ekim - kasım aylarında dondurulmuş embriyo transferi yapacak olan var mı

Ilacla
Amin canım inşallah. Dıktorunla görüştünmü?? Test sonucun 5 e çok yakın bence yükselme ihtimalide var. Sen en iyidi gercek test gününde tekrarla testi
İlaçları kullan test gününde tekrar yap dedi hemşire zannetmiyorum artık olsun

Belli olmaZki... Kaçıncı gun embriyosuydu
4. Gün embriyosuydu. Ilk tüp bebek denememde de 12. Gün 25 ti yükselmişti de sonrasında kese falan gözüküyordu 9haftada kalp atışı gözlenmedi. Zaten 4 gün sonra da düşük başlamıştı. Bu da olmayacak galiba buda benim imtihanım hamd olsun Rabbime en hayırlısını o bilir

Canım benim hayat imtihan işte hepimize... Sen bi kaç gün sonra tekrarla bakalım Allahtan ymut kesilmez..

Canım benim hayat imtihan işte hepimize... Sen bi kaç gün sonra tekrarla bakalım Allahtan ymut kesilmez..
cnmm banyo ne zmn yptınn ? bde transferde embrıon nasıldı ? ıyı kalıtede mıydı ? benım kafama embrıolog un dedıklerı takıldı bölünme ehh gıbısınden bısey dedı . embrıom kotu gıbısınden sankı ben oyle anladımm . ondan boylee kafamda kırk soruuu var

Tatlım artık kafana takma bunları psikolojik olarak kendini bitiriyosyn yapma böyle... İnanmak çok önemli... Embriyon için en iyi yer rahim, ordan daha güvenilir yer yok rahim için ve inan rabbim ol dedikten sonra kalite felan hiiiççç önemli değil... Yeterli o ol desin... Doktorum 3. Gün yıkanabilirsin dedi ama eşim izin vermedi bana kalsa kesin girmiştim... Tam anlamıyla 7. Gün yıkandımAma kuaföre gidip saçlarımı yıkattım 3. Gün bide hızlıca vücuduma su tuttum

oyle mıı bende bugun banyo yapayım dedım amaa 2. gunum bugunde.. cok dogru soyluorsun yaaaa , hersey Rabbim de bıtıoor ,Allah ım ne oluur bana nasıp et :) benım gıbı umutla bekle
yen herkese nasıp et yüzlerimizi guldur Allah ım ...

Amin canım hepimizin güldürsün inşallah... Bugün yapma 3. Günden sonra yap. Bide ılık suyla ayakta hızlı şekilde dedi doktorum. Artık pozitif ol... Seni oyalayacak seyler yap...

"Aksi ispat edilene kadar transferi gerçekleşmiş her kadın potansiyel hamiledir" ne olur sizin de küpe olsun kulağınıza... Zamanından önce üzmeyin kendinizi...

14 Kasım test tarihim o güne kadar hamile hamile geziyorum. (Nasıl olsa ilaçlardan karnımız da şiş, birebir pratik oluyor) Zamanı gelmişse inşallah tasdiklenir, Herkes için bol şans diliyorum...

Valla cok haklisin. Benim gun icinde birkac kez geliyor aklima zaten onda da kocama bol bol hamis nazi yapip hem keyifleniyor hem her istedigimi yaptiriyorum. Birde benim koca transfer gunu verilen embriyolarin resimlerini gordugunden beri tutturdu ikiz bunlar, biri cicege benziyo kesin o kiz, daha az suslu olan erkek diyip duruyor. Isim uydurup bol bol guluyoruz. Kiz olursa SümbülGül, erkek olursa CenkCan yada CemilCem koyalim diyoruz
Dedigin gibi en guzeli bu 10 gunun tadini cikarmak. "Tutarsa bizimdir, tutmamissa zaten hic bizim olmamistir" Canimiz sagolsun o zaman napalim yahu yenisine saglik deriz ancak

Aranizda 3. Gun dondurulmus ebriyosu cozulup 5. Gune kadar beklenip transfer yaoilan varmidir

Kac tane yumurtan vardi kaci 5. Gune geldi sonuc nee canimbenimde persembe kismetse cozulcek yumurtalarim cumartesi transfer olacak allah nasip ederse kalirlarsa

Kac tane yumurtan vardi kaci 5. Gune geldi sonuc nee canimbenimde persembe kismetse cozulcek yumurtalarim cumartesi transfer olacak allah nasip ederse kalirlarsa

4 tane embriyom vardı 2 tanesi transfer edildi ve iyi iki tane dedi embryolog!
Diğerleride daha dondurulmadı dondurulcak durumda değil denildi...
Geçen Perşembe çözüldü c tesi de transferim oldu benimde!

4 tane embriyom vardı 2 tanesi transfer edildi ve iyi iki tane dedi embryolog!
Diğerleride daha dondurulmadı dondurulcak durumda değil denildi...
Geçen Perşembe çözüldü c tesi de transferim oldu benimde!

Ya aramizda tam 1 hafta olcak o zaman insallah ikimzide oljmlu sonu aliriz benimde 7 tane toplandi ama 4 u dollendi 3. Güne geldi bakalim kaci 5 e gelebilecek allahim ya hep stres yaww

Ya aramizda tam 1 hafta olcak o zaman insallah ikimzide oljmlu sonu aliriz benimde 7 tane toplandi ama 4 u dollendi 3. Güne geldi bakalim kaci 5 e gelebilecek allahim ya hep stres yaww

Senin ki dondurulmuş embryo değil mi yani?
3. Güne geldiyse gidişat iyi demek ki 5. Güne bekletiyorlar... Artık genelde 5. Gün embryosu transfer ediliyor...
Hakkımızda hayırlısı olsun

Aranizda 3. Gun dondurulmus ebriyosu cozulup 5. Gune kadar beklenip transfer yaoilan varmidir
Canım benim de aynı senin gibi oldu hatta persembe cozülüp ctesi transfer oldu. 2 embriyom çözüldü ama tek transferim oldu. Ptesi 9. Günümdü kan testim pozitif çıktı çok şükür. Simdi yarın 2. Kan Testimi yapıcaz inşallah

Senin ki dondurulmuş embryo değil mi yani?
3. Güne geldiyse gidişat iyi demek ki 5. Güne bekletiyorlar... Artık genelde 5. Gün embryosu transfer ediliyor...
Hakkımızda hayırlısı olsun
Yok cnm dondurulmus 1y once toplandu yunurtalarim 3. Gun donduruldu simdi yarin cozulcek kismetse cumartesiye gidenler dondurulcak

Yaaa cok sevdi
Yaa cok sevindim cnm insallah darisi basima bakalim yarin cozulecekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…