- Konu Sahibi serap_serap
-
kız doktor ayın 13.ünde seslemişti ama bayram tatili güya 10 gün olacakmış ya bende 20.sinde gideyim dedim.Şimdi beni tekrardan gaza getirme 13ünde giderim...
bayıldım tribal haKızım gavura kızıp oruç bozma yaparsın bebişi 9 ay koklatmazsın olur biter
canım zaten 20sinde gitmeyi düşünüyorum haftasonuna kadar eşim zaten yanımda.birde artık sık sık yolculuk yapmak istemiyorum bünyem yoruluyor çünkü.Ayda bir kontrol demişti dr.ayda bir giderim ayda birde eşim benim yanıma gelir. Dr.de bana 15 gün sonra gel kalp atışlarını dinleyelim dedi.Ben dinlemeyeyim zaten tehlikeliymiş fazlada dinletmiyorlarmış kalp kapakcıklarımı ne bozuluyormuş o yüzden pek sıcakta bakmıyorlar aslında. Zaten annemde teyzemde sıkı sıkı uyardı sakın ısrar etme diye..canım sen gittiğinde belki sana dinletmez geçen dedim ya, arkadaş 8 haftalıkken gitmiş, doktor senin dinlemen için erken demiş, onlar görüyo ama attığını diyo, şimdi 10+5 bugün dinledi sen doktoruna ayın 13. de gelsem dinleyebilir miyim diye bi sor , ona göre 20 sinde git istersen ...
iyiyim bir beş dakikaya geliyorum...sero nasıl oldu belinnn..................
canım zaten 20sinde gitmeyi düşünüyorum haftasonuna kadar eşim zaten yanımda.birde artık sık sık yolculuk yapmak istemiyorum bünyem yoruluyor çünkü.ayda bir kontrol demişti dr.ayda bir giderim ayda birde eşim benim yanıma gelir. Dr.de bana 15 gün sonra gel kalp atışlarını dinleyelim dedi.ben dinlemeyeyim zaten tehlikeliymiş fazlada dinletmiyorlarmış kalp kapakcıklarımı ne bozuluyormuş o yüzden pek sıcakta bakmıyorlar aslında. Zaten annemde teyzemde sıkı sıkı uyardı sakın ısrar etme diye..
ya ben teklif verilmiş diye duydum turizm bakanı mı ne vermiş..haftaya belli olur zaten.çok küçükken görünüyo kalp atışıda dinletmiyolar diye biliyorum bende düşük tehlikesi yaratıyomuş galiba , hayırlısı hakkında o vakit bayrama bebişinin kalp atışıyla girersin artıkınKız onu geçtimde 2.5 gün bayram öncesini verecekler mi diyon şimdi ben şüpheliyim yaw
ya ben teklif verilmiş diye duydum turizm bakanı mı ne vermiş..haftaya belli olur zaten.
Bende dinletmemelerinin sebebi kalp kapakcıklarının bozulma ihtimali varmış o yüzden dinletmiyorlarmış fazla diye okumuştum bir yerden..
bende anacığımın yanına gideceğim bayramın ikinci günü de çıkar gelirim kocişin yanına.O gelemeyebilirmiş bende olur dedim gidip kalırım birkaç gün...Keşke verseler ne ii olur alırım 4 gün daha 2 hafta yatarım valla
bende anacığımın yanına gideceğim bayramın ikinci günü de çıkar gelirim kocişin yanına.O gelemeyebilirmiş bende olur dedim gidip kalırım birkaç gün...
kızlarrrr ssoğan suyuna başladım ama başa kadar götüremeyecem galibaaa yaaa midemi çokk kötü etti sabah aç karnına içtim sonra 10 dk sonra kahvaltı yaptım ama halen midem yanıyo yaaa akşama nasıl içcem on düşünüyorum((((((
bir yeri yapayım derken diğer yeri yıkma canım...kızlarrrr ssoğan suyuna başladım ama başa kadar götüremeyecem galibaaa yaaa midemi çokk kötü etti sabah aç karnına içtim sonra 10 dk sonra kahvaltı yaptım ama halen midem yanıyo yaaa akşama nasıl içcem on düşünüyorum((((((
ilk defa eşimden ayrı geçireceğim.bilmem tuhaf geldi ama mecbur kalacak kurbanı halletmesi lazım..ben bayramda gidemem de belki yıl sonuna bi uçuş ayarlarımgelmesinler ya çokta lazım değiller bizde çatı katı yaptırcaz bu ay ekşınla geçecek anlaşılan yıl başı gelmeden kabasını attırmalıyız çok iş var çokkk ...............
bir yeri yapayım derken diğer yeri yıkma canım...
ilk defa eşimden ayrı geçireceğim.bilmem tuhaf geldi ama mecbur kalacak kurbanı halletmesi lazım..
benim gaynana ya kalmaz canım kocişim halleder herşeyi.Kocamdır diye demiyorum eli çok hızlıdır beceriklidir bazen beni beğenmez..sen gidene kadar gayganan hepsini hallederde , bakalım biz geçen sene kesememiştik bu sene ilk kurbanım olacak heyecanlandım şimdik
bide midene zarar verme , incir kürüne geç hemen[/QU
aama iltihabı ne yaptıysam geçiremedim canım ilaçla fitille geçmedi o yüzden en son çare soğan diye katlanıyorum.. incir kürü iltiha değil yumurtalıklar için sanırsam ???
benim gaynana ya kalmaz canım kocişim halleder herşeyi.kocamdır diye demiyorum eli çok hızlıdır beceriklidir bazen beni beğenmez..
bide midene zarar verme , incir kürüne geç hemen[/qu
aama iltihabı ne yaptıysam geçiremedim canım ilaçla fitille geçmedi o yüzden en son çare soğan diye katlanıyorum.. Incir kürü iltiha değil yumurtalıklar için sanırsam ???
fitil falan işe yaramadı mı , şimdi mideni mahvedersen daha kötü olur ama iyi düşünde iç 2. Yi ...
yok biz zaten normalde de et almayız kuzu veya keçi alınır kesilir parça et ayrılır gerisi kıyma edilir..yaşadın deseneBende görümcemle kayganama güveniyom , bana bişey kalmayacak eminim ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?