- Konu Sahibi serap_serap
-
beta hcg 52.55
kızlar günaydın okadar mutluyum kı anlatamam.bu sabah ıdrar testı yaptım silik çizgi çıktı ilk başda sonra koyulastı tekrar yaptım yine aynısı inanamıyorum Allahıma binlerce kez şükürler olsun eşimde evdeydı hemen kan testı vermeye gittik sonuç 12 de çıkacak inşşş hayırlı haberlerı alırız.sevinçten ağlıyorum şuan
canım benimm insan olumsuz duygularda neler yaşandığını çok iyi bildiği için , mutluluğumuz hepimiz için bir oluyor..yani şuan senin mutluluğuna bizlerde bir o kadar seviniyoruz.... ve darısı başımıza diyoruz çookk yürektennn olarak :)
bizler için de dua etmeni istiyorum..... Allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhhhhhhh
canım ya inşallah burada daha güzel haberlerini de alırız...beta hcg 52.55
eklerim canım şimdi..serap canım yaa beni eklememişsin listeye bat 13 ekimm
kızlar 9 ekime az kaldı test yapsam çıkar mı çok heyecan yaptım dayanamıyorum artıkbu seferde hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorum... napsam sizce
ekleriz canımBeni'de listeye eklermisiniz bat 23 Ekim :)
geldiler mi çok sessiz sessiz geldiler o zaman seninkiler..serooooo geliyo benim kırmızılar acilen bir megafon bulmalıyım anons yaptırcam
canım en azından 2-3 gün daha bekle derim ben...kızlar 9 ekime az kaldı test yapsam çıkar mı çok heyecan yaptım dayanamıyorum artıkbu seferde hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorum... napsam sizce
geldiler mi çok sessiz sessiz geldiler o zaman seninkiler..
.
geçen ay 7sinde gelmemiş miydi yine 2 gün önceydi herhalde...cami mami yok mu yakında...Söyle de rahatlasın kadıncağız iki gündür kendini yedi bitirdi..mesaj atamıyom 10 dk yüzünden, pembe akıntı geldi akşama gelirler , aksi gibi düğünde var , benim adet belirtim tatlı düşkünlüğüdür sadece ama bu bel ağrısı o yüzden mi oldu acep diye düşünmeden edemiyom , ağır falan kaldırmadım bel ağrısı gibide değil kemikte bi nokta resmen sizliyo otururken iyi ayakta iyi ama pozisyon değiştirirken acayip batıyo, o değilde bu ay 28 güne gelir demiştim doktor muayenesi yüzünden yine 26 ya göre geldi ya benim siklus resmen değişmiş ama yumurtlamam 12 gün kala demekki öğrenmiş oldum
anons yaptırmam lazımmm diyom sanaaaaa
geçen ay 7sinde gelmemiş miydi yine 2 gün önceydi herhalde...cami mami yok mu yakında...söyle de rahatlasın kadıncağız iki gündür kendini yedi bitirdi..
ben hızlı karıyım dersin neyse 31 ekimmiş iyi değerlendirde ekimi yüzünün akı ile çıkart yoksa kıracağım kafanıGeçen ay 9 u sayılır siklus 26 olmuş benim anlaşıldı yeni bat 31 ekim olacak anlaşılan , yokkk şimdi demeyim gelecek hafta oldun mu diye sorunca bitti bile derim..
ben hızlı karıyım dersin neyse 31 ekimmiş iyi değerlendirde ekimi yüzünün akı ile çıkart yoksa kıracağım kafanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?