ekim - kasım aylarında dondurulmuş embriyo transferi yapacak olan var mı

peki adetinin kaçıncı günüydü transfer günü?
10. Günü 12,5tu. Pardon hesaplamadan 4 gün yazdım. 16. Günü transfer edildi. Takvime baktım şimdi. Normalde 14. Gün transfer olacaktı ama 2 gün embriyomu dışarda tutup blast olmasını beklediler. Sen oldunmu transfer

ya kusura bakmayın çarşamba kontrole gitmiştim doktor bugün 10.mu 11.günümü gibi bişey sordu,heyecandan hıhı evet evet diyip susturdum adamı onun için içime kurt düştü:)
Peki adetim kaçıncı günüydü muayne günün

yarını bekliyorum heyecanla korkuylaaaa

İnşallah sorunsuz bi teansfer geçirirsin o bir iki güne takılma rahim kalınlığın iyiki transferin olacak içini ferah tut inşallah sonucuda güzel olurrrr:)
çok sağol haklısın ama işte yinede insanın içi Bi kıpır kıpır oluyor yinede sende bilirsin

Mrb arkadaşlar Ben 4 senelik evliyim pko luyum evlenmeden once adetim duzenli olurd u simdi hem asiri kilo aldim nerdeyse ilacsiz adet olamıyorum bu nedenle tup bebek tedavisine başlamak istiyorum tup bebek tedavisi icin bi kilo sınırlaması varmı 've hangi hastaneyi 'doktoru tavsiye edersiniz.

Canim kilo sinirlamasi yok ama zayif olmakta kilolu olmakta olumsuz etkiliyor diyor doktorlar.hele pko ha

Hele pko hastaligi kilo verince kendiliginden düzelebilen bi hastalikmis

canımm hakkımda hayırlısı buymuş demekki senin nasıl geçti transferin nasılsın şuan?

canım gözün aydın hiç merak etme ne kadar hormon ilacı alırsan al o ikinci çizgi hamile olmadığın sürece çıkmıyor :) gidip hemen kan testi yap ve bize haber ver :)

arkadaşım merhaba, bende pco lu bi hastayım evlendikten sonra kendi kendime adet görmedim bende kilo artışı olduğu için. iki kere tüp bebek yaptırdım dün ikincisininde negatif olduğunu öğrendim ve tüp bebeğe başlarken kilom 66 idi şuan 78 kiloyum :) benceee ideal kilona ulaş ondan sonra dene derim :) tabi sana kalmış. ve dediğin gibi kilo vermek düzenli sporu hayat biçimin olarak benimsediğinde düzelen bir hastalığa sahipsiniz demişti doktorum. rabbim yardımcımız olsun :)

canım gözün aydın hiç merak etme ne kadar hormon ilacı alırsan al o ikinci çizgi hamile olmadığın sürece çıkmıyor :) gidip hemen kan testi yap ve bize haber ver :)
Canım benim inşsllah... Bana ni kal geldi resmen... Az önce doktorumun asistanıyla görüştüm büuük ihtimal tutunmuş ama kan testini 12. Günü yap dedi

transfer günü rahim kalınlığın kaçtı,bide adetin kaçıncı günü oldu transfer?benim transferimde yarın olacak heyecan bastı şimdiden.

Adetimin 20. Gunu transfer edildi. Rahim kalinligimi soylemediler cnm. Zaten son kontrolu 10 gun once yapmislardi o zaman 7.5 tu. Dun sordum transfer sirasinda rahim durumun gayet guzel dedi sadece. Sanirim artmistir 10 gunde. Sanada bol bol sans dilerim. Heyecan yapmamaya calis.

canımm hakkımda hayırlısı buymuş demekki senin nasıl geçti transferin nasılsın şuan?

Transfer iyiydi ama su nezle beni mahvetti. Hapsurup durmak ve surekli burun akintisi canimi sıkıyor iyice. Bide sinir yaptim etrafimdakilere sariyorum sanirim. Huysuz bir gunumdeyim anlayacagin. Amaaan olacaksa olur olmayacaksa olmaz napiiimm diyorum kendime. Bugunde dinleneyim de sonra bu ay sonuna kadar yetistirmem gereken siparislerim vardi onlara devam edecegim. Hem kafam dagilir islerle ugrasinca. Sen ne yapmayi planliyorsun. Bir sure dinlenecekmisin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…