- 23 Şubat 2011
- 7.748
- 6.019
- 398
- Konu Sahibi serap_serap
-
- #1.001
biliyorum canım demek istediğim bol su tüketmemesi lazım...2 yi bilmem ama benim aldığımda zaman yazıyordu sabah 10 birde 8 saat aralıklarla yapılması gerekiyormuş öyle yazıyordu..
belirli saatleri olduğunu biliyorum...evet sabah 10 dan sonra akşam 10dan önce yapılmalı
benim ki uyandı...şşştttt sessizlik bebişler uyuoooo
günaydın kızlar bugün adeti 33. günü ama kırmızılar gelmedi gece rüyamda test yapıyordum pozitif çıkmıştı çok seviniyordum sabah kalkınca bi test yapayım dedim negatif çıktı malesef
eğer pazartesiye kadar gelmezse kan testi yaptır bence..bazen idrarda çıkmıyor..inşallah kandan pozitifi görürsün hayırlısıyla
iki bayramı birden yaparsın inşallahmaşallah şimdiden bir hamişimiz varrrdarısı başımızaaaa..ben bayram müjdesi istiyorum bu ay yaaa.tam arefe bayram arası batım
bekle canım azcık pazartesi gider kanda baktırırsın olmaz mı?günaydın kızlar bugün adeti 33. günü ama kırmızılar gelmedi gece rüyamda test yapıyordum pozitif çıkmıştı çok seviniyordum sabah kalkınca bi test yapayım dedim negatif çıktı malesef
bekle canım azcık pazartesi gider kanda baktırırsın olmaz mı?
kızlar soğan kürü bölümüne de yazdım
.ben ilk defa denıycem 30 sayfa kadar okudum kafam karıştı..
şimdi 24 25 gün sürüyor adet zamanım...bittiği gün yapsam 15 gün..20.gün mü adet olurum
bir hafta sonra başlasam 27 gün oluyor ben hastalanmış oluyorum...
adet in 10 günü başlasam bittikten 5 gün sonra yumurtlama zamanına geliyor ne olur bir fikir verin
günler geçmiyor.. çok sabırsızım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?