- Konu Sahibi serap_serap
-
yok kiloma takmış durumdayım ben zayıfliyim takarım günahımada
tahlil sonuçlarını ister anacım o senden emin olmak içino bu öğrenmelerle rahatlıyamaz kırmızı kartı yedim deyim de rahatlasın , hamiş olsam kırmızı kartı yedim desem 2. Ayda sürpriz 3 . Ayına girdi desem doğurur heraldeAma korkarım yapmaya o bizden sakladı aklınca ama neyse
tahlil sonuçlarını ister anacım o senden emin olmak için
kızzlaaar herşey yolunda mıı nasılsınız ne zamandır yokum giremedim ne oldu kime ne diyosunuz kim kilo almış yine anlamadım neyseee...anlamasam da olur...benim kilom ıyı karnııım buyuk o kadar
benim de belim ağrıyor...
hadi kızlar ben de kaçtım kociş uyanmış...
günaydınlar nihayet 5 ekim geldi ama inşallah kırmızılar gelmez.. dün akşam yatmak üzereyken kasıklarıma bi ağrı girdi ki kesin kırmızılar geldi dedim akşamdan tedbirimi alıp yattım kesin gelecek diye ama sabah tertemizcik uyandım biraz mutlu oldum ama inşallah gelip hüsrana uğratmaz
inşallah gelmez canım...
günaydınlar nihayet 5 ekim geldi ama inşallah kırmızılar gelmez.. dün akşam yatmak üzereyken kasıklarıma bi ağrı girdi ki kesin kırmızılar geldi dedim akşamdan tedbirimi alıp yattım kesin gelecek diye ama sabah tertemizcik uyandım biraz mutlu oldum ama inşallah gelip hüsrana uğratmaz
rabbim inşallah daha fazla bekletmez canım kimseyi...inşallah hayırlısı olsun diyorum. gerçi içim gidiyor bebek için ama anca rabbim verirse olur inşallah gelir bebek
napan gıııı...ben sabah sabah ağladım...günaydın gacılarrrr..............
canım bugünü atlatırsam yarın ya da pazar test yapmayı düşünüyorum inşallah müjde verebilirimhadi bakalım ekim açılışını yapta bi sevinelimne kadar beklemeyi düşünyon
rabbim inşallah daha fazla bekletmez canım kimseyi...
napan gıııı...ben sabah sabah ağladım...
amin canım aminamin inşallah canım çok zor bi bekleyiş bu rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
bilmem zaten doluydum kocişte gitti sabah..giderken de kendine dikkat et dedi... bend eiçeri girip ağladım o da geri geldi beni bu şekilde yollama dedi ben iyice coştum...noldu yine duygusal tosbaa , bende benim herife kızdım parçalasam yeriydide kendime hakim oldum ...
amin canım amin
bilmem zaten doluydum kocişte gitti sabah..giderken de kendine dikkat et dedi... bend eiçeri girip ağladım o da geri geldi beni bu şekilde yollama dedi ben iyice coştum...
Zaten dün burada olaylar oldu onunda etkisi vardı gece düzgün uyumadım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?