- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi serap_serap
-
mevlam isteyen herkese nasip etsin farklı bir duyguymuş içinde birşeyler taşındığını bilmek...Tek kötü şeyi mide bulantısı....ayyy amin amin inşallah öyledir canım...o ikinci çizgiyi testte gördüğümden ne çok sewinirim yaaa
mevlam isteyen herkese nasip etsin farklı bir duyguymuş içinde birşeyler taşındığını bilmek...Tek kötü şeyi mide bulantısı....
sabah kalktığımda oluyor canım öğleye doğru geçiyor...başladımı bulantıların? o gerçekten kötüymüş yaa benm bi arkadaşım war oda hamile yataktan kalkamıyom mutfağa giremiom herşey kokuo bana dio...
ama yinede tatlı şeylerdir bunlar heralde yaaa
:118::118::118::118::118::118::118::118::118:
ayyyyyyyyyyy yerler seni eti pufff
benim ovu testi koyu çıktı...o gün bi de ertesi
bugünde olsun bi de yarın...
o zaman belki tutar
kolbastı sözüm vardı onu oynadım kız...bebişim benimle ve normal gebelikmiş...
günlerini iyi değerlendir canım... sıra sizlere geliyor müjdeyi patlatmada...
:118::118::118::118:ohhhh ohhhhh şakkıdı şakkıdı yandan yandan...oooooooooooooooooooo mastika mastika
anacım sen de mi birinci sınıfları aldın bende aldım ama gel sor şimdi ne yapacağım diye kara kara düşünüyorum...canım sinirim bozuldu cuma gün....oturdum ağladım ... stres bu iş ya kafam bozuluyo..bi de 1.sınıf cekemıyorum hiç
inşallah canım bebişinie tez vakitte kavuşursun...merhaba arkadaşlar benimde regly tarihim 18 ekim bende ilk defa bu ay denicem. daha doğrusu 5 aydan sonra ilk defa. malesef ilk bebeğim karnımda ölmüştü.aldırmak zorunda kaldım.dinlenmeden sonra ilk defa bu ay denicem bakalım inşallah bizi üzmeden erkenden gelir bebişler.
benim ovu testi koyu çıktı...o gün bi de ertesi
bugünde olsun bi de yarın...
o zaman belki tutar
tamam canım eklerim amin inşallah kırmızılar yerine bebişleriniz gelireylülde olmadı, ama ekimden umutluyumm :)) beni de ekleyin listeye bat 23 ekim , inşallah gelmez kırmızılarr :))
ekledim canım bu heyecanlar güzel duygular tadını çıkart benceİyi akşamlar inş benimde bu ay son olur kırmızılar gelmez bat 1 ekim günler geçtikçe çok heyecanlanıyorum
sağol canım çok teşekkür ettim darısı en kısa zamanda sizlerin başına inşallah...tatlımm tebriklerr... allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn. yasemınımınden duydum çok mutluuu oldum darısı bizlere inş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?