10. Günü 12,5tu. Pardon hesaplamadan 4 gün yazdım. 16. Günü transfer edildi. Takvime baktım şimdi. Normalde 14. Gün transfer olacaktı ama 2 gün embriyomu dışarda tutup blast olmasını beklediler. Sen oldunmu transferpeki adetinin kaçıncı günüydü transfer günü?
Peki adetim kaçıncı günüydü muayne gününya kusura bakmayın çarşamba kontrole gitmiştim doktor bugün 10.mu 11.günümü gibi bişey sordu,heyecandan hıhı evet evet diyip susturdum adamı onun için içime kurt düştü:)
yarını bekliyorum heyecanla korkuylaaaa10. Günü 12,5tu. Pardon hesaplamadan 4 gün yazdım. 16. Günü transfer edildi. Takvime baktım şimdi. Normalde 14. Gün transfer olacaktı ama 2 gün embriyomu dışarda tutup blast olmasını beklediler. Sen oldunmu transfer
13.günüydüPeki adetim kaçıncı günüydü muayne günün
İnşallah sorunsuz bi teansfer geçirirsin o bir iki güne takılma rahim kalınlığın iyiki transferin olacak içini ferah tut inşallah sonucuda güzel olurrrr:)13.günüydü
çok sağol haklısın ama işte yinede insanın içi Bi kıpır kıpır oluyor yinede sende bilirsinİnşallah sorunsuz bi teansfer geçirirsin o bir iki güne takılma rahim kalınlığın iyiki transferin olacak içini ferah tut inşallah sonucuda güzel olurrrr:)
Evet kıpır kıpırsındır tahmin edebiliyorum. İnşallah hersey yolunda giderçok sağol haklısın ama işte yinede insanın içi Bi kıpır kıpır oluyor yinede sende bilirsin
Amiiiin!Seninde kanda pozitif sonucunu sabırsızlıkla bekliycem inşallah o da pozitif olur.Evet kıpır kıpırsındır tahmin edebiliyorum. İnşallah hersey yolunda gider
İnşallahhhhAmiiiin!Seninde kanda pozitif sonucunu sabırsızlıkla bekliycem inşallah o da pozitif olur.
Canim kilo sinirlamasi yok ama zayif olmakta kilolu olmakta olumsuz etkiliyor diyor doktorlar.hele pko haMrb arkadaşlar Ben 4 senelik evliyim pko luyum evlenmeden once adetim duzenli olurd u simdi hem asiri kilo aldim nerdeyse ilacsiz adet olamıyorum bu nedenle tup bebek tedavisine başlamak istiyorum tup bebek tedavisi icin bi kilo sınırlaması varmı 've hangi hastaneyi 'doktoru tavsiye edersiniz.
Hele pko hastaligi kilo verince kendiliginden düzelebilen bi hastalikmis[/QUOTE. Tesekur ederim canim
Fistigim benim nolur cok uzme kendini, bak yasin daha cok genc onunde uzun bir zaman var ve pek cok sansin daha olacak. Sen kendine iyi bak sonrasi ne hayirliysa o olsun. Bizler guclu kadinlariz unutma. Allah yardimcin olsun, bol sabir versin insallah..
Günaydın kızlar... Bu sabah idrar testi yaptım silik ikinci çizgi çıktı. 7. Günüm bugün korkuyorummmm... Hsyatımda ilk defa 2. Çizgi görüyorum bu arada tuhaf bi duyguymuşbu arada 5. Gün embriyosu. 2 sabah önce yapmıştım çıkmamıştı. İlaçların etkisi olma ihtimalide var tabi ama benim kan tahlili yaptırmaya cesaretim yok
Mrb arkadaşlar Ben 4 senelik evliyim pko luyum evlenmeden once adetim duzenli olurd u simdi hem asiri kilo aldim nerdeyse ilacsiz adet olamıyorum bu nedenle tup bebek tedavisine başlamak istiyorum tup bebek tedavisi icin bi kilo sınırlaması varmı 've hangi hastaneyi 'doktoru tavsiye edersiniz.
Canım benim inşsllah... Bana ni kal geldi resmen... Az önce doktorumun asistanıyla görüştüm büuük ihtimal tutunmuş ama kan testini 12. Günü yap dedicanım gözün aydınhiç merak etme ne kadar hormon ilacı alırsan al o ikinci çizgi hamile olmadığın sürece çıkmıyor :) gidip hemen kan testi yap ve bize haber ver :)
transfer günü rahim kalınlığın kaçtı,bide adetin kaçıncı günü oldu transfer?benim transferimde yarın olacak heyecan bastı şimdiden.
canımm hakkımda hayırlısı buymuş demekkisenin nasıl geçti transferin nasılsın şuan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?