geldi umarim bir etkisi olmaz. Heyecana gelince bugun basladi yavastan. Dusunmemeye calisiyorum ama ozellikle gece aklima dusuyor :) Esas sen ne durumdasin, yolunda dimi hersey. Az kaldi sonucunu almamiza. Insallah sayende sevinicez bizde :) Bu arada testi nerde yaptiracaksin?

Oyy cnm geçmiş olsun dikkat et lütfen.valla bnde geceleri düşünüyorum rüyalarıma giriyor canım medicana da yaptırmayı düşünüyorum biraz pahalı orada gebelik testi ama inş uğurlu gelicek. ilkini medilife ta yaptırdım uğursuz geldi bide tüp bebek denemeden önce orada dr gidiyordum zıt kaptım yani tek yer medicana :) İnşallah olumlu sonuç alırım ama hiç bir şeyde hissetmiyorum

Sagol canim, yatirmadan gecsin bana yeter. medicanada ne kadar ki? Gerci orda ne ucuz, cok pahali hastane. Son gittigimde toksoplazma testi yaptirsakmi diye konustuk dr. la ( ben hem kedi hem kopek besliyorum da) 3 tane ayri test yazdi, laboratuara inip sorduk fiyati 500 kusur dediler. Nasil kactigimi bilemedim geri :) dedim dr a burda yaptirmam ben bunlari diye. Zaten acelesi yok baska yerde yaptirirsin dedi.

o ne testi ilk defa duyuyorum senden :) hayvanlarla ilgili mi :) valla canım tüp bebeğe başlamadan önce bi sürü test istemişti ama saolsun nerede yaptırırsan yaptır sadece sonucunu getirmen yeterli demişti. biz yinede hastaneye sormuştuk hsg hariç 900 tl kan testlerine istemişti :) neyse ki devlette 5 kuruş para vermeden yaptırmıştık. Medicana da gebelik testi 70tl canım :) umarım o para değer inş bebişlerim benledirler.

ben de birkaç güne kadar adetin 3. günüyle beraber dondurulmuş için tedaviye başlıyorum. Sizden gelecek güzel haberler için forumu sürekli takip ediyorum. Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin, kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…