ekim - kasım aylarında dondurulmuş embriyo transferi yapacak olan var mı

like06 slm cnm, transfer tarihimiz ayniymis seninle birlikte gun sayicaz :) sen hangi merkezdesin? İnsallah bu sefer hersey gonlune gore olur. simdiden bol sans.
ankara gen-art tüp bebek merkezinde olucam seninde mi ankara Rabbim inşallah emeklerimizi zayi etmez son ve güzel olanı yaşatır bizlere dualarımızla hep birlikte

ankara gen-art tüp bebek merkezinde olucam seninde mi ankara Rabbim inşallah emeklerimizi zayi etmez son ve güzel olanı yaşatır bizlere dualarımızla hep birlikte

Yok ben Istanbul medicanadayim. Yarin icin bol sans

benim yarın değil canım c.tesi 8 kasım olacak ama sana bol bollll şans rabbim ol desin inşallah transferin sırasında bol dua etmeyi unutma aşırı sıkışma ki tuvalete gitmeyesin ben öncekinde doktora en arkalara koy öne gelmesin diye söylemiştim sende söle istersen ne diyim arkadaşım gönlünün muradını versin ve annesine tutunsun. bu arada kaç embriyo transfer ettiriyosun ben en az 2 genelde en sonki tazede 3 olmuşdu hatta kısmet gerçii inşaallah güzel sonuç alacağız iyi düşünelim iiyi olsun pozitif düşünelim pozitif olsun

Ben 7 ksm diye hatirliyordum seni. Olsun bir gun arayla kavusacagiz demekki bebelere :) Benim esim Ankarali bu arada. Benim yas 38 o yuzden 2 adet transfer ettiricem. Dr bana birakti. Zaten toplamda 4 ad. Embriyom olustu 3 tanesi 1. Kalite 1 tane 2. Kaliteymis. 5. Gun dondurulup benim hazir olmam beklendi. Hayirlisi olsun insallah hepimiz icin.

Kızlar darısı başıniza hcg 12. Günde 608 cikti allah hepimizin kucaklarını doldurmak nasip etsin
.9
inşallaah canım , gözun aydın Rabbim kucagına almayı nasip etsin dua ile....degerınde cok ıyı cıkmışş ikiz mı yoksa .. tranfserden sonra dınlendın mı cnm neler yaptın bızlere tavsıyee :))

kızlar merhaba,
sonucum malesef negatif kısmet değilmiş demekki. rabbim herkesin hakkında hayırlısını nasip etsin.

kızlar merhaba,
sonucum malesef negatif kısmet değilmiş demekki. rabbim herkesin hakkında hayırlısını nasip etsin.
Canım benimmm hersey Allahtan... Bize tevekkül etmekten başkası düşmez... Rabbim tez vakitte hayallerine kavustursun seni inşallah

kızlar merhaba,
Dilerim son üzülüşündür... Tüm gerekli tetkikleri ve tedavileri uyguladıktan sonra gerisi bizim kontrolümüzde değil ne yazık ki... Zamanı geldiğinde hayırlısı ile olsun. Bol şans diliyorum, yolun daima açık olsun.

kızlar merhaba,

canım hayırlısı böyleymiş diyelim. Allah beterinden saklasın. Üzülme madem böyle bir şansımız var yine deneriz. Umarım Allah bidaha yaşatmaz bu acıları, bu son olur...

kızlar merhaba,
Canım benim Rabbim yüzünü güldürsün inşallah biz bu yola çıkarken zaten her iki tarafınıda biliyoruz ama üzülmemek elde değil. Kendini üzme inşallah bu son negatif haberin olsun

kızlar hepinize teşekkür ederim. üzülmemek istiyorum ama elimde değil. boğazımda düğümler oluştu sanki zor yutkunuyorum. Rabiim hepimizin yardımcısı olsun.

kızlar merhaba,
canım üzülme diycem ama ne desek boş insanın elinde değil 3 kere yasadıgım için bende negatif duygusunu seni anlıyorum rabbim birdaha yaşatmasın tek dileğim 4.basladım ne olcak ne gidecek bilmiyorum allahım ol derse olucak dua edicez rabbime sığınacağız gerisi boş inşallah en kısa zamanda pozitif sonuç almayı nasip eder rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…