Ekimde Ekeceğiz Bebişimizin Tohumlarını Diyenler!!!!!

merhaba kızlar bugün adetin 30. günü ve gelen giden yok önceki 3 ay 28. günde adet olmuştum ama daha önceleri hep gecikmeler yaşardım o yüzden 5 ekimi bat kabul ettim. hiç bi belirti de yok sadece akıntım var adet öncesi akıntı normalmi yaaa

kişiden kişiye değişir canım bence akıntı..batı 5 ekim kabul ettiysen daha 2 gün var..

canım ben en baştan anlayıyım durumumu sana inşallah yardımcı olur
ben 1 senelik evliyim evliliğimin 3. ayında kendilinden hamile kaldım ben ama kimyasal gebelik sebebiyle düşük yaptım daha sonra tekrar denedik ama olmadı nisan ayında adet düzenim bozuldu2,5 ay adet olmadım test falanda yaptım gebelikte yok hem adet düzensizliği için hemde neden tekrar hamile kalamıyom diye doktora gittik bikaç doktor adet söktürücü verip yolladılar en son geçen ay şuanda gittiğim doktora gittim o bana pko olduğumu söyledi adetim gelmediği içinde tedaviye hemn başlayamadım bana doğum kontrol hapı verdi günde 2 kez kullancaksın 1 hafta içinde adetin gelecek dedi hap bittikten sonra 7 gün adetim geldi adetin 3. günü başlamak üzere klomen verdi bana adetin 3.günü başladım sabah 1 akşam 1 günde 2 tane kullandım p.tesi günü bitti ilacım dün kontrole gittim yumurtalıklarıma baktı bu arada dün adetin 8. günüydü sağ tarafta 4 tane 8-8-8-7mm büyüklüğünde sol tarafta 4 tane 7-6-6-6 mm büyüklüğünde toplamda 8 tane yumurtam olmuş doktorum klomenin etkisi 40 gün kadar devam eder dedi c.tesi günü tekrar çağırdı kontrol için tanıdıklarımdan bal+çörekotu+tarçın kullan büyür dediler bende kullanmaya başladım düzenli bi şekilde adetin 2. günü başlamıştım ama çok düzenli kullanamadım dünden beri sabah akşam kullanıyorum bundan sonrası Allaha kalmış artık nasipte kısmette varsa olacak.
İnşallah yardımcı olabilmişimdir canım

mersi cnm iyi bu bendede az var akıntı brz belim ağrıo bgn ama havalardandır herhalde
benimde ağrıyor iki gündür ama benayakta fazla durduğum için oluyor farkındayım

canım bana bal+çörekotu+tarçın önerdiler şu anda onu deniyorum inşallah işe yarar yaramazda bi dahaki aya incir denicem
inşallah deneme fırsatın olmaz canım bu ay hamiş kalırsın..

serapcim Allah hayirlisini versin oncelikle oyle diyelim de

teyzemin 3 kizi oldu ucunde de oyle taki gormustu anlatiodu

sonuncusunda silah gordu oglan heralde dedik oglan oldu

ayy kızlar ne zamandır uğrayamadım.kırmızılar geldi,ağrılar geldi gitti derken kociş belini ağrıttı..kaç gündür onunla ilgileniyorum.beli çabuk geçsin de işimize bakalım diye

İnşallah bu ay bebiş ayımız olur

bu arada anlayan varsa hormon sonuçlarıma bakabilir mi?

serapcim Allah hayirlisini versin oncelikle oyle diyelim de

teyzemin 3 kizi oldu ucunde de oyle taki gormustu anlatiodu

sonuncusunda silah gordu oglan heralde dedik oglan oldu
bilmem canım sağlıklı olsun da kız erkek farketmez...Amma kız olursa iphone5 benim olacak...

geçenlerde ki sonuçların değil mi canım..sen kocişine iyi bak yumoş zamanına kadar kendine gelsin...

günaydın kızlarrr..............

canım bana bal+çörekotu+tarçın önerdiler şu anda onu deniyorum inşallah işe yarar yaramazda bi dahaki aya incir denicem

canım incir kürünü yapmasanda bal-çörek otu kürüne takviye olarak 2 incir at her gün ağzına bencede fayda edecektir....

günaydın sanada cimcime , gördüm resimlerini pek bi gözel çıkmışın yaw

tişükkür ederim bebem saol... irem karr werdim koşu bandını almıcam bak bu eliptik bisikleti alcam... koşu bandının 1 bucuk 2 binliralıkları iyi ama çok para 700-800lüklerde sorun çıkarıyomuş sıkça...
hem eliptik bisikletler daha çok yerini çalıştırıp daha çok kolari harcatıyomuş.. ünideyken yurtta wardı bundan we gerçektende işe yarıyo arkadaşım yediklerine dikkat ederek ve günde 2-2 buçuk saat buna binerek 140 kiloda 75e düşmüştü... ay çok konuştum ama dünden beri araştırıyom yarın yada diğergün wercem bunn siparişini...

hiç anladığım bir alan değil canım bugünde işyerinde mekanik yürüme bantları iyi diyolardı motorsuzlar, hayırlısı hakkında inşallah hem işine yarar hemde masraf etmezzsin ne deyim ...

hiç anladığım bir alan değil canım bugünde işyerinde mekanik yürüme bantları iyi diyolardı motorsuzlar, hayırlısı hakkında inşallah hem işine yarar hemde masraf etmezzsin ne deyim ...

walla bende hiç anlamazdım hangisi nasıldır daha iyidir diye ama koşu bandı istiyodum 2 gündür deli gibi araştırıyom :) buda mekanik... elekrikle çalışanlar biraz tuzlu bide koşu bandı günde yarım saatlik bi çalışmayla aylık fatuıraya yansıması +40 lira yazıyodu :26: taksidinden çok elekrik gelcem

ben ewlenmeden önce 57-60 kilo aralarında dolanıyodum ama şimdi 80 olmuşum kiyafetlerime sığmıyom... boyumda 175... hem uzu hem iri oldum öküz gibi

resimlerden öyle uzun olduğunu anlamadım , resimler son zamanlarından değil demi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…