kızlar merhaba,
sonucum malesef negatifkısmet değilmiş demekki. rabbim herkesin hakkında hayırlısını nasip etsin.
medusa76 bugün için bol şans diliyorum sana... Dilerim pozitif değerlerin olsun... Sımsıkı tutunmaları dileğiyle, iyi transferler...
Hayırlı olsun transferin... Dilerim konan embriyolar büyür sana hayırlı evlat olurCok tesekkur ederim. 13.30 da oldu transferim. Simdi gozlem odasindayim. Birazdan cikarim. Hersey yolunda gitti sadece rahim agzinda hafif darlik varmis orayi gecerken canim acidi biraz. Simdi 17 kasimi bekliycez. Hep dedigim gibi Allahim hayirli evlatlar yetistirmeyi nasip etsin hepimize insallah.
yaaaa hayırlısı buymuş demek cnmm bu son negatıfın olsun inş...tekrardaan umutlaa dua ıle devam edecegız artık ..allah gönlüne göre en kısa zamanda versin inşallah
amin canım inşallah Allahtan hiçbirzaman umudumuzu kesmiycez rabbim dilerse yokları var eder ol desin yeterkiyaaaa hayırlısı buymuş demek cnmm bu son negatıfın olsun inş...tekrardaan umutlaa dua ıle devam edecegız artık ..
canmm ben o yorumu canımıcıne yapmıstımm negatıf cıkmış ya yanlış alıntı olmuşşş nasıl yapdıysam kusura bakmasınamin canım inşallah Allahtan hiçbirzaman umudumuzu kesmiycez rabbim dilerse yokları var eder ol desin yeterki
Kızlar darısı başıniza hcg 12. Günde 608 cikti allah hepimizin kucaklarını doldurmak nasip etsin[/QUO,
çok tebrikler Rabbim tamamına erdirsin
inşallah arkadaşım nasıl geçti oldun transferini Rabbim sana bağışlasın inşaallah bebeklerini hepimize yardım etsinYok ben Istanbul medicanadayim. Yarin icin bol sans
Ben 7 ksm diye hatirliyordum seni. Olsun bir gun arayla kavusacagiz demekki bebelere :) Benim esim Ankarali bu arada. Benim yas 38 o yuzden 2 adet transfer ettiricem. Dr bana birakti. Zaten toplamda 4 ad. Embriyom olustu 3 tanesi 1. Kalite 1 tane 2. Kaliteymis. 5. Gun dondurulup benim hazir olmam beklendi. Hayirlisi olsun insallah hepimiz icin.
Iyi akşamlar seninde mi transferin 1 kasım Bende aynı ruh halindeyim :) inşallah iyi sonuçlar alırız.iyi akşamlar kızlar malum netim yok giremiyorum yarın 7.günümüz inş bebeğim benimledir pek bişey hissetmiyorum daha doğrusu çok karışık duygularım bi an hamileymişim gibi geliyor bi an sanki olmadı gibi geliyor hayırlısı artık
sizler naptınız ne var ne yok topikte
inşallah arkadaşım nasıl geçti oldun transferini Rabbim sana bağışlasın inşaallah bebeklerini hepimize yardım etsin
transfer günü rahim kalınlığın kaçtı,bide adetin kaçıncı günü oldu transfer?benim transferimde yarın olacak heyecan bastı şimdiden.Oldum cnm, transfer iyiydi bebisler icin embriyolog cok guzel konustu. Masallah hic dondurulup cozulmus gibi degiller, ilerlemeye devam ediyorlar dedi. Savasci miniklerim simdi gobisimdeler,dinleniyoruz bugunluk. Tek sorunum birkac gundur devam eden nezlem. Umarim ates vs olmaz ve bir an evvel gecer artik. Yarin sira sende, kolaylikla sorunsuz kavus bebelerine insallah. Bol sans cnm.
maşallah idrarda göründüğüne göre ikiz üçüzdür belki?Günaydın kızlar... Bu sabah idrar testi yaptım silik ikinci çizgi çıktı. 7. Günüm bugün korkuyorummmm... Hsyatımda ilk defa 2. Çizgi görüyorum bu arada tuhaf bi duyguymuşbu arada 5. Gün embriyosu. 2 sabah önce yapmıştım çıkmamıştı. İlaçların etkisi olma ihtimalide var tabi ama benim kan tahlili yaptırmaya cesaretim yok
Yok canım bitanecik 5. Gün embriyosuydu. 2 gündür göğüslerim şişti ağrıdı kasıklarım ağrıdı ama ne bilim umutlanmak da istemiyorum... Korkuyorum... Heycanlanıp kanda negatif görmek zor olurmaşallah idrarda göründüğüne göre ikiz üçüzdür belki?
İnşallahhhhhinşallalaaaah tutunmuştur kerata!kaçıncı gün transfer edilmişti,rahim kalınlığın kaçtı hatırlıyormusun?
peki adetinin kaçıncı günüydü transfer günü?İnşallahhhhh5. Gün embriyosuydu. Teansferimden 4 gün önce kalınlık 12,5 tu. Transfer günü kalınlığa bakmadı hiç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?