ekim - kasım aylarında dondurulmuş embriyo transferi yapacak olan var mı

Hicbiri gecerli mazeret degil aslinda... Tek kisi ile ilerlemiyor ki orasi... Keza hemsireler de bu durumlar icin oradalar, Aysan da bu isler icin orada sadece tercuman degil. Dikkatsiz ve ozensiz davranmislar. Sanssiz zamana denk gelmissin... Tekrari olmasin insallah.

Baslari sagolsun ayni zamanda, yarin taziye de bulunayim bende, uzun suredir sikintiliydi kayinpederinin saglik durumu. Kusadasi ile burasi arasinda mekik dokuyorlardi. Mekani cennet olsun. Sagol bilgi icin.

Gorusme de sana sunda oldu demeyecekler ama en azindan sonrasinda neler yapilacagini konusmus olursunuz... Kromozom, genetik ozellikle pihtilasma, histeroskopi ye dair bilgiler onemli olacaktir. Sevgiler

Arkadaşım sayfana baktım gerçekten mükemmel :) sn o güzel işleri ortaya çıkarırken transferini düşünmezsin bile :) sayfanı beğenen 501. kişi oldum :)

Sagol fistigim, begendiysen ne mutlu bana :) Dedigin gibi onlari uretmek beni cok mesgul edip rahatlatiyor. Sadece su sira isi yetistirme stresi yasiyorum. Sen ne is yapiyorsun bu arada?

Ellerine sağlık, ben de kendi işimi yapıyorum. Benim sayfam da Butik Lulinda , Bu ürünleri başka kanallardan satmak istersen yardımcı olabilirim sana. Özelden sorabilirsin.

Canim tesekkur ederim. Ben daha bakamadim sayfana ama buradaki mesajlari bi okuyayim sonra ilk is hemen bakicam. Merak ettim :) Diger konularida ozelden konusuruz. Arkadaslarin kafasini sisirmiyim simdi

Oyleyse cumartesi gunu insallah guzel haberler aliriz senden. Heyecanla bekleyecegiz.. Susagi cok kimse bilmez oysaki, babannecigin nurlar icinde yatsin insallah. Allah rahmet eylesin tum yitirdiklerimize. Ben cok sıkılmıstım yillardir calis calis. Isabet oldu bu sanatla tanistim. Simdi mutluyum hamdolsun. Sen bana susak kafali derdi diyince bende dusundum keske burdaki rumuzumu oyle koysaymisim diye :) kocam beni medusam diye sever o yuzden boyle oldu neyse artik :))

merhaba kızlar bende baskent ünide tedavi görüyorum.3tane 3. Gun embriyomyz var yarın çözülürse cuma transfer dediler heyecanla bekliyorum. Bizim tedavi uzun protokol oldu 21. Gun lucrinle başladım.10 gun rahım kalınlıgı 9,7 dediler 3 gune transfer dediler. Öyle işte. Burada sonucunu pozitif alan arkadasları tebrik ederim. Darısı biz yol gözleyenleere olsun inş.

Hosgeldin cnm, tedavin ve transferin hayirli ugurlu olsun insallah. Bol sans.

selam arkdaşlar pazartesi 3.5 ta transferim oldu.şimdi en zor kısmındayım günler geçmiyo olucakmı olmıycakmı hiç birsey hissetmiyorum garip duygular icerisindeyim.desteğinize ihtiyacım var..iki dondurulmuş blast transfer edildi ama çözülünce ne durumdaydılar bilmiyorum.hiç birsey hissetmiyorum;[

Cnm bisi sorc simdi bugun benim 4 yumurtam hepsi çözülür hepside iyi olursa mesela kalan 2 tane tekrar dondurulabilirmu

tekrar dondurulabildiğini düşünmüyordum. iyiymiş o. Peki neden ikili üçerli gruplar halinde donduruluyorlar?

tekrar dondurulabildiğini düşünmüyordum. iyiymiş o. Peki neden ikili üçerli gruplar halinde donduruluyorlar?
ben tekrar dondurulmuyor diye biliyorum.bana örnek olarak açıklarken şu şekilde açıklamışlardı örneğin 6 tane embriyo oldu bunu 3er şeklinde 2 grup yapıyoruz dedi.çözerken öncelikle ilk gurubu çözüyoruz bunlar sağlıklı ise diğer gruba dokunmuyoruz eğer sağlıklı olmaz ise ikinci grubu çözüyoruz demişti.yani bu sebeple geup şeklinde donduruyorlar.çözüldükten sonra tekrar donduruluyor olsa gruplayarak dondurulmazdı diye düşünüyorum.

Yaaaa bende bilemedim dondurulmaz herhalde diye dusundum ama dondurulum deyince ne sevdindiydim ben dr arayim bakayim olmadı

Yaaaa bende bilemedim dondurulmaz herhalde diye dusundum ama dondurulum deyince ne sevdindiydim ben dr arayim bakayim olmadı
doktorundan bu konuda bilgi aldıktan sonra yazarsan sevinirim bende olmuyor diye biliyorum ama meraklandım şimdi

ben de o yüzden şaşırdım zaten. Bence de grup grup dondurma sebepleri bir kez çözdüğünü bir daha donduramaması. Ve çözülme esnasında ortaya çıkabilecek kayıplar. Gerçi tüp bebek merkezinde çözülme esnasında %98 başarı sağlıyoruz demişlerdi ama gerçekte bu oran bu kadar yüksek mi bilemiyorum.

ne kadar yüksek başarı olduğu heralde merkeze göre değişiyordur.benim ilk denemem olacak ama ona rağmen dondurulmuşlarla denemek zorundayım.pko olduğum için taze transfere uygun değildim.mecbur donduruldu.kısmetse aralık ayında transfer edilecek

Benim 2 tane çözüldü ana tek transferim olacaktı. İkisi arasından iyi olan seçilip diğeri 6. Gün tekrar dondurulacaktı. Bu arada 3. Gün dondurulmuştu benimkiler. Ama dışarda kalan embriyom 6. Günü göremedi... Banada ilginç geldi sonuçta buzluktan cıkardığımız kıymayı ikinci kez buzluga koysak bakteri oluşturur. Ama doktorumda embriyologumda bi sıkıntı oluşturmuyr dedi.

Acaba bu çözme dondurma işini bitek benim merkezmi yapıyo ki bilmiyorumki... Transfer günü iki embriyomda iyiydi biri çok iyiydi o şimdi karnımda çok şükür... Transfer sonrası embriyoloğum bilgi verirken yarına kadar diğer embriyonu gözlemlicez eger canlılığı devam ederse tekrar dondurucaz dedi... Doktoruma sordum... Oda hiç bi sıkıntı olmuyor kırkma dedi... Bunu söylediklerine göre demekki devamlı yaptıkları bisey

Tekrar dondurmayı ilk kez görüyorum... Teknoloji ilerledi o zaman..
Çünkü gruplar halinde dondurmalarının tek nedeni 2 tane transfer etmek için hepsini çözdürmek zorunda kalmayalım şeklindeydi... Bu nedenle umarız bunlar iyi gider diğerini çözdürmek zorunda kalmayız dediler bu zamana kadar.

Ama aynı zamanda endişe etmeyin çözüldüğünde sorun çıktığı için transfer edilemeyen çok az durum var. 2 kez dondurulmuş transferim oldu hiç birinde çözülme veya çözüldükten sonra ilerleme sorunu yaşanmadı. Bu konuda iyi ekipmanları var.

Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…