benimde transferim oldu arksdaslar 9 dondurulmustan 3 nu transfer ettiler simdi dinleniyorum bekleme basladi 4 tane kalan var geride bakalim insallah gerek kalmaz hepimiz ii sonuc aliriz umarim doktor cok yatma dedi ama ben yinede ise gitmiycem 5 gun enaz hayirlisi bakalimOldum cnm, transfer iyiydi bebisler icin embriyolog cok guzel konustu. Masallah hic dondurulup cozulmus gibi degiller, ilerlemeye devam ediyorlar dedi. Savasci miniklerim simdi gobisimdeler,dinleniyoruz bugunluk. Tek sorunum birkac gundur devam eden nezlem. Umarim ates vs olmaz ve bir an evvel gecer artik. Yarin sira sende, kolaylikla sorunsuz kavus bebelerine insallah. Bol sans cnm.
Hayırlısı olsun canım şimdiden güvenç bey benim doktorum seninbende orda yaptiriyorum kismetse 14 kasim transfer senin doktorun kim
Yok canım daha haftaya kan tahlilim ben dayanamayıp evdeki ovulosyon gebelik testlerini yapıyorumSaol canm insallah hayirli olur benmki gurkan bey sen pozitifi aldin galiba
benimde transferim oldu arksdaslar 9 dondurulmustan 3 nu transfer ettiler simdi dinleniyorum bekleme basladi 4 tane kalan var geride bakalim insallah gerek kalmaz hepimiz ii sonuc aliriz umarim doktor cok yatma dedi ama ben yinede ise gitmiycem 5 gun enaz hayirlisi bakalim
İnsallah canim insallah. tek umudumuz bu. Siz kac ay ara verdiniz
aman canım geçmiş olsun fazla hapşurme :) ister istemez transferi düşünüp huysuz oluyorsundur. mutlaka bir şeyle uğraş yoksa günler geçmek bilmiyor :) ben bir an önce aldığım kiloları vermeyi planlıyorum aysun hanım kilo ver ve hiç bir şey düşünme belki kendi kendine bile hamile kalabilirsin psikoloji bile etkiler gebeliği dedi ve spor yapmayı yaşam biçimi haline getir dedi. Bende öyle yapmayı planlıyorum. umarım hayırlısı olur :)
Canım evet fiyatı o kadar ama devlet hastanesinde uzman hekime yazdiriyorum muayene ucretlerimde beraber 25 tl ödedim. Kaç muayene ücreti vardı sormadım.Kizlar bisey sorucam. Simdi ozellikle transfer sonrasi kullandigimiz crinone jel varya hani onu aranizda kullanan varsa kac tl'den aldiginizi yazabilirmisiniz? Acaba aile hekimine yazdirsak ucuza alma sansimiz oluyormu bu ilaci bilgisi olan varmi? Ben 75 yl den aldim gunde 2 kere kullanmaya devam ediyorum 1 hafta oldu ve yarin bitecek yenisini almam lazim. Ustelik hamilelik olusursa belli bir haftaya kadarda kullanilacakmis. Batariz valla her hafta tek ilaca 75 tl vere vere
Canım evet fiyatı o kadar ama devlet hastanesinde uzman hekime yazdiriyorum muayene ucretlerimde beraber 25 tl ödedim. Kaç muayene ücreti vardı sormadım.
Muayene olmana gerek yok ama dokorlara durumunu anlatıp rica edersen yazıyorlarSagol cnm, peki devlet hastanesinde muayene olmak zorunda kaliniyor mu bunun icin?
Kizlar bisey sorucam. Simdi ozellikle transfer sonrasi kullandigimiz crinone jel varya hani onu aranizda kullanan varsa kac tl'den aldiginizi yazabilirmisiniz? Acaba aile hekimine yazdirsak ucuza alma sansimiz oluyormu bu ilaci bilgisi olan varmi? Ben 75 yl den aldim gunde 2 kere kullanmaya devam ediyorum 1 hafta oldu ve yarin bitecek yenisini almam lazim. Ustelik hamilelik olusursa belli bir haftaya kadarda kullanilacakmis. Batariz valla her hafta tek ilaca 75 tl vere vere
Canım ben aile hekimine yazdırmıştım 2kutu için 20tl ödemiştim :) ucuza kapatmak lazım :)
Bende simdi dr dan geldim 10 mm rahim kalinligim iyi dedi dr per 3. Gun dondurulan embriyolarim cozulecek 5. Gune gidenler kismetse cumartesi tranfer edilecek ayyy cok heyecanliyim yaaaa
canımmm hayırlı olsunnn... Embriyon kaliteliymiş ki 5. Gün blastı olmuş sen içini ferah tut.... Artık pamugun sende. Kendine dikkat et.. 3 gün çok önemli... İçebilirsen günde bi bardak nar suyu iç doktorum söylemişti. En önemlisi SU. Günde 2 - 3 litre iç mutlaka, kabak çekirdeği ye. Protegin ağırlıklı beslen, kahve çay çok az iç... Aklıma gelenler bunlar....kıslar benmdde transerim yapıldıı... tranfer zamanı embrıonuz nasıldı_ benım kı 5. gun dondurulmuştu. bölünme için pek bişey dıyemıyceem ıdare eder gıbısınden bısey dediiibu ne demek oluoo ? bölunmesını kaybeden embrıo saglıksıız mıdır ?
kıslar benmdde transerim yapıldıı... tranfer zamanı embrıonuz nasıldı_ benım kı 5. gun dondurulmuştu. bölünme için pek bişey dıyemıyceem ıdare eder gıbısınden bısey dediiibu ne demek oluoo ? bölunmesını kaybeden embrıo saglıksıız mıdır ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?