ben de birkaç güne kadar adetin 3. günüyle beraber dondurulmuş için tedaviye başlıyorum. Sizden gelecek güzel haberler için forumu sürekli takip ediyorum. Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin, kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah :S
o ne testi ilk defa duyuyorum senden :) hayvanlarla ilgili mi :) valla canım tüp bebeğe başlamadan önce bi sürü test istemişti ama saolsun nerede yaptırırsan yaptır sadece sonucunu getirmen yeterli demişti. biz yinede hastaneye sormuştuk hsg hariç 900 tl kan testlerine istemişti :) neyse ki devlette 5 kuruş para vermeden yaptırmıştık. Medicana da gebelik testi 70tl canım :) umarım o para değer inş bebişlerim benledirler.
o ne testi ilk defa duyuyorum senden :) hayvanlarla ilgili mi :) valla canım tüp bebeğe başlamadan önce bi sürü test istemişti ama saolsun nerede yaptırırsan yaptır sadece sonucunu getirmen yeterli demişti. biz yinede hastaneye sormuştuk hsg hariç 900 tl kan testlerine istemişti :) neyse ki devlette 5 kuruş para vermeden yaptırmıştık. Medicana da gebelik testi 70tl canım :) umarım o para değer inş bebişlerim benledirler.
Evet cnm hayvan besliyorsan isteniyor genellikle. Daha cok sokak hayvanlarinda yani asisiz hayvanlarin tuyunde yada diskilarinda bulunan bakteri. Gerci hayvandan daha cok cig ve iyi yikanmayan sebzelerden falan daha cok bulasiyormus. Ben cocuklugumdan beri hayvan besledigim icin zaten bagisikligim olma ihtimali cok yuksek. Yinede bu kadar zahmetle bebis yapmaya ugrasirken herseyi kontrol ettirmek istiyorum. Bizde ilk testleri devlette yaptirdik ama diger hersey orda oldu ameliyat falan. Battik anlayacagin coook calismak lazim cooookkk :)
Evet canım bende aynıydım bide folikasit ve coraspin kullandımkıslaar 10 kasımda transferım olcak inşaallah ... bana sadece doktorum vajınaldan progestan ve estrofem verdı ... sizde de oyle mı acabaa
cnmEvet canım bende aynıydım bide folikasit ve coraspin kullandım
Coraspin kan sulandırıcı canım genelde veriyolar ama belki sana gerek yoktur. Yanlız folikasiti sor önemli bi vitamin kuzumfoli asit vermediicoraspin ne ıilacııı
cnm
Coraspin kan sulandırıcı canım genelde veriyolar ama belki sana gerek yoktur. Yanlız folikasiti sor önemli bi vitamin kuzum
Belkide ama sen yarın ara canım ben 2 ay önceden baslamıştım. Yok benim transferim 1 kasımda oldu çok şükürhımmm annadım canımbellkı trnsfrden sorna verceklerdır bılemıorum olmadı sorarım yarın . hocamız kongrede yok kii
Senın transferce 10 kasımdı demı cnm ?
kıslaar 10 kasımda transferım olcak inşaallah ... bana sadece doktorum vajınaldan progestan ve estrofem verdı ... sizde de oyle mı acabaa
Belkide ama sen yarın ara canım ben 2 ay önceden baslamıştım. Yok benim transferim 1 kasımda oldu çok şükür
İnşallahyesilinci slm, sen ne durumdasin? test ne zaman olucak? guzel haberleri almaya baslayalim sirayla insallah..
İnşallah13. Test günüm ama tabi acaba ben o günü bekleyebilirmiyim
İnşallah13. Test günüm ama tabi acaba ben o günü bekleyebilirmiyim
bence bekle, dayanmasi zor biliyorum ama erken yapip rakami dusuk gorup birde ona stres yapmak daha zor geliyor bana. Yinede sen bilirsin tabi. Biz guzel haberini bekliyor olacagiz.
Aynen yaaa dayanıcammmmmAman aman bekle sonra bnm gibi üzülme :) başka topikte okudum 8.gün idrar testi yapmış negatif çıkmış aynı gün kan değeri 280 falan çıkmış :) ben inanıyorum inşallah çok güzel haberlerle buraya yazacağız :)
Aynen yaaa dayanıcammmmm
Bilmiyorumki kuzum bi var gibi geliyo bi yok gibi geliyo anlamadımAğrın sancın vs bi şeylerin var mı :)
Bilmiyorumki kuzum bi var gibi geliyo bi yok gibi geliyo anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?