ekim - kasım aylarında dondurulmuş embriyo transferi yapacak olan var mı

Günaydın kızlar, benimde bu ay 21-22 si gibi frigocan transferim olacak:)

Canım hayırlısı olsun inşallah güzel sonuçlar alacaksın. saat kaç gibi çıkacak sonucun. ve mutlaka bizi haberdar eyle.

canım bu tpic çok iyi oldu. bir de anket mi yapsak hazır herkes dondurulmuş transferi ile ilgili bu topikteyken Bizden sonrakilere de rehber olur. Kendi içimizde bi istatistik çıkartabilirz

canım bu tpic çok iyi oldu. bir de anket mi yapsak hazır herkes dondurulmuş transferi ile ilgili bu topikteyken Bizden sonrakilere de rehber olur. Kendi içimizde bi istatistik çıkartabilirz

evet valla çok iyi olur :) ama nasıl yapıcaz :)

valla ben de bilmiyorum ki:) bi kaç listeyi adımı yazdırdım ama tam olarak nasıl oluşturulduğunu bilmiyorum. Sanırım topik sahibi açabiliyo sadece. du ben bi araştırıyım:)

valla ben de bilmiyorum ki:) bi kaç listeyi adımı yazdırdım ama tam olarak nasıl oluşturulduğunu bilmiyorum. Sanırım topik sahibi açabiliyo sadece. du ben bi araştırıyım:)

bi yandan bende bakınıyım :) inş becerebiliriz :))

Aksi soylenene kadar tum transfer olanlar hamile benim icin

14 Kasim da tasdiklenmesini ümit ettigimiz hamileligim 4 kasim'da basladi :)))) 2 tane 6. Gune giden dondurulmus embriyolarimiz transfer edildi... Oncesinde test yapmayi dusunmuyorum :) tum bekleyenlere bol sans diliyorum, umarim tasdiklenir hamileliklerimiz... Sevgiler

amiiin canım aminnnn :) sana da bol şanslar rabbim kalbimize göre versin inşallah

canım ohss'ye yakalandığım için transfer işlemim 2 ay sonraya kalmıştı. 2 ay sonra transfer edildi fakat sonuç negatifti. benim hormon testlerim kötü hele ki testesteronum çoook fazla yüksek
merhaba arkadaşım birşey sormak istiyorum ohss ye ne zaman yakalanıyorsunuz,yani iğneler sırasında mı yoksa transfer sonrasımı diye soracağım transfer işlemin 2 ay sonraya atıldığına göre tedavi sırasında oluyorsunuz,herkeste de sanırım öyle oluyor.ben hep transferden sonra oluyorum o yüzden sordum,bende bir gariplik var sanırım.

canım merhaba, ben tedavi sırasında yakalandım zaten pcolu olanların kaçınılmaz sonu demişti dr :) transferden sonra olanlar da varmış bu sebeple tekrar ohss ye yakalanmamak için yumurta toplama işleminden sonra 2 ay vücudumun dinlenmesini bekledik. şuanlık hiç bir sorun sıkıntı yok. Rabbim kimseye yaşatmasın.

canım ben medicana b.düzü hastanesinde yaptırıyorum. sadece kan testi istediler progesteron seviyeme bakmak için. çok şükür bir şey çıkmadı ve tedaviye başladık. Sen nerede yaptırıyorsun peki?
Cnm merhaba bende beylikduzu medicanada tedavi oldum ama negatif sonuç aldım taze embriyo konuldu demet hanım doktorum çok memnunum doktorumdan ama hastaneden pek memnun kalmadım 8 adet dondurulmuşum var şimdi regl oldum bu regl değil diğerinde dondurulmuşlar için çağırdı dondurulmuş tedavisi için ne kadar odediniz cnm

Cnm hayırlı olsun bende medicanada tedavi goruyorum ilk demeneye ekimdf başladık ama kimyasal gebelik oldu şimdi dondurulmuşlarla deneyeceğiz hepimiz için hayırlısı dondurulmuş tedavisi için ne kadar odediniz peki cnm

Benim doktorum demet hanım cnm çok memnunum çok iyi bir doktor

Bende seni merak ediyordum. Hatta bugun yazayim diye gecirmistim aklimdan. Hayirli olsun transferin. Nasil gecti, varmi hissettogin bir degisiklik? Gerci cok erken daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…