ekim - kasım aylarında dondurulmuş embriyo transferi yapacak olan var mı

Sanirim bir guzel haberde senden geliyor.
Gonlunu ferah tut insallah hersey guzel olacak..

Iyi akşamlar seninde mi transferin 1 kasım Bende aynı ruh halindeyim :) inşallah iyi sonuçlar alırız.
Ewet canım benimde 1kasımda oldu ben hatta dayanamayıp test bile yaptım inş güzel sonuçlar alırız canım

Sanirim bir guzel haberde senden geliyor.
Gonlunu ferah tut insallah hersey guzel olacak..
İnşallah inşallah inşallahhhhh.... Doktorumun asistanını aradım. Arkadaş olduk kızla artık:) kan testi yapıyımmi bugün dedim. Bebek tutunmasa 2. Çizgi çıkmaz ama sen 12. Günü bekle dedi. Bakalım bekleyebilcemmi persembe gününü

Merhaba kizlar bende ilk denememi 13 ekimde yasadim ve gec tutunup dustu embriyom. daha yeni bugun adet oldum. doktorumla dah konismadim niye tutmadi diye. esimde ileri hareketlilk sikintisi vardi biz daha fazla beklemeden tup bebek yaptik. ama malesef oldu ama surmedi mutlulgumiz. bn zayifim aceba bundan olmamis olabilir mi. boy 1.73 kg 54

Bnm iki tane blast dondurulmsm var. iki ay kadr bekleyp, ocakta transfer olsam nasil. bide ilaclar falan pahali mi igne vercekler mi bu sefer de. yasim 23. Ben bu sure zarfinda beslenmeme yavas yavs daha dikkatli davranmaya basliyim dimi. gercekten moralim sifir. benim gibbi olup, pozitif alanlara cok seviniyrm cunku biri daha bu halden kurtuldu ne mutlu die seviniyorum. rabbim cabamizi karsilksiz birakmaz ve bebeklerimizi sagsalim kucagimiza almayi nasip kilsin insallah arkadaslar

Geçmiş olsun canım çok hakkında hayırlısı olsun bu son kötü sonuç olur inş bidaha yaşamazsın çok kilolu ya da çok zayıf olmak etkiliyo diyolar ama en doğru bilgiyi doktorun verir tabi yinede

Kaçıncı gün embriyosu benim 4.gün ama teste cesaretim yok. :) bence kandada baktIR. Rabbim güzel haberler almayi nasip etsin
5.gün blast embriyoydu canım ben ilk ovulosyon testim vardı evde onda yaptım bi yerde lh hamilelikten daha çabuk geçiyo kana idrara diye okumuştum onda koyuya yakın çizgi görünce bugün cesaretimi topladım yaptım daha net değil öle göresiye kadar rahat yok bana

Guzelim sen ilk is doktorundan randevunu al ve gidip guzelce konus. Aklindaki tum sorulari sor. Zaten doktorunda gerekli kontrolleri yapacaktir. Sonrasinda sartlarinizin en uygun oldugu zamanda yeniden denersiniz. Sen ruhen ve fiziken en uygun zamani secersin. Dondurulmus tedavisinde igne yok canim. Hap icip rahmini guclendirecek hazir duruma getireceksin sonrada transferin olacak. Umarim yeni denemende hersey cok guzel olur. Mutlu haberlerini birlikte paylasiriz.

Bence seninki olmus Allahin izniyle Bende yarın baktırsam mı acaba 4. Gün ya benimki belki yarın benimki de belli olur ne dersin :)

Bence seninki olmus Allahin izniyle Bende yarın baktırsam mı acaba 4. Gün ya benimki belki yarın benimki de belli olur ne dersin :)
Dayanabiliyosun yapma bence biraz daha bekle çıkmazsa moralin bozulur eczacı alırken banada sakın yapma çok erken dedi ama ben dayanamadım hakkınızda hayırlısı canım umarım sıkı sıkı tutunmuşlardır annelerine

Öyle umuyorum inşallah sabredebilirim. Bi taraftan da korkuyorum negatif olur diye

Öyle umuyorum inşallah sabredebilirim. Bi taraftan da korkuyorum negatif olur diye
Bende öleydim canım 1haftadır bi tuttu bi tutmadı gibi geliyo sürekli kötü kötü rüyalar bile gördüm ama dünden beri testlerden sonra umutlanmak istemesemde içim biraz ferahladı sanki
Sen nerde yaptırdın canım

Darısı başıma inşallah Yeditepe Ünv. Sen?

İnsallah canim insallah. tek umudumuz bu. Siz kac ay ara verdiniz

Readout ederim bilgilendirdin icin peki onere bilcegin bi hastane varmı
Bahçeci fulya bence hele Mustafa bahçeciciye yaptırabilirsen tadından yinmez.
Valla heyecanlandım inşallah yarına kadar keçileri kaçırmam :)

aman canım geçmiş olsun fazla hapşurme :) ister istemez transferi düşünüp huysuz oluyorsundur. mutlaka bir şeyle uğraş yoksa günler geçmek bilmiyor :) ben bir an önce aldığım kiloları vermeyi planlıyorum aysun hanım kilo ver ve hiç bir şey düşünme belki kendi kendine bile hamile kalabilirsin psikoloji bile etkiler gebeliği dedi ve spor yapmayı yaşam biçimi haline getir dedi. Bende öyle yapmayı planlıyorum. umarım hayırlısı olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…