ekim - kasım aylarında dondurulmuş embriyo transferi yapacak olan var mı

kızlar merhaba,
sonucum malesef negatif kısmet değilmiş demekki. rabbim herkesin hakkında hayırlısını nasip etsin.

Fistigim benim nolur cok uzme kendini, bak yasin daha cok genc onunde uzun bir zaman var ve pek cok sansin daha olacak. Sen kendine iyi bak sonrasi ne hayirliysa o olsun. Bizler guclu kadinlariz unutma. Allah yardimcin olsun, bol sabir versin insallah..

medusa76 bugün için bol şans diliyorum sana... Dilerim pozitif değerlerin olsun... Sımsıkı tutunmaları dileğiyle, iyi transferler...

Cok tesekkur ederim. 13.30 da oldu transferim. Simdi gozlem odasindayim. Birazdan cikarim. Hersey yolunda gitti sadece rahim agzinda hafif darlik varmis orayi gecerken canim acidi biraz. Simdi 17 kasimi bekliycez. Hep dedigim gibi Allahim hayirli evlatlar yetistirmeyi nasip etsin hepimize insallah.

Hayırlı olsun transferin... Dilerim konan embriyolar büyür sana hayırlı evlat olur

iyi akşamlar kızlar malum netim yok giremiyorum yarın 7.günümüz inş bebeğim benimledir pek bişey hissetmiyorum daha doğrusu çok karışık duygularım bi an hamileymişim gibi geliyor bi an sanki olmadı gibi geliyor hayırlısı artık
sizler naptınız ne var ne yok topikte

inşallah arkadaşım nasıl geçti oldun transferini Rabbim sana bağışlasın inşaallah bebeklerini hepimize yardım etsin

Iyi akşamlar seninde mi transferin 1 kasım Bende aynı ruh halindeyim :) inşallah iyi sonuçlar alırız.

inşallah arkadaşım nasıl geçti oldun transferini Rabbim sana bağışlasın inşaallah bebeklerini hepimize yardım etsin

Oldum cnm, transfer iyiydi bebisler icin embriyolog cok guzel konustu. Masallah hic dondurulup cozulmus gibi degiller, ilerlemeye devam ediyorlar dedi. Savasci miniklerim simdi gobisimdeler, dinleniyoruz bugunluk. Tek sorunum birkac gundur devam eden nezlem. Umarim ates vs olmaz ve bir an evvel gecer artik. Yarin sira sende, kolaylikla sorunsuz kavus bebelerine insallah. Bol sans cnm.

transfer günü rahim kalınlığın kaçtı,bide adetin kaçıncı günü oldu transfer?benim transferimde yarın olacak heyecan bastı şimdiden.

Günaydın kızlar... Bu sabah idrar testi yaptım silik ikinci çizgi çıktı. 7. Günüm bugün korkuyorummmm... Hsyatımda ilk defa 2. Çizgi görüyorum bu arada tuhaf bi duyguymuş bu arada 5. Gün embriyosu. 2 sabah önce yapmıştım çıkmamıştı. İlaçların etkisi olma ihtimalide var tabi ama benim kan tahlili yaptırmaya cesaretim yok

maşallah idrarda göründüğüne göre ikiz üçüzdür belki?

maşallah idrarda göründüğüne göre ikiz üçüzdür belki?
Yok canım bitanecik 5. Gün embriyosuydu. 2 gündür göğüslerim şişti ağrıdı kasıklarım ağrıdı ama ne bilim umutlanmak da istemiyorum... Korkuyorum... Heycanlanıp kanda negatif görmek zor olur sonucta vücudumuza ciddi hormon alıyoruz onun etkisi olma ihtimalide yüksek

inşallalaaaah tutunmuştur kerata!kaçıncı gün transfer edilmişti,rahim kalınlığın kaçtı hatırlıyormusun?

ya kusura bakmayın çarşamba kontrole gitmiştim doktor bugün 10.mu 11.günümü gibi bişey sordu,heyecandan hıhı evet evet diyip susturdum adamı onun için içime kurt düştü:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…