Amin inşallahhhhAyy valla bnmde öyle :) hakkımızda hayırlısı inşallah
Günaydın kızlar, benimde bu ay 21-22 si gibi frigocan transferim olacak:)
Bugün kan testi yaptırdım sonuç bekliyorum bana dua edin kızlarKizlaaaarrr ne bu sezsizlik yahu, yokmu bizim topikte yeni gelismeler, guzel haberler?
Dualarımız seninle, inşallah sağlıkla bitireceğin hamilelik müjdesini alırsın.Bugün kan testi yaptırdım sonuç bekliyorum bana dua edin kızlar
Bugün kan testi yaptırdım sonuç bekliyorum bana dua edin kızlar
Hadi hayirlisi insallah. Yanlis hatirlamiyorsam sayet topikteki ilk haberi senden alicaz galiba.Bugün kan testi yaptırdım sonuç bekliyorum bana dua edin kızlar
Bugün kan testi yaptırdım sonuç bekliyorum bana dua edin kızlar
Canım hayırlısı olsun inşallah güzel sonuçlar alacaksın. saat kaç gibi çıkacak sonucun. ve mutlaka bizi haberdar eyle.
canım bu tpic çok iyi oldu. bir de anket mi yapsak hazır herkes dondurulmuş transferi ile ilgili bu topikteykenBizden sonrakilere de rehber olur. Kendi içimizde bi istatistik çıkartabilirz
valla ben de bilmiyorum ki:) bi kaç listeyi adımı yazdırdım ama tam olarak nasıl oluşturulduğunu bilmiyorum. Sanırım topik sahibi açabiliyo sadece. du ben bi araştırıyım:)
Aksi soylenene kadar tum transfer olanlar hamile benim icin
14 Kasim da tasdiklenmesini ümit ettigimiz hamileligim 4 kasim'da basladi :)))) 2 tane 6. Gune giden dondurulmus embriyolarimiz transfer edildi... Oncesinde test yapmayi dusunmuyorum :) tum bekleyenlere bol sans diliyorum, umarim tasdiklenir hamileliklerimiz... Sevgiler
merhaba arkadaşım birşey sormak istiyorum ohss ye ne zaman yakalanıyorsunuz,yani iğneler sırasında mı yoksa transfer sonrasımı diye soracağım transfer işlemin 2 ay sonraya atıldığına göre tedavi sırasında oluyorsunuz,herkeste de sanırım öyle oluyor.ben hep transferden sonra oluyorum o yüzden sordum,bende bir gariplik var sanırım.canım ohss'ye yakalandığım için transfer işlemim 2 ay sonraya kalmıştı. 2 ay sonra transfer edildi fakat sonuç negatifti. benim hormon testlerim kötü hele ki testesteronum çoook fazla yüksek
merhaba arkadaşım birşey sormak istiyorum ohss ye ne zaman yakalanıyorsunuz,yani iğneler sırasında mı yoksa transfer sonrasımı diye soracağım transfer işlemin 2 ay sonraya atıldığına göre tedavi sırasında oluyorsunuz,herkeste de sanırım öyle oluyor.ben hep transferden sonra oluyorum o yüzden sordum,bende bir gariplik var sanırım.
Cnm merhaba bende beylikduzu medicanada tedavi oldum ama negatif sonuç aldım taze embriyo konuldu demet hanım doktorum çok memnunum doktorumdan ama hastaneden pek memnun kalmadım 8 adet dondurulmuşum var şimdi regl oldum bu regl değil diğerinde dondurulmuşlar için çağırdı dondurulmuş tedavisi için ne kadar odediniz cnmcanım ben medicana b.düzü hastanesinde yaptırıyorum. sadece kan testi istediler progesteron seviyeme bakmak için. çok şükür bir şey çıkmadı ve tedaviye başladık. Sen nerede yaptırıyorsun peki?
Cnm hayırlı olsun bende medicanada tedavi goruyorum ilk demeneye ekimdf başladık ama kimyasal gebelik oldu şimdi dondurulmuşlarla deneyeceğiz hepimiz için hayırlısı dondurulmuş tedavisi için ne kadar odediniz peki cnmMeraba canım, tedavin hayırlı olsun, bende b.düzü medacana ya gidiyorum ve pkoluyum, ilk tüpe geçen sene ekim ayında başladım gebe kaldım fakat düştü, 2. denemem dondurulmuşla oldu ama tutmadı, 3. denememde dondurulmuşlarla oldu pazartesi şimdi dinleniyorum haftaya test yapıcam. Rabbim inşallah yüzümüze gülerde bu son tedavilerimiz olur...
Benim doktorum demet hanım cnm çok memnunum çok iyi bir doktorYarin icin randevumu aldim cnm ama haberin olsun Selman bey ve Aysun hn. Ayin 27 sine kadar yokmus. Demet hanimdan aldim ben. Umarim yeniden ertelememizi gerektirecek ikimizde de baska bir sey cikmaz artik. Hepimiz icin ediyorum dualarimi, sevgiler :)
Aksi soylenene kadar tum transfer olanlar hamile benim icin
14 Kasim da tasdiklenmesini ümit ettigimiz hamileligim 4 kasim'da basladi :)))) 2 tane 6. Gune giden dondurulmus embriyolarimiz transfer edildi... Oncesinde test yapmayi dusunmuyorum :) tum bekleyenlere bol sans diliyorum, umarim tasdiklenir hamileliklerimiz... Sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?