- 27 Ağustos 2012
- 641
- 16
- 118
- Konu Sahibi serap_serap
-
65 le hamiş kaldım 15 kilo alsam 80i bulacağım oyyyy anacım oyyyy...
hanımlar serapcan kaşınıyo terliklerinizi ona doğru yollayın zopa istiyor hep olumsuz düşünüyooooo aaaaaaa kızıyozzz topicce
tamam sustummmmmm
ben çok takıntılı birisiyim canım huyum çok kötü yarının işini bile önceden düşünür kafamda tasarlarım önümü ögrmezsem kendi kendimi yerim işte ortada bebek meselesi dış mı normal mi bana kesin konuşulacak bende ona göre davranacağımkilo durumu değişiyo kız benim eltim 17 kilo falan aldı yengem de hiç kilo almadı daha zayıfladı duruma göre değişiyo herkezde farklı oluyo bak şimdi de kilo yu takıyo sıradaki konu ne acaba kız zaten bebek doğduktan sonra uykusuz gecelerde veririsin merak etme
zaten şurası olmasa ben çoktan sıyırmıştım kafayıkuzum olumsuz düşünme topicce yanındayız birbirimizi görmüyoruz ama belkide görsek bu kadar destek olamayız birbirimize iyi düşün ve her şey güzel olsunn...tamam
ben çok takıntılı birisiyim canım huyum çok kötü yarının işini bile önceden düşünür kafamda tasarlarım önümü ögrmezsem kendi kendimi yerim işte ortada bebek meselesi dış mı normal mi bana kesin konuşulacak bende ona göre davranacağım
canım dış gebelik falan değil normal bebek tamam mı sende haklısın herşey mükemmel olsun ve bir an önce öğreneyim diyorsun biraz unut hamiş olduğunu en azından 5 dk ve nette araştırma araştırdıkça kendinde belirti ararsın olmayan belirtiyi bilee psikolojik olarak yaşamaya başlarsın buda seni daha da üzer herşeyi biraz oluruna bırak belki aynı durumda ben olsam belki bende aynı şeyi yapardım ama dediğim gibi bebeğin seninle her şey çok güzel olacak senin için
inşallah dediğin gibidir ve bebeğim benimledir.
bebeğin seninle ok keseyi ve kalp atışlarını duy bir kez daha halay çekeceğizzzz,
kimsecikler yok herhalde....
senden de güzel haberler gelecek değil mi?na na nan na na naaaaa
29 una az kaldııııı
la la lal la la laaaaaaaaaa
senden de güzel haberler gelecek değil mi?
amin inşallah canım... gün yaklaştıkça bende bozulan psikolojime dayanarak belirtiler başlıyo yine ama ben genede ümitliyim
selam kızlar benide alın aranıza
benim batımda 4 ekim
ilk çocuğum kız 4 yaşında
zamanının geldiğini düşünüyorum artık
hakkımızda hayırlısı olsun
Allah tüm isteyenlere versin inşallah
Hoşgeldin canım aramıza ekleriz tabi...selam kızlar benide alın aranıza
benim batımda 4 ekim
ilk çocuğum kız 4 yaşında
zamanının geldiğini düşünüyorum artık
hakkımızda hayırlısı olsun
Allah tüm isteyenlere versin inşallah
Kuzum benim ki normal gebelik çıktı... darısı isteyen herkese canım...amin canım inşallah allah herkeze wersin... ne güzel senn bi kızın war allah bağışlasın...
bnmde bat 29u... çok heycanlıyım
Hoşgeldin canım aramıza ekleriz tabi...
Kuzum benim ki normal gebelik çıktı... darısı isteyen herkese canım...
Sen de de lekelenme olmuştu di mi?
ben de de olmuştu kuzu bak lekelenme olanlarda gebelik ihtimali daha yüksekmiş bilesin...serap serap serap kız yerim seniiii. topiğin en taze annesiiiiiii.... ayyy duygulandımmmmhadi gözün aydın kuzum sağlıkla sıhatle kucağına aldığın haberlerinide burda okuruz
inşallahhhh
ewet kelekelenmem olmuştu ama 2-3 gün oldu şimdi kesildi yok bişi
ben de de olmuştu kuzu bak lekelenme olanlarda gebelik ihtimali daha yüksekmiş bilesin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?