- Konu Sahibi serap_serap
-
serapcım bişi sorucam cnm yumurtan çatladı daha doğrusu bitti yumurtlama dönemin ondan sonra akıntın devam ettimi az az yoksa kurumuydun ?
kişiden kişiye değişir canım bence akıntı..batı 5 ekim kabul ettiysen daha 2 gün var..merhaba kızlar bugün adetin 30. günü ve gelen giden yok önceki 3 ay 28. günde adet olmuştum ama daha önceleri hep gecikmeler yaşardım o yüzden 5 ekimi bat kabul ettim. hiç bi belirti de yok sadece akıntım var adet öncesi akıntı normalmi yaaa
çok abartılacak bir akıntım yoktu canım ama kuruda değildim...
off bende pkoyum cnm ya bu ay hormon testlerı yaptıracaktım adetımın 2 yada 3 gunu ama gıdemedım hastaneye :2: işteydim drumda oglene kadar hastanedeydı o yuzden bır dahakı aya kaldı sana tedavı olarak neler baslandı anlatırmısın rıca etsem :26:
bilmem altın kız mı oluyor ki? bende kız hissediyorum ama..
yumurtalarının büyüme sorunu varsa canım incir ye veya kürünü yap..
benimde ağrıyor iki gündür ama benayakta fazla durduğum için oluyor farkındayımmersi cnm iyi bu bendede az var akıntı brz belim ağrıo bgn ama havalardandır herhalde
inşallah deneme fırsatın olmaz canım bu ay hamiş kalırsın..canım bana bal+çörekotu+tarçın önerdiler şu anda onu deniyorum inşallah işe yarar yaramazda bi dahaki aya incir denicem
benimde ağrıyor iki gündür ama benayakta fazla durduğum için oluyor farkındayım
inşallah deneme fırsatın olmaz canım bu ay hamiş kalırsın..
bilmem canım sağlıklı olsun da kız erkek farketmez...Amma kız olursa iphone5 benim olacak...serapcim Allah hayirlisini versin oncelikle oyle diyelim de
teyzemin 3 kizi oldu ucunde de oyle taki gormustu anlatiodu
sonuncusunda silah gordu oglan heralde dedik oglan oldu
geçenlerde ki sonuçların değil mi canım..sen kocişine iyi bak yumoş zamanına kadar kendine gelsin...ayy kızlar ne zamandır uğrayamadım.kırmızılar geldi,ağrılar geldi gitti derken kociş belini ağrıttı..kaç gündür onunla ilgileniyorum.beli çabuk geçsin de işimize bakalım diye
İnşallah bu ay bebiş ayımız olur
bu arada anlayan varsa hormon sonuçlarıma bakabilir mi?
Eki Görüntüle 523596
canım bana bal+çörekotu+tarçın önerdiler şu anda onu deniyorum inşallah işe yarar yaramazda bi dahaki aya incir denicem
günaydın kızlarrr..............
canım incir kürünü yapmasanda bal-çörek otu kürüne takviye olarak 2 incir at her gün ağzına bencede fayda edecektir....
günaydın canım c.tesiye az kaldı işe yararmı bilmiyorum ama bugün incir yemeyede başlayayım ben
günaydıııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnn
günaydın sanada cimcime , gördüm resimlerini pek bi gözel çıkmışın yaw
hiç anladığım bir alan değil canımtişükkür ederim bebem saol... irem karr werdim koşu bandını almıcam bak bu eliptik bisikleti alcam... koşu bandının 1 bucuk 2 binliralıkları iyi ama çok para700-800lüklerde sorun çıkarıyomuş sıkça...
hem eliptik bisikletler daha çok yerini çalıştırıp daha çok kolari harcatıyomuş.. ünideyken yurtta wardı bundan we gerçektende işe yarıyo arkadaşım yediklerine dikkat ederek ve günde 2-2 buçuk saat buna binerek 140 kiloda 75e düşmüştü... ay çok konuştum ama dünden beri araştırıyom yarın yada diğergün wercem bunn siparişini...
Eki Görüntüle 523898
hiç anladığım bir alan değil canımbugünde işyerinde mekanik yürüme bantları iyi diyolardı motorsuzlar, hayırlısı hakkında inşallah hem işine yarar hemde masraf etmezzsin ne deyim ...
walla bende hiç anlamazdım hangisi nasıldır daha iyidir diye ama koşu bandı istiyodum 2 gündür deli gibi araştırıyom :) buda mekanik... elekrikle çalışanlar biraz tuzlu bide koşu bandı günde yarım saatlik bi çalışmayla aylık fatuıraya yansıması +40 lira yazıyodu :26: taksidinden çok elekrik gelcem
ben ewlenmeden önce 57-60 kilo aralarında dolanıyodum ama şimdi 80 olmuşumkiyafetlerime sığmıyom... boyumda 175... hem uzu hem iri oldum öküz gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?