ankara gen-art tüp bebek merkezinde olucam seninde mi ankara Rabbim inşallah emeklerimizi zayi etmez son ve güzel olanı yaşatır bizlere dualarımızla hep birliktelike06 slm cnm, transfer tarihimiz ayniymis seninle birlikte gun sayicaz :) sen hangi merkezdesin? İnsallah bu sefer hersey gonlune gore olur. simdiden bol sans.
ankara gen-art tüp bebek merkezinde olucam seninde mi ankara Rabbim inşallah emeklerimizi zayi etmez son ve güzel olanı yaşatır bizlere dualarımızla hep birlikte
benim yarın değil canım c.tesi 8 kasım olacak ama sana bol bollll şans rabbim ol desin inşallah transferin sırasında bol dua etmeyi unutma aşırı sıkışma ki tuvalete gitmeyesin ben öncekinde doktora en arkalara koy öne gelmesin diye söylemiştim sende söle istersen ne diyim arkadaşım gönlünün muradını versin ve annesine tutunsun. bu arada kaç embriyo transfer ettiriyosun ben en az 2 genelde en sonki tazede 3 olmuşdu hatta kısmet gerçii inşaallah güzel sonuç alacağız iyi düşünelim iiyi olsun pozitif düşünelim pozitif olsunYok ben Istanbul medicanadayim. Yarin icin bol sans
Kızlar darısı başıniza hcg 12. Günde 608 cikti allah hepimizin kucaklarını doldurmak nasip etsinCanım hayırlısı olsun inşallah güzel sonuçlar alacaksın. saat kaç gibi çıkacak sonucun. ve mutlaka bizi haberdar eyle.
Kızlar darısı başıniza hcg 12. Günde 608 cikti allah hepimizin kucaklarını doldurmak nasip etsin[/QUOTEgozun aydin canim allah tamamina erdirsin rabbim bizlerede nasip etsin kac embriyoydu kacinci gundu neler yaptin transferden sonra darisi basimiza insallah
ankara gen-art tüp bebek merkezinde olucam seninde mi ankara Rabbim inşallah emeklerimizi zayi etmez son ve güzel olanı yaşatır bizlere dualarımızla hep birlikte
benim yarın değil canım c.tesi 8 kasım olacak ama sana bol bollll şans rabbim ol desin inşallah transferin sırasında bol dua etmeyi unutma aşırı sıkışma ki tuvalete gitmeyesin ben öncekinde doktora en arkalara koy öne gelmesin diye söylemiştim sende söle istersen ne diyim arkadaşım gönlünün muradını versin ve annesine tutunsun. bu arada kaç embriyo transfer ettiriyosun ben en az 2 genelde en sonki tazede 3 olmuşdu hatta kısmet gerçii inşaallah güzel sonuç alacağız iyi düşünelim iiyi olsun pozitif düşünelim pozitif olsun
Kızlar darısı başıniza hcg 12. Günde 608 cikti allah hepimizin kucaklarını doldurmak nasip etsin
Kızlar darısı başıniza hcg 12. Günde 608 cikti allah hepimizin kucaklarını doldurmak nasip etsin
.9Kızlar darısı başıniza hcg 12. Günde 608 cikti allah hepimizin kucaklarını doldurmak nasip etsin
Canım benimmm hersey Allahtan... Bize tevekkül etmekten başkası düşmez... Rabbim tez vakitte hayallerine kavustursun seni inşallahkızlar merhaba,
sonucum malesef negatifkısmet değilmiş demekki. rabbim herkesin hakkında hayırlısını nasip etsin.
Canım benimmm hersey Allahtan... Bize tevekkül etmekten başkası düşmez... Rabbim tez vakitte hayallerine kavustursun seni inşallah
kızlar merhaba,
sonucum malesef negatifkısmet değilmiş demekki. rabbim herkesin hakkında hayırlısını nasip etsin.
kızlar merhaba,
Canım benim Rabbim yüzünü güldürsün inşallah biz bu yola çıkarken zaten her iki tarafınıda biliyoruz ama üzülmemek elde değil. Kendini üzme inşallah bu son negatif haberin olsunkızlar merhaba,
canım üzülme diycem ama ne desek boş insanın elinde değil 3 kere yasadıgım için bende negatif duygusunu seni anlıyorum rabbim birdaha yaşatmasın tek dileğim 4.basladım ne olcak ne gidecek bilmiyorum allahım ol derse olucak dua edicez rabbime sığınacağız gerisi boş inşallah en kısa zamanda pozitif sonuç almayı nasip eder rabbimkızlar merhaba,
allah gönlüne göre en kısa zamanda versin inşallahkızlar merhaba,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?