İnşallah canım... Bol bol dua et....Yaaa cok sevdi
Yaa cok sevindim cnm insallah darisi basima bakalim yarin cozulecekler
Yok cnm dondurulmus 1y once toplandu yunurtalarim 3. Gun donduruldu simdi yarin cozulcek kismetse cumartesiye gidenler dondurulcak[/
Tedavin 1 ay ertelenmiş yani!
Hadi hayırlısı
Canım benim de aynı senin gibi oldu hatta persembe cozülüp ctesi transfer oldu. 2 embriyom çözüldü ama tek transferim oldu. Ptesi 9. Günümdü kan testim pozitif çıktı çok şükür. Simdi yarın 2. Kan Testimi yapıcaz inşallah
Valla cok haklisin. Benim gun icinde birkac kez geliyor aklima zaten onda da kocama bol bol hamis nazi yapip hem keyifleniyor hem her istedigimi yaptiriyorum.Birde benim koca transfer gunu verilen embriyolarin resimlerini gordugunden beri tutturdu ikiz bunlar, biri cicege benziyo kesin o kiz, daha az suslu olan erkek diyip duruyor. Isim uydurup bol bol guluyoruz. Kiz olursa SümbülGül, erkek olursa CenkCan yada CemilCem koyalim diyoruz
Dedigin gibi en guzeli bu 10 gunun tadini cikarmak. "Tutarsa bizimdir, tutmamissa zaten hic bizim olmamistir" Canimiz sagolsun o zaman napalim yahu yenisine saglik deriz ancak
canım nasılsın? ağrın sancın var mı :) ve asıl önemlisi heyecan var mı :)
Cok iyiyim fistigim. Var tabi ufak tefek seyler ilk gunler batmalar vs vardi 2 gundur daha iyiyim. Simdi tek sorunum kabizlik onuda duphalac falan idare ediyorum iste. Buraya girmedikce pek aklima gelmiyor dersem yalan olmaz. Isimle ilgili daha onceden aldigim yetistirmem gereken siparisler vardi onlari yetistirmeye ugrasiyorum. Vakit nasil geciyor anlamiom pek. Cok heyecanli sayilmam anlayacagin. Tamamen olursa olur kafasindayimBende seni merak ediyordum. Daha iyisin dimi artik?
Süper bayılıyorum ben de bu kafaya...Cok iyiyim fistigim. Var tabi ufak tefek seyler ilk gunler batmalar vs vardi 2 gundur daha iyiyim. Simdi tek sorunum kabizlik onuda duphalac falan idare ediyorum iste. Buraya girmedikce pek aklima gelmiyor dersem yalan olmaz. Isimle ilgili daha onceden aldigim yetistirmem gereken siparisler vardi onlari yetistirmeye ugrasiyorum. Vakit nasil geciyor anlamiom pek. Cok heyecanli sayilmam anlayacagin. Tamamen olursa olur kafasindayimBende seni merak ediyordum. Daha iyisin dimi artik?
Hayırlısı ne ise o olmuştur diyerek belki daha rahatlatırsın kendiniNe işi yapıyorsun? bende regli oldum bugün 3.günüm çok fazla ve sancılı görüyorumağlamamaya ve kendimi bu duruma alıştırmaya çalışıyorum :) ama sanırım psikolojik bi tedavi almam iyi olucak. Ayrıca hastaneye çok sinirliyim hala kimse aramadı sonuç negatif şöyle yapın vs demedi. Geçen seferki negatiften yola çıkarak söylenen şeylerle yoluma devam ediyorum bende hayat böyle işte arkadaşım.
Süper bayılıyorum ben de bu kafaya...Ama bazen yanlış anlaşılıyorum çok vurdum duymazsın diye. Değilim, olanı kabul etmeye hazırım, paralayamam kendimi, elimizden geleni yapıyoruz, olursa ne güzel olmazsa yola devam diyoruz. E bakalım ne olacak göreceğiz işte...
Keyfini kaçıracak ağrın sızın olmasın. Yine de kendini koru kolla mutlaka. Keyifle geçsin günler, zaten işe gidince otomatik olarak daha çabuk ilerliyor. Ben OPU olduğumda kabız olmuştum duphalac kesinlikle iyi geliyor ya da magneziee olan. Dondurulmuşlarla olduğu için şimdi kabız falan yok çok rahatım. Çok sevgiler
Hayırlısı ne ise o olmuştur diyerek belki daha rahatlatırsın kendiniMaddi manevi yeniden yola koyulacağın günlerin sana müjdeler versin. Eğer ciddi anlamda sıkıntı duyuyorsan destek alman iyi olacaktır. Çok sevgiler
Bu arada aranmamış olmana çok şaşırdım. Nasıl olur ki bu? Ben 3 kez negatif aldım, kendisi aradı ve uzun uzun konuştu. Hatta unutmam ben teselli ediyor gibiydim, o kadar başarısız hissediyordu kendini. E başarısız bir sonuç ama belki böyle olması gerekiyordu. Bu nedenle aranmamış olmanı gerçekten anlayamadım. Bu nedenle önceki tecrübelerinle ilerlemek yerine direkt aramalısın bence, aranmamış olmanın nedenini de sonuna kadar sormalısın, ezbere hareket edecek değilsin ki... Ayrıca sen yolunu yordamını biliyor olsan da arayıp bu konuda eleştirini yapmazsan eğer yol yordam bilmeyen bir başka kişinin başına da gelebilir. Haberleri olsunlar ki aksayan şey ne bulsunlar, gerekli önlemi alsınlar... (Hoş bankodaki yeni kızların yetersiz olduğunu ben hem drların hepsine (benim özel durumum nedeniyle hepsi birden muayene girmişlerdi de ) hem de Derya ve diğer baş hemşirelere özellikle aktardım. Aksayan yerleri de... Değiştirmemişler demek ki...
Akılları 105 karış havada ve becerikli kızlar değiller (Ceylan hariç)
Ne işi yapıyorsun? bende regli oldum bugün 3.günüm çok fazla ve sancılı görüyorumağlamamaya ve kendimi bu duruma alıştırmaya çalışıyorum :) ama sanırım psikolojik bi tedavi almam iyi olucak. Ayrıca hastaneye çok sinirliyim hala kimse aramadı sonuç negatif şöyle yapın vs demedi. Geçen seferki negatiften yola çıkarak söylenen şeylerle yoluma devam ediyorum bende hayat böyle işte arkadaşım.
Süper bayılıyorum ben de bu kafaya...Ama bazen yanlış anlaşılıyorum çok vurdum duymazsın diye. Değilim, olanı kabul etmeye hazırım, paralayamam kendimi, elimizden geleni yapıyoruz, olursa ne güzel olmazsa yola devam diyoruz. E bakalım ne olacak göreceğiz işte...
Keyfini kaçıracak ağrın sızın olmasın. Yine de kendini koru kolla mutlaka. Keyifle geçsin günler, zaten işe gidince otomatik olarak daha çabuk ilerliyor. Ben OPU olduğumda kabız olmuştum duphalac kesinlikle iyi geliyor ya da magneziee olan. Dondurulmuşlarla olduğu için şimdi kabız falan yok çok rahatım. Çok sevgiler
Hayırlısı ne ise o olmuştur diyerek belki daha rahatlatırsın kendiniMaddi manevi yeniden yola koyulacağın günlerin sana müjdeler versin. Eğer ciddi anlamda sıkıntı duyuyorsan destek alman iyi olacaktır. Çok sevgiler
Bu arada aranmamış olmana çok şaşırdım. Nasıl olur ki bu? Ben 3 kez negatif aldım, kendisi aradı ve uzun uzun konuştu. Hatta unutmam ben teselli ediyor gibiydim, o kadar başarısız hissediyordu kendini. E başarısız bir sonuç ama belki böyle olması gerekiyordu. Bu nedenle aranmamış olmanı gerçekten anlayamadım. Bu nedenle önceki tecrübelerinle ilerlemek yerine direkt aramalısın bence, aranmamış olmanın nedenini de sonuna kadar sormalısın, ezbere hareket edecek değilsin ki... Ayrıca sen yolunu yordamını biliyor olsan da arayıp bu konuda eleştirini yapmazsan eğer yol yordam bilmeyen bir başka kişinin başına da gelebilir. Haberleri olsunlar ki aksayan şey ne bulsunlar, gerekli önlemi alsınlar... (Hoş bankodaki yeni kızların yetersiz olduğunu ben hem drların hepsine (benim özel durumum nedeniyle hepsi birden muayene girmişlerdi de ) hem de Derya ve diğer baş hemşirelere özellikle aktardım. Aksayan yerleri de... Değiştirmemişler demek ki...
Akılları 105 karış havada ve becerikli kızlar değiller (Ceylan hariç)
Ben eskiden bankaciydim. Evlenince biraktim kendi isimi yapiyorum. Su kabagi bilirmisin? Iste ondan Lamba vs hediyelik esya yapiyorum anlayacagin. El isi, zor ama zevkli :) face kullaniyorsan SusakEvi diye arat bulursun yaptiklarimi.
Sana gelince uzulmen cok normal ama motive etmeye calis kendini ki sagligin bozulmasin birde. Hastaneyi arayip hesap sorabilirsin rahatlikla. Ilgisizlik isteseydik Devlet hastanesinde yaptirirdik sonucta dimi ama? Hic cekinme bence.
Amaaaan bosver isteyen istedigi gibi anlasin. Herkes kendince basetme yontemini buluyor bizimkide bu :) benimde dondurulmus ama yinede ara ara tekrarliyor kabizlik. Ilaclardan biri yapio ama cok onemli degil. Senin 2 gun kaldi dimi teste?
Ellerine sağlık, ben de kendi işimi yapıyorum. Benim sayfam da Butik Lulinda , Bu ürünleri başka kanallardan satmak istersen yardımcı olabilirim sana. Özelden sorabilirsin.Ben eskiden bankaciydim. Evlenince biraktim kendi isimi yapiyorum. Su kabagi bilirmisin? Iste ondan Lamba vs hediyelik esya yapiyorum anlayacagin. El isi, zor ama zevkli :) face kullaniyorsan SusakEvi diye arat bulursun yaptiklarimi.
Sana gelince uzulmen cok normal ama motive etmeye calis kendini ki sagligin bozulmasin birde. Hastaneyi arayip hesap sorabilirsin rahatlikla. Ilgisizlik isteseydik Devlet hastanesinde yaptirirdik sonucta dimi ama? Hic cekinme bence.
Amaaaan bosver isteyen istedigi gibi anlasin. Herkes kendince basetme yontemini buluyor bizimkide bu :) benimde dondurulmus ama yinede ara ara tekrarliyor kabizlik. Ilaclardan biri yapio ama cok onemli degil. Senin 2 gun kaldi dimi teste?
Ben eskiden bankaciydim. Evlenince biraktim kendi isimi yapiyorum. Su kabagi bilirmisin? Iste ondan Lamba vs hediyelik esya yapiyorum anlayacagin. El isi, zor ama zevkli :) face kullaniyorsan SusakEvi diye arat bulursun yaptiklarimi.
Bir başka meziyet ve marifet de senden geldi. Harikasınız ya :)Ellerine sağlık, ben de kendi işimi yapıyorum. Benim sayfam da Butik Lulinda , Bu ürünleri başka kanallardan satmak istersen yardımcı olabilirim sana. Özelden sorabilirsin.
Teşekkürler, ben işimi bırakmış değilim. Netekim işim bu zaten:) Mimar Sinan Ü. Güzel sanatlar Moda ve tekstil tasarım mezunuyum. Okuduğu işi yapan şanslı azınlıktanım yani.Boşverdim zaten :) Evet Cuma günü test, sanırım yine gecesi yaptırırım. Çünkü iğne fobim var, ancak gece eşimle gidebiliriz. Bir sürpriz olmaz ise tabii öncesinde... Dün regl günümdü bir aksiyon yok ama ciddi bel ağrım var.
Bu arada susakevi demişsin... Kabaklara susak diyen en sevdiğim kadın nurlar içinde yatsın pamuk babaannem idi... Benim adımı "susak kafalı" diye belirlemişti, et yemiyorum süt içmiyorum söz hiç dinlemiyorum diye :)
Güzel oldu bu... Bende şu sosyal medya özrümden kurtulup şifreleri hatırlatırsam kardeşime hemen bakacağım. Harikasınız vallahi.
Bir başka meziyet ve marifet de senden geldi. Harikasınız ya :)
Ayrıca gönülden tebrik ediyorum profesyonel işini bırakıp istediğini yapanları El emeği göz nuru iş yapan herkesin ise önünde saygıyla eğiliyorum, harikasınız...
Ne işi yapıyorsun? bende regli oldum bugün 3.günüm çok fazla ve sancılı görüyorumağlamamaya ve kendimi bu duruma alıştırmaya çalışıyorum :) ama sanırım psikolojik bi tedavi almam iyi olucak. Ayrıca hastaneye çok sinirliyim hala kimse aramadı sonuç negatif şöyle yapın vs demedi. Geçen seferki negatiften yola çıkarak söylenen şeylerle yoluma devam ediyorum bende hayat böyle işte arkadaşım.
Canım aynı şey nisan ayında İstanbul Tüp Bebek Merkezinde benim de başıma geldi. Üstelik ilk denememdi. OPUdan sonra heyecanla telefon beklerken. Ertesi gün emriyolog aradı ve toplanan 13 tane yumurtanın hiçbirinin döllenmediğini söyledi. Sonrasında iki gün boyunca doktorun hemşirenin ya da ne biliiim yetkili herhangi birinin arayıp bir açıklama yapmasının bekledim. Dünyam başıma yıkılmış zaten. Kİmse aramadı. Sonra o sinir bozukluğu ve hayal kırıklığıyla ben aradım. Herkese ne gerekiyorsa söyledim. İlaçları ne zaman kesmem gerektiğini bile söylememişlerdi düşün. Dedim ki "sizin onlarca hastanız olabilir ama benim bir tane doktorum var benimle ilgilenen ya da ilgilenmesi gereken. Bu kadarlık açıklama beklemek hakkım. Ben size ümit bağlamışım, bi ton para vermişim merkeze. Buraya kadar mı yani? Bana söyleyecek tek kelimeniz yok mu? Merkezindeki psikoloğu niye çalıştırıyosunuz?..vs. " Ağlaya ağlaya konuştum tabi. Sonra arka arkaya hemşireler, doktorlar embriyologlar aradı, görüşmeye çağırdılar, açıklamalar, sonrasında izlenebilecek yollar....vs. Binbir özürle..
Malesef bazen insanla uğraştıklarını unutup yalnızca amaca yönelik işlerini yapıyorlar. Olmadıysa olmadı. Yüzlerce hastaları var. Biri gidiyor biri geliyor.
Velhasıl unuttukları zaman hatırlatmamız gerek. Arayıp utandır onları. Bu en doğal hakkın. Aynı şey başkalarının başına gelmesin... Umarım bu son olur.
Süpermiş, ben de öyle yapayım. Bana bunları yazın deyince hemen yazıyor mu ki?
Yazdırdın mı sende aile hekimine ilaçları?
Bende yarın sağlık Ocağı'na gidip soracağım... İnş yazarlar...
Eczaneden kadın doğumcuya gitmeniz lazım dediler bakalım şansımı deneyeceğim...
Aldım bile bugun:) Aile hekimi yazdı. ovitrelle, gonal-f gibi ilaçları rapor olmadan yazmıyorlarmış. Jeller, bantlar ve hapları yazdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?