- Konu Sahibi serap_serap
-
fitil falan işe yaramadı mı , şimdi mideni mahvedersen daha kötü olur ama iyi düşünde iç 2. Yi ...
ftil işe yaramadı bende çok fazlaymış iltihap doktor baktı öle dedi. zaten benim adetlerim çok acayip sancılı oluyo ilaç içiyorum o bile geçirmiyo o kadar kötü yanii. ayrıca ilişki sırasında da ağrım oluyo. doktr muayene ederken de bu şikayetler olur demişti çünkü bayağı iltihap ve akıntın var dedi mecbur içiyorum soğanı yanii canım
bana kırmızı çok yakışıyorrrrrr sanırımserapçığım bu topiğini de ucundan yakaladım BAT 30 ekim:)
bilmem canım bende çok görür olmuştum son ay..birde ben iki tane bilezik takmıştım koluma kime anlattıysam bu ay hamiş kalacaksın demişlerdi..ruyamda millede ben hamisim diodum
ama bi yandan da ya hamis degilsem yala mi konusuom die dusunuodum
nedir acep??
ruyamda millede ben hamisim diodum
ama bi yandan da ya hamis degilsem yala mi konusuom die dusunuodum
nedir acep??
bilmem canım bende çok görür olmuştum son ay..birde ben iki tane bilezik takmıştım koluma kime anlattıysam bu ay hamiş kalacaksın demişlerdi..
bilmem canım bayramdan sonra görmüştüm.ilk kez teyzeme anlatmıştım hemen hamiş kalacan demişti.rüyada altın görmek iyidir banada öle dediler
bilmem canım bayramdan sonra görmüştüm.ilk kez teyzeme anlatmıştım hemen hamiş kalacan demişti.
üzülme canım en kısa zamanda alırız inşallah senden de güzel haberlerBen adet oldum
büyoyo valla birde kalp atışını duysam yavrumun..kaldın bak minnoş büyüooo
benide listeye eklermisiniz bat 25 ekim
ekleriz canım....müjdeli haberlerini bekliyoruz..
inşallah Allah isteyen herkese evladını çabucak verir
ben pkoluyum bu ay ilk kez tedavi olduk dün kontrolde sağda 4 solda 4 toplamda 8 yumurtam olmuş küçüklerdi daha inşallah güzel güzel büyürlerde bebişim gelir biran önce
bilmem altın kız mı oluyor ki? bende kız hissediyorum ama..senin ruyada cok netmis altin takmisin koluna kiz mi acabaa/?
bencede kafamiza fazla takiorz gibi offfffffffff takilmicak gibi mi??
yumurtalarının büyüme sorunu varsa canım incir ye veya kürünü yap..inşallah Allah isteyen herkese evladını çabucak verir
ben pkoluyum bu ay ilk kez tedavi olduk dün kontrolde sağda 4 solda 4 toplamda 8 yumurtam olmuş küçüklerdi daha inşallah güzel güzel büyürlerde bebişim gelir biran önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?