ekim - kasım aylarında dondurulmuş embriyo transferi yapacak olan var mı

Aile hekimi oluyorsa daha iyi. Yarin gidip hemen yazdirayim o zaman. Sagol fistigim.
Canım ben aile hekimine yazdırmıştım 2kutu için 20tl ödemiştim :) ucuza kapatmak lazım :)

Kizlar ben bugun gidip aile hekimine 2 kutu crinone jel + 2 kutu estrofem yazdirdim ve 30 tl odedim hepsine. Normalde 4 ilac 180 falan tutacakti. Aman aklinizda olsun benim ilk dustugum hataya dusmeyin bosuna odemeyin o yuksek parayi. Eczaci ayda 4 kutu yazdirabilicegimi soyledi ayrica.

İyi akşamlar hanımlar
dondurulmuş tedavim için gonapeptyl kullanıcam
benim gibi bu iğneyi kullanan var mı? acaba yardımcı olursanız sevinirim
adetimin 21.günü başlayıp toplam 14 gün kullanıp 15. günü kontrole gidecek mişim?

kıslar transferden ne kaadar sonra tuvalete gıttınıız ?
Bu defa transfer masasında hiç yatmadım... 20 dk sonra tuvalete kalktım sonrada giyindim çıktım. Arabamız uzaktaydı esim bekle dedi ama ben taaa arabaya kadar yürüdüm... Çok şükür şuan pamugum benimleee... Bugun 9. Günüm kan testi yaptırdım 156,2 çıktı

Hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin

Süpermiş, ben de öyle yapayım. Bana bunları yazın deyince hemen yazıyor mu ki?

ayyy cok sevındım cnmm :)bende aynen senin gibiyiimmm . hıc yatmadımgıyındım cıktı mm .. inş benımde tutaar cok umut oldun bana canımmm

yesilinci
canım 5. gun transferı demı senın kı ? ne zman yaptın testııı ? benım doktor 15 gun sonra ya verdı cok geldı bana 10. gun yapayım dıom az cok cıkar o zman heralde .ay ben sana cok sevındım yaaa Saglıcakla kucagına alırsın ınş..

Transferimin 9. günü test günüm çarşamba ama bugün test yaptırdım. 4.63 maalesef olmadı arkadaşlar inşallah Rabbim sizin yüzünüzü güldürsün

Yüce Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

Süpermiş, ben de öyle yapayım. Bana bunları yazın deyince hemen yazıyor mu ki?

Lulinda Ben yanimda recetelerimide goturdum. Tup bebek tedavisi goruyorum transferim oldu ve bu ilaclari almam gerek cok pahalilar dedim. Tek sorun normalde bu ilaclari hamile olupta dusuk tehlikesi olanlar icin yaziyorlarmis. O yuzden ne yaziyim ki falan dedi kendi kendine. Sonra Tani olarak boylemi yazdi emin degilim ama bi kitap acti ordan bakip biseyler yazdi oldu. Aklinda olsun 4 kutu birden yazdirabiliyormussun. Ben ecz. de ogrendim o yuzden 15 gun sonra olurda tutarsa bebis gidip yeniden yazdiracagim.

Allah tamamina erdirsin, torunlarini sevmeyi nasip etsin insallah. Boyle guzel haberler alinca mutlu oluyoruz valla yaaa

Ben de reçete yok. Excel tablosu gibi birşey var elimde. Hangi gün, hangi ilaç alınacak diye. Kontrole gittiğimde rica edebilirim sanırım reçeteyi. Jel 17sinde başlıyor çünkü.

Ben de reçete yok. Excel tablosu gibi birşey var elimde. Hangi gün, hangi ilaç alınacak diye. Kontrole gittiğimde rica edebilirim sanırım reçeteyi. Jel 17sinde başlıyor çünkü.

Recetenin sart oldugunu sanmiyorum cnm. Ben ilaclarin isimlerini tam gorsun diye gosterdim sadece. Yinede dedigin gibide yapabilirsin. Zorluk cikartmiyorlar. Tabi kıl birine denk gelirsen o baska

amin inşsllah 9. Gün yaptım testi benşmde 5. Gün embriyosuydu. Senin içinde hersey çok güzel olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…