ekim - kasım aylarında dondurulmuş embriyo transferi yapacak olan var mı

benimde transferim oldu arksdaslar 9 dondurulmustan 3 nu transfer ettiler simdi dinleniyorum bekleme basladi 4 tane kalan var geride bakalim insallah gerek kalmaz hepimiz ii sonuc aliriz umarim doktor cok yatma dedi ama ben yinede ise gitmiycem 5 gun enaz hayirlisi bakalim

Saol canm insallah hayirli olur benmki gurkan bey sen pozitifi aldin galiba
Yok canım daha haftaya kan tahlilim ben dayanamayıp evdeki ovulosyon gebelik testlerini yapıyorumhayalet çizgiler çıkıyo ama bakalım heveslenmek istemiyorum

Hayirli olsun arkadasim. Simdi 10 gun sonra sonuc almak kaldi geriye. :)

İnsallah canim insallah. tek umudumuz bu. Siz kac ay ara verdiniz

Canim ben ilk tedavim sirasinda rahim yapisikligi fark edildigi icin opu sonrasi 1 ay ara verip rahim ameliyati gecirdim ondan yaklasik 1 ay sonra ilk adetimde donmus tedavisine baslayip hazirlandim. 20 gun sonrada transfer oldu. Yaklasik 3 ay donduruldular anlayacagin ama ben senin icin bir kriter olmamaliyim. Benim sartlar nedeniyle boyle oldu.

O zaman en guzeli spor yapmak hem bedenen hem ruhen rahatlarsin. Ilaclarda kilo yapiyor biliyorsun. Bir sure detoks yap kendine. Dinlendir iyice. Insallah kendiliginden oldu haberini verirsin bize ne guzel olur :)

Kizlar bisey sorucam. Simdi ozellikle transfer sonrasi kullandigimiz crinone jel varya hani onu aranizda kullanan varsa kac tl'den aldiginizi yazabilirmisiniz? Acaba aile hekimine yazdirsak ucuza alma sansimiz oluyormu bu ilaci bilgisi olan varmi? Ben 75 yl den aldim gunde 2 kere kullanmaya devam ediyorum 1 hafta oldu ve yarin bitecek yenisini almam lazim. Ustelik hamilelik olusursa belli bir haftaya kadarda kullanilacakmis. Batariz valla her hafta tek ilaca 75 tl vere vere

Canım evet fiyatı o kadar ama devlet hastanesinde uzman hekime yazdiriyorum muayene ucretlerimde beraber 25 tl ödedim. Kaç muayene ücreti vardı sormadım.

Canım evet fiyatı o kadar ama devlet hastanesinde uzman hekime yazdiriyorum muayene ucretlerimde beraber 25 tl ödedim. Kaç muayene ücreti vardı sormadım.

Sagol cnm, peki devlet hastanesinde muayene olmak zorunda kaliniyor mu bunun icin?

Canım ben aile hekimine yazdırmıştım 2kutu için 20tl ödemiştim :) ucuza kapatmak lazım :)

Bende simdi dr dan geldim 10 mm rahim kalinligim iyi dedi dr per 3. Gun dondurulan embriyolarim cozulecek 5. Gune gidenler kismetse cumartesi tranfer edilecek ayyy cok heyecanliyim yaaaa

kıslar benmdde transerim yapıldıı... tranfer zamanı embrıonuz nasıldı_ benım kı 5. gun dondurulmuştu. bölünme için pek bişey dıyemıyceem ıdare eder gıbısınden bısey dediii bu ne demek oluoo ? bölunmesını kaybeden embrıo saglıksıız mıdır ?

transferleri gerçekleşen herkese şimdiden iyi beklemeler diliyorum, gözünüz aydın... Pozitif sonuç alan herkese de gönülden tebrikler... Kat be kat artarak ilerlesin değerleriniz, sağlıklı hamilelikler diliyorum.

Bol şanslar.

Ca
canımmm hayırlı olsunnn... Embriyon kaliteliymiş ki 5. Gün blastı olmuş sen içini ferah tut.... Artık pamugun sende. Kendine dikkat et.. 3 gün çok önemli... İçebilirsen günde bi bardak nar suyu iç doktorum söylemişti. En önemlisi SU. Günde 2 - 3 litre iç mutlaka, kabak çekirdeği ye. Protegin ağırlıklı beslen, kahve çay çok az iç... Aklıma gelenler bunlar....

Hayirli olsun cnm, sen icini ferah tut onlar en guzel yerdeler simdi kendileri icin. Insallah sorunsuzca tutunup buyuyecekler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…