- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi serap_serap
-
bende kaçayım bari kahvaltı masası toplanacak duruyor...ben kaçtım gacılar akşama görüşürüz
napayım canım o kendisi istiyor. Bebiş gelsin keşke ben kalkar bütün işleri yaparım razıyım...
yok canım okulda nasıl hareketsiz kalabilirim ki hemde 1. sınıflarla. tek bebişin kesesini görelim normal olduğunu bileyim sıkıntı yok gerisini düşünmüyorum..ne hareketsiz kal nede kendini zorlayacak kadar iş yap canım ilk 3 ayın önemli yorma asla kendini
tamam anlaştık ama itiraf et iyi pazarlık ediyom 25 oldu 28sözünde dur döferim yoksa
deli yaww
dayanamazsın kız sensözümde durcağıma söz weriyorum
ama keseyi ne zaman görürüz belli değil ....hadi gözün aydın
ama keseyi ne zaman görürüz belli değil ....
sağol canım benim darısı sizlerin başına en kısa zamanda inşallah...serapp hayırlı olsun cnmmm darısı bizleree inş. sağlıcakla alırsın kucağınaa
inşallah normal gebelik olur ve bebişim benimle kalır...oda olur kuzum oda olur merak etme...
o zaman cuma günü 3700 gibi oluyor cuma günü kesin görürüm çarşamba 1800 lerde olacak büyük bir ihtimal...serapcım değer 2000 olunca kese görünüyor muş ama duruma göre de değişiyormuş kimisinde 5 haftalıkken görünmüş kimisinde 7 haftalıkken ama hepsinde alttan bakılınca görülmüş
sağol canım benim darısı sizlerin başına en kısa zamanda inşallah...
inşallah normal gebelik olur ve bebişim benimle kalır...
o zaman cuma günü 3700 gibi oluyor cuma günü kesin görürüm çarşamba 1800 lerde olacak büyük bir ihtimal...
bilmiyorum ki canım keseyi göremeyeckmişiz gibi bir his var içimde yine daldım dış gebelik bilgilerine internetteyani keseyi görmen 2 haftayı bulmaz bu hafta içerisinde görürsün büyük ihtimalle moral bozma sıkma canını yegenimide üze heee yoksa geliyo zopa
Acayip uykum geliyor yine ye ye yat ondan sonra da şiş kilo al
bilmiyorum ki canım keseyi göremeyeckmişiz gibi bir his var içimde yine daldım dış gebelik bilgilerine internette
65 le hamiş kaldım 15 kilo alsam 80i bulacağım oyyyy anacım oyyyy...şişcez tabi.şişmeyip de napcazşişelim ki bebişe yer ayrılsın ..şikayet etme döverim
inşallah canım inşallah düşüncesi bile güzelama olmaz ki kötü düşünce yokumutsuzluk yok keseyi gördükten sonra bebeğinin kalp atışlarını duymaya gittiğinde bebeğin sana el sallayacak:80::79: anne mrb diye bak hatta sana nanik yapacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?