ekim - kasım aylarında dondurulmuş embriyo transferi yapacak olan var mı

Amin inşallah arkadaşım. Seninde tedavin hayırlı olsub inşallah umarım Rabbim daha fazla aratmaz

Evet cnm hayvan besliyorsan isteniyor genellikle. Daha cok sokak hayvanlarinda yani asisiz hayvanlarin tuyunde yada diskilarinda bulunan bakteri. Gerci hayvandan daha cok cig ve iyi yikanmayan sebzelerden falan daha cok bulasiyormus. Ben cocuklugumdan beri hayvan besledigim icin zaten bagisikligim olma ihtimali cok yuksek. Yinede bu kadar zahmetle bebis yapmaya ugrasirken herseyi kontrol ettirmek istiyorum. Bizde ilk testleri devlette yaptirdik ama diger hersey orda oldu ameliyat falan. Battik anlayacagin coook calismak lazim cooookkk :)

Evet cnm hayvan besliyorsan isteniyor genellikle. Daha cok sokak hayvanlarinda yani asisiz hayvanlarin tuyunde yada diskilarinda bulunan bakteri. Gerci hayvandan daha cok cig ve iyi yikanmayan sebzelerden falan daha cok bulasiyormus. Ben cocuklugumdan beri hayvan besledigim icin zaten bagisikligim olma ihtimali cok yuksek. Yinede bu kadar zahmetle bebis yapmaya ugrasirken herseyi kontrol ettirmek istiyorum. Bizde ilk testleri devlette yaptirdik ama diger hersey orda oldu ameliyat falan. Battik anlayacagin coook calismak lazim cooookkk :)

Yeterki gelsinler onları sağlıkla kucağımıza alalım ben ömür boyu çalışmaya razıyım :) ahh ahh valla gelmek bilmedi 7 Kasım :)

kıslaar 10 kasımda transferım olcak inşaallah ... bana sadece doktorum vajınaldan progestan ve estrofem verdı ... sizde de oyle mı acabaa

hımmm annadım canım bellkı trnsfrden sorna verceklerdır bılemıorum olmadı sorarım yarın . hocamız kongrede yok kii
Coraspin kan sulandırıcı canım genelde veriyolar ama belki sana gerek yoktur. Yanlız folikasiti sor önemli bi vitamin kuzum

Senın transferce 10 kasımdı demı cnm ?

kıslaar 10 kasımda transferım olcak inşaallah ... bana sadece doktorum vajınaldan progestan ve estrofem verdı ... sizde de oyle mı acabaa

Hayirli olsun simdiden. Bende estrofem ve crinone jel disinda ecopirin (kan sulandirici) ve 2 aydir da folio folik asit kullaniyorum cnm. yesilincininde dedigi gibi folik asit onemli. bence sende icseydin iyi olurdu. ama belkide doktorunun bir bildigi vardir. Sen nerde ve ne sebeple goruyorsun tedavini?

Belkide ama sen yarın ara canım ben 2 ay önceden baslamıştım. Yok benim transferim 1 kasımda oldu çok şükür

yesilinci slm, sen ne durumdasin? test ne zaman olucak? guzel haberleri almaya baslayalim sirayla insallah..

Kizlaaaarrr ne bu sezsizlik yahu, yokmu bizim topikte yeni gelismeler, guzel haberler?

İnşallah 13. Test günüm ama tabi acaba ben o günü bekleyebilirmiyim

bence bekle, dayanmasi zor biliyorum ama erken yapip rakami dusuk gorup birde ona stres yapmak daha zor geliyor bana. Yinede sen bilirsin tabi. Biz guzel haberini bekliyor olacagiz.

İnşallah 13. Test günüm ama tabi acaba ben o günü bekleyebilirmiyim

Aman aman bekle sonra bnm gibi üzülme :) başka topikte okudum 8.gün idrar testi yapmış negatif çıkmış aynı gün kan değeri 280 falan çıkmış :) ben inanıyorum inşallah çok güzel haberlerle buraya yazacağız :)

bence bekle, dayanmasi zor biliyorum ama erken yapip rakami dusuk gorup birde ona stres yapmak daha zor geliyor bana. Yinede sen bilirsin tabi. Biz guzel haberini bekliyor olacagiz.

Aynen yaaa dayanıcammmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…