ekim - kasım aylarında dondurulmuş embriyo transferi yapacak olan var mı

bi yandan bende bakınıyım :) inş becerebiliriz :))

Bencede iyi fikir, ben hep telefondan girdigim icin yapamam ama normal pc kullanan varsa aranizda excel de bir tablo haxirlayip burada paylasabilir ama guncel tutmak onemli o yuzden takip edebilecek biri yapmali. Belki sayfanin kendi tablo secenegide vardir ama bi arastiralim.

Benim doktorum demet hanım cnm çok memnunum çok iyi bir doktor

Evet canim ben 6 aydir ilk transferim icin ugrasiyorum o zamandan beri hic dr ayirt etmedim orada hangisi musaitse ona gittim hatta opu islemim oncesi yumurta takibim bayrama denk gelince butun hepsi ayri ayri bakti bana. Hepside cok iyi. Sadece rahim yapisikligi ameliyatimi Selman bey yapinca sonraki kontrolleri hep o yapti. Seviyorum ben o ekibi :)

amin canım,Allah yavrularını kucağına almayı da nasip etsin.peki son bir soru sormak istiyorum,ohss olduğunuzda nasıl bir acı çekiyorsunuz ve kaçgün sürüyor tarif edebilirmisiniz,çünkü benim yaşadığımla benzermi merak ettim,yani bende ki ohss mi onu başka birşey mi çözemedim.benim hep sağ alt karnımın alt tarafında gaz sancısı gibi aşırı beni ağlatacak boyutta ağrı oluyor.

Ben doktordan memnunum ama o telefona bakanlardan memnun kalmadım 29 ekim test gunumdu 27 ekimde kanamam oldu bunun uzerine sabah hemen hastaneyi aradım ne yapmam lanım diye ama surekli hemşireler toplantıda hepsi toplantıda dendi sonra dayanamadık işte gittik eşim goturdu iğne verdiler beta 15 çıktı transferden 9 gun sonraydı bu anlattığım 29 ekimde 10 a dustu arıyorum napmam lazım diye ne hemşirelerle gorusturduler ne doktorla numaramı aldılar doncez diye donen yok tabi 1 den 4 e kadar belki 5 kere aradım sonra çalışmayı bırakmışlar sanırım arıyorum açan yok sonra hastaneyi aradım şikayet edicem sizi dedim herşey parayı alana kadarmış sonra doktorun numarasını verdiler onunla konuştum 2 gun sonra tekrar yap test ilaçları bırakma dedi sonra 3 e dustu beta hcg ogun yine aradım hastaneyi doktorun nosu var ama ozelden rahatsız etmek istemedim bunlar yine numaramı aldı ne arayan var ne soran çok yoğun herkes görüştüremeyiz dediler bekle bekle yok sonra doktoru aradım bu adetten sonraki adette gel dedi doktor çok iyi ama kaç kez bu başıma geldi çok soğudum ve 29 ekimdi test zamanım bir kişide arayıp noldu sonucunuz demedi donmuşlarım var şimdi işte 2. Adette gidicem çok yıprandım hem maddi hem manevi çok zordu son olanlarda üstüne tuz biber oldu ayy cnm çok yazdım içimi doktum inş hepimizin bebişi olur inş

canım bendeki ohss deli gibi göbişim şişmiş 6aylık hamile gibiydim yürüyemez ve en önemlisi nefes almakta zorlanır olmuştum nefes alırken bir şeyler batıyordu ağrım oluyordu karnımın içinde. sonra opu oldum ohss olduğum için yumurtalıklarım ters döndü sıvıdan dolayı. hatta ameliyatla eski haline döndüreceklerdi derken iğne vs ile kendi döndü. bnm o günlerim çook ama çoook kötüydü rabbim kimseye o ağrıları sancıları yaşatmasın.

canım ben 1400gibi bi fiyat ödedim ama tanıdık manıdık sokmaya çalışarak :) hastaneden neden memnun kalmadın

tedavin hayırlı olsun canım benim 3. denemem de negatifle sonuşlandı ve medicanayı bıraktım artık kendime çok iyi bi merkez arıyorum bulursam inşallah ilkbaharda başlıycam. dondurulmuş için 1750 tl ödedim canım

canım valla ilk defa senden duyuyorum ilgisiz olduklarını. sen direk doktorunu arasaydın ben opu işleminde sıkıntı yaşamıştım c.tesi yapılmıştı sabah 10da akşam 8de hastaneden çıkmıştık o saate kadar selman bey bizimle birlikte kaldı yarım saatte bir kontrole geldi kartını ve numarasını verdi. hatta pazar sabahı eşimin cebini arayıp halimi hatrımı sancım olup olmadığını sordu :) ben bu sebepten ve ilgiden dolayı çook seviyorum tüp bebek ekibini. umarım senin için bu olay son olur ilgi alaka görürsün hep

canım hakkında hayırlısı olsun. zaten ilk 3 deneme negatif sonuçlandıysa tüp bebek merkezi değiştirmemiz bizi psikolojik açıdan rahatlatıyormuş. hatta yanlış hatırlamıyorsam selman beyin bu konu ile ilgili bir yazısı vardı.

Kizlaaaarrr yrn benim ugurlu 7 Kasimim. Ugurlu cunku tam 5 sene evvel dunyanin en iyi adamina evet dedigim onunla iyi gunde kotu gunde bir oldugum guzel gun. Bei bu zamana kadar bu karari aldigima bir gun olsun pisman etmedi. Cocugumuz olmayip arastirmaya basladigimizda sebebe falan hic takilmadik. Onemli olan bizdik. Eliizden geleni yapmaya ama bu durumun bizi etkilemesine izin vermemeye kararliydik. Cok sukur simdiye kadarda oyle oldu. Simdi yarin 6 aylik ugraslarimizin karsiligi olan uyuyan guzellerin bedenimle bulusma vakti. Ugrassak denk getiremeyecegimiz bir tarih o yuzden ayri bir keyifliyim. Pozitifi gormek icin pozitif olmak oldukca onemli biliyorum. Sadece bazen dusunuyorumda negatif olma durumunda beni tek uzen sey boyle harika bir adamin bir parcasina daha sahip olamamak olacak. Neyse ki en azindan birbirimize sahibiz. :)
Su anda farkettim ki destan yazmisim yine, nezle olup yatarken bir yandanda yrnki transfer heyecanindan olsa gerek ceneme vurmus. Sizlerle icimden gecenleri paylasmak iyi geliyor bana. Kusuruma bakmayin yoldaslar, bol sans dileyin ama bana da emi :)

canım arkadaşım inşallah evlatsız geçireceğiniz son evlilik yıl dönümünüz olur :) Umarım 7 kasım uğurlu gelir çok güzel bir transfer ve sonrasında pozitif haberler alırsın. bol bol dua ediyorum

Haklisin guzelim insan boyle zamanlarda biraz daha ilgilenilmek istiyor ustelik hakkimizda. Ama seninde dedigin gibi bu yasadiklarib dr lardan kaynakli degil pek. Ordaki kizlar bazen yetersiz kalabiliyor. Bazende cok yogun oluyor igne atsan yere dusmuyor, pazar yeri gibi resmen :) oyle bir zamana denk gelmiste olabilirsin. Birde ordaki kizlarin birkaci yeni gelmis alisacaklar insallah. Sen bundan boyle orayi arayip sonuc alamazsan demet hanimi falan aramaya cekinme. o an acmasa bile sonrasinda ilk firsatta mutlaka geri donus yapiyor. Umarim bundan sonra hersey yolunda gider hepimiz icin. sevgiler..

Sagol fistigim. Yrn sanada ugurlu gelecek tum kalbimle diliyorum. Kacta yaptiracaksin testi? Bu arada transfer icin ne zaman ararlar sence beni?

Sagol fistigim. Yrn sanada ugurlu gelecek tum kalbimle diliyorum. Kacta yaptiracaksin testi? Bu arada transfer icin ne zaman ararlar sence beni?

valla canım 7:30 gibi işe giderken girip yaptırayım diyorum :) inş güzel sonuç alırım bende :) beni saat 10:30 gibi arayıp 11:00 11:30 gibi idrara sıkışık burada olun demişlerdi. Dayanamayacak gibi idrara sıkışma sonra masadan kaldırıp wc gidip acıkın boşaltıyorsun :)

Cnm benimde ilki olumsuz 2 kez dondurulmuş deneyeceğim olmazsa bende yeni bir yer arayacağım inş olur memorial iyi diyorlar sraştır istersen cnm sebepsiz infertilite diyorlar bize senin sebep ne cnm

Cnm böyle pozitif olman çokkk guzel inş sonuçta pozitif olacak

Artık cnm direk demet hanımı arıyorum herhalde yenilere denk geldim hep dediğin gibi açmasada geri donuyor hemen

Cnm benimde ilki olumsuz 2 kez dondurulmuş deneyeceğim olmazsa bende yeni bir yer arayacağım inş olur memorial iyi diyorlar sraştır istersen cnm sebepsiz infertilite diyorlar bize senin sebep ne cnm

hakkımızda hayırlısı olsun, inşallah başka merkez aramana gerek kalmaz bende pkoluyum canım memorial le ist. tüp bebek arasında kararsızım kararımı verince yaza doğru başlıycam hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…