Oohhh ne güzel dua bu aminnn:)Allah tamamina erdirsin, torunlarini sevmeyi nasip etsin insallah. Boyle guzel haberler alinca mutlu oluyoruz valla yaaa
İlaçları kullan test gününde tekrar yap dedi hemşireAmin canım inşallah. Dıktorunla görüştünmü?? Test sonucun 5 e çok yakın bence yükselme ihtimalide var. Sen en iyidi gercek test gününde tekrarla testi
Belli olmaZki... Kaçıncı gun embriyosuyduIlacla
İlaçları kullan test gününde tekrar yap dedi hemşirezannetmiyorum artık olsun
4. Gün embriyosuydu. Ilk tüp bebek denememde de 12. Gün 25 ti yükselmişti de sonrasında kese falan gözüküyordu 9haftada kalp atışı gözlenmedi. Zaten 4 gün sonra da düşük başlamıştı. Bu da olmayacak galiba buda benim imtihanım hamd olsun Rabbime en hayırlısını o bilirBelli olmaZki... Kaçıncı gun embriyosuydu
Canım benim hayat imtihan işte hepimize... Sen bi kaç gün sonra tekrarla bakalım Allahtan ymut kesilmez..4. Gün embriyosuydu. Ilk tüp bebek denememde de 12. Gün 25 ti yükselmişti de sonrasında kese falan gözüküyordu 9haftada kalp atışı gözlenmedi. Zaten 4 gün sonra da düşük başlamıştı. Bu da olmayacak galiba buda benim imtihanım hamd olsun Rabbime en hayırlısını o bilir
cnmm banyo ne zmn yptınn ? bde transferde embrıon nasıldı ? ıyı kalıtede mıydı ? benım kafama embrıolog un dedıklerı takıldıCanım benim hayat imtihan işte hepimize... Sen bi kaç gün sonra tekrarla bakalım Allahtan ymut kesilmez..
Tatlım artık kafana takma bunları psikolojik olarak kendini bitiriyosyn yapma böyle... İnanmak çok önemli... Embriyon için en iyi yer rahim, ordan daha güvenilir yer yok rahim için ve inan rabbim ol dedikten sonra kalite felan hiiiççç önemli değil... Yeterli o ol desin... Doktorum 3. Gün yıkanabilirsin dedi ama eşim izin vermedi bana kalsa kesin girmiştim... Tam anlamıyla 7. Gün yıkandımcnmm banyo ne zmn yptınn ? bde transferde embrıon nasıldı ? ıyı kalıtede mıydı ? benım kafama embrıolog un dedıklerı takıldıbölünme ehh gıbısınden bısey dedı . embrıom kotu gıbısınden sankı ben oyle anladımm . ondan boylee kafamda kırk soruuu var
oyle mıı bende bugun banyo yapayım dedım amaaTatlım artık kafana takma bunları psikolojik olarak kendini bitiriyosyn yapma böyle... İnanmak çok önemli... Embriyon için en iyi yer rahim, ordan daha güvenilir yer yok rahim için ve inan rabbim ol dedikten sonra kalite felan hiiiççç önemli değil... Yeterli o ol desin... Doktorum 3. Gün yıkanabilirsin dedi ama eşim izin vermedi bana kalsa kesin girmiştim... Tam anlamıyla 7. Gün yıkandımAma kuaföre gidip saçlarımı yıkattım 3. Gün bide hızlıca vücuduma su tuttum
Amin canım hepimizin güldürsün inşallah... Bugün yapma 3. Günden sonra yap. Bide ılık suyla ayakta hızlı şekilde dedi doktorum. Artık pozitif ol... Seni oyalayacak seyler yap...oyle mıı bende bugun banyo yapayım dedım amaa2. gunum bugunde.. cok dogru soyluorsun yaaaa , hersey Rabbim de bıtıoor ,Allah ım ne oluur bana nasıp et :) benım gıbı umutla bekle
yen herkese nasıp et yüzlerimizi guldur Allah ım ...
"Aksi ispat edilene kadar transferi gerçekleşmiş her kadın potansiyel hamiledir" ne olur sizin de küpe olsun kulağınıza... Zamanından önce üzmeyin kendinizi...
14 Kasım test tarihim o güne kadar hamile hamile geziyorum. (Nasıl olsa ilaçlardan karnımız da şiş, birebir pratik oluyor) Zamanı gelmişse inşallah tasdiklenir, Herkes için bol şans diliyorum...
Aranizda 3. Gun dondurulmus ebriyosu cozulup 5. Gune kadar beklenip transfer yaoilan varmidir
Kac tane yumurtan vardi kaci 5. Gune geldi sonuc nee canimbenimde persembe kismetse cozulcek yumurtalarim cumartesi transfer olacak allah nasip ederse kalirlarsa
4 tane embriyom vardı 2 tanesi transfer edildi ve iyi iki tane dedi embryolog!
Diğerleride daha dondurulmadı dondurulcak durumda değil denildi...
Geçen Perşembe çözüldü c tesi de transferim oldu benimde!
Ya aramizda tam 1 hafta olcak o zaman insallah ikimzide oljmlu sonu aliriz benimde 7 tane toplandi ama 4 u dollendi 3. Güne geldi bakalim kaci 5 e gelebilecek allahim ya hep stres yaww
Canım benim de aynı senin gibi oldu hatta persembe cozülüp ctesi transfer oldu. 2 embriyom çözüldü ama tek transferim oldu. Ptesi 9. Günümdü kan testim pozitif çıktı çok şükür. Simdi yarın 2. Kan Testimi yapıcaz inşallahAranizda 3. Gun dondurulmus ebriyosu cozulup 5. Gune kadar beklenip transfer yaoilan varmidir
Yok cnm dondurulmus 1y once toplandu yunurtalarim 3. Gun donduruldu simdi yarin cozulcek kismetse cumartesiye gidenler dondurulcakSenin ki dondurulmuş embryo değil mi yani?
3. Güne geldiyse gidişat iyi demek ki 5. Güne bekletiyorlar... Artık genelde 5. Gün embryosu transfer ediliyor...
Hakkımızda hayırlısı olsun
Canım benim de aynı senin gibi oldu hatta persembe cozülüp ctesi transfer oldu. 2 embriyom çözüldü ama tek transferim oldu. Ptesi 9. Günümdü kan testim pozitif çıktı çok şükür. Simdi yarın 2. Kan Testimi yapıcaz inşallah
Yaa cok sevindim cnm insallah darisi basima bakalim yarin cozuleceklerCanım benim de aynı senin gibi oldu hatta persembe cozülüp ctesi transfer oldu. 2 embriyom çözüldü ama tek transferim oldu. Ptesi 9. Günümdü kan testim pozitif çıktı çok şükür. Simdi yarın 2. Kan Testimi yapıcaz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?