- 26 Ağustos 2013
- 2.095
- 3.742
- 178
Canım aradım hastaneyi hemşire çıktı bende hem ağladım hem söylendim sonra Doktora aratacağını söyledi. Yarım saat önce aradı doktorum. Eşinin babasının vefatı yüzünden cenazeye gitmişler hemşirelerde gözden kaçırmışlar sözde. Haftaiçi mutlaka görüşmeye bekliyor bizi. Bakalım ne diyecekler. Umarım hakkımızda hayırlısı olur.
Arkadaşım sayfana baktım gerçekten mükemmel :) sn o güzel işleri ortaya çıkarırken transferini düşünmezsin bile :) sayfanı beğenen 501. kişi oldum :)
Ellerine sağlık, ben de kendi işimi yapıyorum. Benim sayfam da Butik Lulinda , Bu ürünleri başka kanallardan satmak istersen yardımcı olabilirim sana. Özelden sorabilirsin.
Boşverdim zaten :) Evet Cuma günü test, sanırım yine gecesi yaptırırım. Çünkü iğne fobim var, ancak gece eşimle gidebiliriz. Bir sürpriz olmaz ise tabii öncesinde... Dün regl günümdü bir aksiyon yok ama ciddi bel ağrım var.
Bu arada susakevi demişsin... Kabaklara susak diyen en sevdiğim kadın nurlar içinde yatsın pamuk babaannem idi... Benim adımı "susak kafalı" diye belirlemişti, et yemiyorum süt içmiyorum söz hiç dinlemiyorum diye :)
Güzel oldu bu... Bende şu sosyal medya özrümden kurtulup şifreleri hatırlatırsam kardeşime hemen bakacağım. Harikasınız vallahi.
Bir başka meziyet ve marifet de senden geldi. Harikasınız ya :)
Ayrıca gönülden tebrik ediyorum profesyonel işini bırakıp istediğini yapanları El emeği göz nuru iş yapan herkesin ise önünde saygıyla eğiliyorum, harikasınız...
merhaba kızlar bende baskent ünide tedavi görüyorum.3tane 3. Gun embriyomyz var yarın çözülürse cuma transfer dediler heyecanla bekliyorum. Bizim tedavi uzun protokol oldu 21. Gun lucrinle başladım.10 gun rahım kalınlıgı 9,7 dediler 3 gune transfer dediler. Öyle işte. Burada sonucunu pozitif alan arkadasları tebrik ederim. Darısı biz yol gözleyenleere olsun inş.
Cnm bisi sorc simdi bugun benim 4 yumurtam hepsi çözülür hepside iyi olursa mesela kalan 2 tane tekrar dondurulabilirmuCanım benim de aynı senin gibi oldu hatta persembe cozülüp ctesi transfer oldu. 2 embriyom çözüldü ama tek transferim oldu. Ptesi 9. Günümdü kan testim pozitif çıktı çok şükür. Simdi yarın 2. Kan Testimi yapıcaz inşallah
Evet canım dondurulabiliyomuş tekrar hiç sıkıntıda olmuyomuş...Cnm bisi sorc simdi bugun benim 4 yumurtam hepsi çözülür hepside iyi olursa mesela kalan 2 tane tekrar dondurulabilirmu
ben tekrar dondurulmuyor diye biliyorum.bana örnek olarak açıklarken şu şekilde açıklamışlardı örneğin 6 tane embriyo oldu bunu 3er şeklinde 2 grup yapıyoruz dedi.çözerken öncelikle ilk gurubu çözüyoruz bunlar sağlıklı ise diğer gruba dokunmuyoruz eğer sağlıklı olmaz ise ikinci grubu çözüyoruz demişti.yani bu sebeple geup şeklinde donduruyorlar.çözüldükten sonra tekrar donduruluyor olsa gruplayarak dondurulmazdı diye düşünüyorum.tekrar dondurulabildiğini düşünmüyordum. iyiymiş o. Peki neden ikili üçerli gruplar halinde donduruluyorlar?
Evet canım dondurulabiliyomuş tekrar hiç sıkıntıda olmuyomuş...
ben tekrar dondurulmuyor diye biliyorum.bana örnek olarak açıklarken şu şekilde açıklamışlardı örneğin 6 tane embriyo oldu bunu 3er şeklinde 2 grup yapıyoruz dedi.çözerken öncelikle ilk gurubu çözüyoruz bunlar sağlıklı ise diğer gruba dokunmuyoruz eğer sağlıklı olmaz ise ikinci grubu çözüyoruz demişti.yani bu sebeple geup şeklinde donduruyorlar.çözüldükten sonra tekrar donduruluyor olsa gruplayarak dondurulmazdı diye düşünüyorum.
doktorundan bu konuda bilgi aldıktan sonra yazarsan sevinirim bende olmuyor diye biliyorum ama meraklandım şimdiYaaaa bende bilemedim dondurulmaz herhalde diye dusundum ama dondurulum deyince ne sevdindiydim ben dr arayim bakayim olmadı
ben tekrar dondurulmuyor diye biliyorum.bana örnek olarak açıklarken şu şekilde açıklamışlardı örneğin 6 tane embriyo oldu bunu 3er şeklinde 2 grup yapıyoruz dedi.çözerken öncelikle ilk gurubu çözüyoruz bunlar sağlıklı ise diğer gruba dokunmuyoruz eğer sağlıklı olmaz ise ikinci grubu çözüyoruz demişti.yani bu sebeple geup şeklinde donduruyorlar.çözüldükten sonra tekrar donduruluyor olsa gruplayarak dondurulmazdı diye düşünüyorum.
Sanırım transfer gününü riske atmak istemiyolar... Banada çok ilginç gelmişti...tekrar dondurulabildiğini düşünmüyordum. iyiymiş o. Peki neden ikili üçerli gruplar halinde donduruluyorlar?
ne kadar yüksek başarı olduğu heralde merkeze göre değişiyordur.benim ilk denemem olacak ama ona rağmen dondurulmuşlarla denemek zorundayım.pko olduğum için taze transfere uygun değildim.mecbur donduruldu.kısmetse aralık ayında transfer edilecekben de o yüzden şaşırdım zaten. Bence de grup grup dondurma sebepleri bir kez çözdüğünü bir daha donduramaması. Ve çözülme esnasında ortaya çıkabilecek kayıplar. Gerçi tüp bebek merkezinde çözülme esnasında %98 başarı sağlıyoruz demişlerdi ama gerçekte bu oran bu kadar yüksek mi bilemiyorum.
Benim 2 tane çözüldü ana tek transferim olacaktı. İkisi arasından iyi olan seçilip diğeri 6. Gün tekrar dondurulacaktı. Bu arada 3. Gün dondurulmuştu benimkiler. Ama dışarda kalan embriyom 6. Günü göremedi... Banada ilginç geldi sonuçta buzluktan cıkardığımız kıymayı ikinci kez buzluga koysak bakteri oluşturur. Ama doktorumda embriyologumda bi sıkıntı oluşturmuyr dedi.ben tekrar dondurulmuyor diye biliyorum.bana örnek olarak açıklarken şu şekilde açıklamışlardı örneğin 6 tane embriyo oldu bunu 3er şeklinde 2 grup yapıyoruz dedi.çözerken öncelikle ilk gurubu çözüyoruz bunlar sağlıklı ise diğer gruba dokunmuyoruz eğer sağlıklı olmaz ise ikinci grubu çözüyoruz demişti.yani bu sebeple geup şeklinde donduruyorlar.çözüldükten sonra tekrar donduruluyor olsa gruplayarak dondurulmazdı diye düşünüyorum.
Acaba bu çözme dondurma işini bitek benim merkezmi yapıyo kiben de o yüzden şaşırdım zaten. Bence de grup grup dondurma sebepleri bir kez çözdüğünü bir daha donduramaması. Ve çözülme esnasında ortaya çıkabilecek kayıplar. Gerçi tüp bebek merkezinde çözülme esnasında %98 başarı sağlıyoruz demişlerdi ama gerçekte bu oran bu kadar yüksek mi bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?