Ekimde Ekeceğiz Bebişimizin Tohumlarını Diyenler!!!!!

65 le hamiş kaldım 15 kilo alsam 80i bulacağım oyyyy anacım oyyyy...

kilo durumu değişiyo kız benim eltim 17 kilo falan aldı yengem de hiç kilo almadı daha zayıfladı duruma göre değişiyo herkezde farklı oluyo bak şimdi de kilo yu takıyo sıradaki konu ne acaba kız zaten bebek doğduktan sonra uykusuz gecelerde veririsin merak etme

ben çok takıntılı birisiyim canım huyum çok kötü yarının işini bile önceden düşünür kafamda tasarlarım önümü ögrmezsem kendi kendimi yerim işte ortada bebek meselesi dış mı normal mi bana kesin konuşulacak bende ona göre davranacağım

canım dış gebelik falan değil normal bebek tamam mı sende haklısın herşey mükemmel olsun ve bir an önce öğreneyim diyorsun biraz unut hamiş olduğunu en azından 5 dk ve nette araştırma araştırdıkça kendinde belirti ararsın olmayan belirtiyi bilee psikolojik olarak yaşamaya başlarsın buda seni daha da üzer herşeyi biraz oluruna bırak belki aynı durumda ben olsam belki bende aynı şeyi yapardım ama dediğim gibi bebeğin seninle her şey çok güzel olacak senin için

inşallah dediğin gibidir ve bebeğim benimledir.

selam kızlar benide alın aranıza
benim batımda 4 ekim
ilk çocuğum kız 4 yaşında
zamanının geldiğini düşünüyorum artık
hakkımızda hayırlısı olsun
Allah tüm isteyenlere versin inşallah

amin canım inşallah allah herkeze wersin... ne güzel senn bi kızın war allah bağışlasın...

bnmde bat 29u... çok heycanlıyım

Hoşgeldin canım aramıza ekleriz tabi...

amin canım inşallah allah herkeze wersin... ne güzel senn bi kızın war allah bağışlasın...

bnmde bat 29u... çok heycanlıyım
Kuzum benim ki normal gebelik çıktı... darısı isteyen herkese canım...
Sen de de lekelenme olmuştu di mi?

Hoşgeldin canım aramıza ekleriz tabi...

Kuzum benim ki normal gebelik çıktı... darısı isteyen herkese canım...
Sen de de lekelenme olmuştu di mi?

serap serap serap kız yerim seniiii. topiğin en taze annesiiiiiii.... ayyy duygulandımmmm hadi gözün aydın kuzum sağlıkla sıhatle kucağına aldığın haberlerinide burda okuruz
inşallahhhh

ewet kelekelenmem olmuştu ama 2-3 gün oldu şimdi kesildi yok bişi

ben de de olmuştu kuzu bak lekelenme olanlarda gebelik ihtimali daha yüksekmiş bilesin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…