Ekimde Ekeceğiz Bebişimizin Tohumlarını Diyenler!!!!!

ne hareketsiz kal nede kendini zorlayacak kadar iş yap canım ilk 3 ayın önemli yorma asla kendini
yok canım okulda nasıl hareketsiz kalabilirim ki hemde 1. sınıflarla. tek bebişin kesesini görelim normal olduğunu bileyim sıkıntı yok gerisini düşünmüyorum..

serapcım değer 2000 olunca kese görünüyor muş ama duruma göre de değişiyormuş kimisinde 5 haftalıkken görünmüş kimisinde 7 haftalıkken ama hepsinde alttan bakılınca görülmüş

serapp hayırlı olsun cnmmm darısı bizleree inş. sağlıcakla alırsın kucağınaa
sağol canım benim darısı sizlerin başına en kısa zamanda inşallah...

oda olur kuzum oda olur merak etme...
inşallah normal gebelik olur ve bebişim benimle kalır...

serapcım değer 2000 olunca kese görünüyor muş ama duruma göre de değişiyormuş kimisinde 5 haftalıkken görünmüş kimisinde 7 haftalıkken ama hepsinde alttan bakılınca görülmüş
o zaman cuma günü 3700 gibi oluyor cuma günü kesin görürüm çarşamba 1800 lerde olacak büyük bir ihtimal...

yani keseyi görmen 2 haftayı bulmaz bu hafta içerisinde görürsün büyük ihtimalle moral bozma sıkma canını yegenimide üze heee yoksa geliyo zopa

yani keseyi görmen 2 haftayı bulmaz bu hafta içerisinde görürsün büyük ihtimalle moral bozma sıkma canını yegenimide üze heee yoksa geliyo zopa
bilmiyorum ki canım keseyi göremeyeckmişiz gibi bir his var içimde yine daldım dış gebelik bilgilerine internette

bilmiyorum ki canım keseyi göremeyeckmişiz gibi bir his var içimde yine daldım dış gebelik bilgilerine internette

ama olmaz ki kötü düşünce yokumutsuzluk yok keseyi gördükten sonra bebeğinin kalp atışlarını duymaya gittiğinde bebeğin sana el sallayacak:80::79: anne mrb diye bak hatta sana nanik yapacak

hanımlar serapcan kaşınıyo terliklerinizi ona doğru yollayın zopa istiyor hep olumsuz düşünüyooooo aaaaaaa kızıyozzz topicce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…