bi yandan bende bakınıyım :) inş becerebiliriz :))
Benim doktorum demet hanım cnm çok memnunum çok iyi bir doktor
amin canım,Allah yavrularını kucağına almayı da nasip etsin.peki son bir soru sormak istiyorum,ohss olduğunuzda nasıl bir acı çekiyorsunuz ve kaçgün sürüyor tarif edebilirmisiniz,çünkü benim yaşadığımla benzermi merak ettim,yani bende ki ohss mi onu başka birşey mi çözemedim.benim hep sağ alt karnımın alt tarafında gaz sancısı gibi aşırı beni ağlatacak boyutta ağrı oluyor.canım merhaba, ben tedavi sırasında yakalandım zaten pcolu olanların kaçınılmaz sonu demişti dr :) transferden sonra olanlar da varmış bu sebeple tekrar ohss ye yakalanmamak için yumurta toplama işleminden sonra 2 ay vücudumun dinlenmesini bekledik. şuanlık hiç bir sorun sıkıntı yok. Rabbim kimseye yaşatmasın.
Ben doktordan memnunum ama o telefona bakanlardan memnun kalmadım 29 ekim test gunumdu 27 ekimde kanamam oldu bunun uzerine sabah hemen hastaneyi aradım ne yapmam lanım diye ama surekli hemşireler toplantıda hepsi toplantıda dendi sonra dayanamadık işte gittik eşim goturdu iğne verdiler beta 15 çıktı transferden 9 gun sonraydı bu anlattığım 29 ekimde 10 a dustu arıyorum napmam lazım diye ne hemşirelerle gorusturduler ne doktorla numaramı aldılar doncez diye donen yok tabi 1 den 4 e kadar belki 5 kere aradım sonra çalışmayı bırakmışlar sanırım arıyorum açan yok sonra hastaneyi aradım şikayet edicem sizi dedim herşey parayı alana kadarmış sonra doktorun numarasını verdiler onunla konuştum 2 gun sonra tekrar yap test ilaçları bırakma dedi sonra 3 e dustu beta hcg ogun yine aradım hastaneyi doktorun nosu var ama ozelden rahatsız etmek istemedim bunlar yine numaramı aldı ne arayan var ne soran çok yoğun herkes görüştüremeyiz dediler bekle bekle yok sonra doktoru aradım bu adetten sonraki adette gel dedi doktor çok iyi ama kaç kez bu başıma geldi çok soğudum ve 29 ekimdi test zamanım bir kişide arayıp noldu sonucunuz demedi donmuşlarım var şimdi işte 2. Adette gidicem çok yıprandım hem maddi hem manevi çok zordu son olanlarda üstüne tuz biber oldu ayy cnm çok yazdım içimi doktum inş hepimizin bebişi olur inşEvet canim ben 6 aydir ilk transferim icin ugrasiyorum o zamandan beri hic dr ayirt etmedim orada hangisi musaitse ona gittim hatta opu islemim oncesi yumurta takibim bayrama denk gelince butun hepsi ayri ayri bakti bana. Hepside cok iyi. Sadece rahim yapisikligi ameliyatimi Selman bey yapinca sonraki kontrolleri hep o yapti. Seviyorum ben o ekibi :)
amin canım,Allah yavrularını kucağına almayı da nasip etsin.peki son bir soru sormak istiyorum,ohss olduğunuzda nasıl bir acı çekiyorsunuz ve kaçgün sürüyor tarif edebilirmisiniz,çünkü benim yaşadığımla benzermi merak ettim,yani bende ki ohss mi onu başka birşey mi çözemedim.benim hep sağ alt karnımın alt tarafında gaz sancısı gibi aşırı beni ağlatacak boyutta ağrı oluyor.
Cnm merhaba bende beylikduzu medicanada tedavi oldum ama negatif sonuç aldım taze embriyo konuldu demet hanım doktorum çok memnunum doktorumdan ama hastaneden pek memnun kalmadım 8 adet dondurulmuşum var şimdi regl oldum bu regl değil diğerinde dondurulmuşlar için çağırdı dondurulmuş tedavisi için ne kadar odediniz cnm
Cnm hayırlı olsun bende medicanada tedavi goruyorum ilk demeneye ekimdf başladık ama kimyasal gebelik oldu şimdi dondurulmuşlarla deneyeceğiz hepimiz için hayırlısı dondurulmuş tedavisi için ne kadar odediniz peki cnm
Ben doktordan memnunum ama o telefona bakanlardan memnun kalmadım 29 ekim test gunumdu 27 ekimde kanamam oldu bunun uzerine sabah hemen hastaneyi aradım ne yapmam lanım diye ama surekli hemşireler toplantıda hepsi toplantıda dendi sonra dayanamadık işte gittik eşim goturdu iğne verdiler beta 15 çıktı transferden 9 gun sonraydı bu anlattığım 29 ekimde 10 a dustu arıyorum napmam lazım diye ne hemşirelerle gorusturduler ne doktorla numaramı aldılar doncez diye donen yok tabi 1 den 4 e kadar belki 5 kere aradım sonra çalışmayı bırakmışlar sanırım arıyorum açan yok sonra hastaneyi aradım şikayet edicem sizi dedim herşey parayı alana kadarmış sonra doktorun numarasını verdiler onunla konuştum 2 gun sonra tekrar yap test ilaçları bırakma dedi sonra 3 e dustu beta hcg ogun yine aradım hastaneyi doktorun nosu var ama ozelden rahatsız etmek istemedim bunlar yine numaramı aldı ne arayan var ne soran çok yoğun herkes görüştüremeyiz dediler bekle bekle yok sonra doktoru aradım bu adetten sonraki adette gel dedi doktor çok iyi ama kaç kez bu başıma geldi çok soğudum ve 29 ekimdi test zamanım bir kişide arayıp noldu sonucunuz demedi donmuşlarım var şimdi işte 2. Adette gidicem çok yıprandım hem maddi hem manevi çok zordu son olanlarda üstüne tuz biber oldu ayy cnm çok yazdım içimi doktum inş hepimizin bebişi olur inş
tedavin hayırlı olsun canım benim 3. denemem de negatifle sonuşlandı ve medicanayı bıraktım artık kendime çok iyi bi merkez arıyorum bulursam inşallah ilkbaharda başlıycam. dondurulmuş için 1750 tl ödedim canım
Kizlaaaarrr yrn benim ugurlu 7 Kasimim. Ugurlu cunku tam 5 sene evvel dunyanin en iyi adamina evet dedigim onunla iyi gunde kotu gunde bir oldugum guzel gun. Bei bu zamana kadar bu karari aldigima bir gun olsun pisman etmedi. Cocugumuz olmayip arastirmaya basladigimizda sebebe falan hic takilmadik. Onemli olan bizdik. Eliizden geleni yapmaya ama bu durumun bizi etkilemesine izin vermemeye kararliydik. Cok sukur simdiye kadarda oyle oldu. Simdi yarin 6 aylik ugraslarimizin karsiligi olan uyuyan guzellerin bedenimle bulusma vakti. Ugrassak denk getiremeyecegimiz bir tarih o yuzden ayri bir keyifliyim. Pozitifi gormek icin pozitif olmak oldukca onemli biliyorum. Sadece bazen dusunuyorumda negatif olma durumunda beni tek uzen sey boyle harika bir adamin bir parcasina daha sahip olamamak olacak. Neyse ki en azindan birbirimize sahibiz. :)
Su anda farkettim ki destan yazmisim yine, nezle olup yatarken bir yandanda yrnki transfer heyecanindan olsa gerek ceneme vurmus. Sizlerle icimden gecenleri paylasmak iyi geliyor bana. Kusuruma bakmayin yoldaslar, bol sans dileyin ama bana da emi :)
Ben doktordan memnunum ama o telefona bakanlardan memnun kalmadım 29 ekim test gunumdu 27 ekimde kanamam oldu bunun uzerine sabah hemen hastaneyi aradım ne yapmam lanım diye ama surekli hemşireler toplantıda hepsi toplantıda dendi sonra dayanamadık işte gittik eşim goturdu iğne verdiler beta 15 çıktı transferden 9 gun sonraydı bu anlattığım 29 ekimde 10 a dustu arıyorum napmam lazım diye ne hemşirelerle gorusturduler ne doktorla numaramı aldılar doncez diye donen yok tabi 1 den 4 e kadar belki 5 kere aradım sonra çalışmayı bırakmışlar sanırım arıyorum açan yok sonra hastaneyi aradım şikayet edicem sizi dedim herşey parayı alana kadarmış sonra doktorun numarasını verdiler onunla konuştum 2 gun sonra tekrar yap test ilaçları bırakma dedi sonra 3 e dustu beta hcg ogun yine aradım hastaneyi doktorun nosu var ama ozelden rahatsız etmek istemedim bunlar yine numaramı aldı ne arayan var ne soran çok yoğun herkes görüştüremeyiz dediler bekle bekle yok sonra doktoru aradım bu adetten sonraki adette gel dedi doktor çok iyi ama kaç kez bu başıma geldi çok soğudum ve 29 ekimdi test zamanım bir kişide arayıp noldu sonucunuz demedi donmuşlarım var şimdi işte 2. Adette gidicem çok yıprandım hem maddi hem manevi çok zordu son olanlarda üstüne tuz biber oldu ayy cnm çok yazdım içimi doktum inş hepimizin bebişi olur inş
canım arkadaşım inşallah evlatsız geçireceğiniz son evlilik yıl dönümünüz olur :) Umarım 7 kasım uğurlu gelir çok güzel bir transfer ve sonrasında pozitif haberler alırsın. bol bol dua ediyorum
Sagol fistigim. Yrn sanada ugurlu gelecek tum kalbimle diliyorum. Kacta yaptiracaksin testi? Bu arada transfer icin ne zaman ararlar sence beni?
Cnm benimde ilki olumsuz 2 kez dondurulmuş deneyeceğim olmazsa bende yeni bir yer arayacağım inş olur memorial iyi diyorlar sraştır istersen cnm sebepsiz infertilite diyorlar bize senin sebep ne cnmtedavin hayırlı olsun canım benim 3. denemem de negatifle sonuşlandı ve medicanayı bıraktım artık kendime çok iyi bi merkez arıyorum bulursam inşallah ilkbaharda başlıycam. dondurulmuş için 1750 tl ödedim canım
Cnm böyle pozitif olman çokkk guzel inş sonuçta pozitif olacakKizlaaaarrr yrn benim ugurlu 7 Kasimim. Ugurlu cunku tam 5 sene evvel dunyanin en iyi adamina evet dedigim onunla iyi gunde kotu gunde bir oldugum guzel gun. Bei bu zamana kadar bu karari aldigima bir gun olsun pisman etmedi. Cocugumuz olmayip arastirmaya basladigimizda sebebe falan hic takilmadik. Onemli olan bizdik. Eliizden geleni yapmaya ama bu durumun bizi etkilemesine izin vermemeye kararliydik. Cok sukur simdiye kadarda oyle oldu. Simdi yarin 6 aylik ugraslarimizin karsiligi olan uyuyan guzellerin bedenimle bulusma vakti. Ugrassak denk getiremeyecegimiz bir tarih o yuzden ayri bir keyifliyim. Pozitifi gormek icin pozitif olmak oldukca onemli biliyorum. Sadece bazen dusunuyorumda negatif olma durumunda beni tek uzen sey boyle harika bir adamin bir parcasina daha sahip olamamak olacak. Neyse ki en azindan birbirimize sahibiz. :)
Su anda farkettim ki destan yazmisim yine, nezle olup yatarken bir yandanda yrnki transfer heyecanindan olsa gerek ceneme vurmus. Sizlerle icimden gecenleri paylasmak iyi geliyor bana. Kusuruma bakmayin yoldaslar, bol sans dileyin ama bana da emi :)
Artık cnm direk demet hanımı arıyorum herhalde yenilere denk geldim hep dediğin gibi açmasada geri donuyor hemenHaklisin guzelim insan boyle zamanlarda biraz daha ilgilenilmek istiyor ustelik hakkimizda. Ama seninde dedigin gibi bu yasadiklarib dr lardan kaynakli degil pek. Ordaki kizlar bazen yetersiz kalabiliyor. Bazende cok yogun oluyor igne atsan yere dusmuyor, pazar yeri gibi resmen :) oyle bir zamana denk gelmiste olabilirsin. Birde ordaki kizlarin birkaci yeni gelmis alisacaklar insallah. Sen bundan boyle orayi arayip sonuc alamazsan demet hanimi falan aramaya cekinme. o an acmasa bile sonrasinda ilk firsatta mutlaka geri donus yapiyor. Umarim bundan sonra hersey yolunda gider hepimiz icin. sevgiler..
sonuc bellııı pekı nasıl gıdıo neleryaptınn tranfserden sonra cnmmBelkide ama sen yarın ara canım ben 2 ay önceden baslamıştım. Yok benim transferim 1 kasımda oldu çok şükür
Cnm benimde ilki olumsuz 2 kez dondurulmuş deneyeceğim olmazsa bende yeni bir yer arayacağım inş olur memorial iyi diyorlar sraştır istersen cnm sebepsiz infertilite diyorlar bize senin sebep ne cnm
Yok canim test gunum 13 kasim. Transferden sonra anneme geldik oyuzden ev isi yemek felan yapmiyorum ama yatmiyorumdaannadımm cnmmm
sonuc bellııı pekı nasıl gıdıo neleryaptınn tranfserden sonra cnmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?