- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi serap_serap
-
ya doluydum boşaldım işte...aferin sana adamı hem moralsiz hemde aklı iyice sende gönderdin demek , kızım az dirayetli ol , ne kendini bırakıveriyosun ...
inşallah bugün bir sorun çıkmaz...dua et..rahatladıysan sıkıntı yok
inşallah bugün bir sorun çıkmaz...dua et..
haberleri izlemediniz mi akşam canım toplam 4000 kişi zehirlendi..öğretmen+öğrenci..noldu çatışma gibi bişey mi oldu ...
haberleri izlemediniz mi akşam canım toplam 4000 kişi zehirlendi..öğretmen+öğrenci..
8 yıllık okullar ve liselerde var canım bizde yok ama öğretmen arkadaşlar var bizde de..öğle yemeklerinde yedikleri yemekten zehirlenmişler..ilçe ve köyler dahil..benimde geçen sene ki öğrencilerimden var zehirlenen..ben haber izlemiyorum canım , merkezde mi sizden kimsede sıkıntı var mı ...
8 yıllık okullar ve liselerde var canım bizde yok ama öğretmen arkadaşlar var bizde de..öğle yemeklerinde yedikleri yemekten zehirlenmişler..ilçe ve köyler dahil..benimde geçen sene ki öğrencilerimden var zehirlenen..
evet canım tüm gün oldu ya öğle yemeklerini veriyorlar şimdi..netten baktımda yemek dağıtan şirketten olmuş artık okullarda yemek mi dağılıyo ben iyice cahilleşmişim okullar konusunda ya ....
kızlar günaydın okadar mutluyum kı anlatamam.bu sabah ıdrar testı yaptım silik çizgi çıktı ilk başda sonra koyulastı tekrar yaptım yine aynısı inanamıyorum allahıma binlerce kez şükürler olsun eşimde evdeydı hemen kan testı vermeye gittik sonuç 12 de çıkacak inşşş hayırlı haberlerı alırız.sevinçten ağlıyorum şuan
kızlar günaydın okadar mutluyum kı anlatamam.bu sabah ıdrar testı yaptım silik çizgi çıktı ilk başda sonra koyulastı tekrar yaptım yine aynısı inanamıyorum Allahıma binlerce kez şükürler olsun eşimde evdeydı hemen kan testı vermeye gittik sonuç 12 de çıkacak inşşş hayırlı haberlerı alırız.sevinçten ağlıyorum şuan
gün ayalı çok oldu saat olmuş 12 çılgın
kızlar günaydın okadar mutluyum kı anlatamam.bu sabah ıdrar testı yaptım silik çizgi çıktı ilk başda sonra koyulastı tekrar yaptım yine aynısı inanamıyorum Allahıma binlerce kez şükürler olsun eşimde evdeydı hemen kan testı vermeye gittik sonuç 12 de çıkacak inşşş hayırlı haberlerı alırız.sevinçten ağlıyorum şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?