Ekimde Ekeceğiz Bebişimizin Tohumlarını Diyenler!!!!!

tahlil sonuçlarını ister anacım o senden emin olmak için

kızzlaaar herşey yolunda mıı nasılsınız ne zamandır yokum giremedim ne oldu kime ne diyosunuz kim kilo almış yine anlamadım neyseee...anlamasam da olur...benim kilom ıyı karnııım buyuk o kadar

benim de belim ağrıyor...

hadi kızlar ben de kaçtım kociş uyanmış...

günaydınlar nihayet 5 ekim geldi ama inşallah kırmızılar gelmez.. dün akşam yatmak üzereyken kasıklarıma bi ağrı girdi ki kesin kırmızılar geldi dedim akşamdan tedbirimi alıp yattım kesin gelecek diye ama sabah tertemizcik uyandım biraz mutlu oldum ama inşallah gelip hüsrana uğratmaz

inşallah gelmez canım...

hadi bakalım ekim açılışını yapta bi sevinelim ne kadar beklemeyi düşünyon

hadi bakalım ekim açılışını yapta bi sevinelim ne kadar beklemeyi düşünyon
canım bugünü atlatırsam yarın ya da pazar test yapmayı düşünüyorum inşallah müjde verebilirim
rabbim inşallah daha fazla bekletmez canım kimseyi...

amin inşallah canım çok zor bi bekleyiş bu rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

amin inşallah canım çok zor bi bekleyiş bu rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
amin canım amin

noldu yine duygusal tosbaa , bende benim herife kızdım parçalasam yeriydide kendime hakim oldum ...
bilmem zaten doluydum kocişte gitti sabah..giderken de kendine dikkat et dedi... bend eiçeri girip ağladım o da geri geldi beni bu şekilde yollama dedi ben iyice coştum...

Zaten dün burada olaylar oldu onunda etkisi vardı gece düzgün uyumadım..

aferin sana adamı hem moralsiz hemde aklı iyice sende gönderdin demek , kızım az dirayetli ol , ne kendini bırakıveriyosun ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…