- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi serap_serap
-
eşin de senin reglin biter bitmez bir gitsin canım muayeneye...bence gün aşırı münaşırı dinleme sabah çarp hergün çarp adamı...kocişiminde morali bozuldu ya , dedim bu ayda baba değilsin niye olmuyoya bende bir sorun mu var diyeBu ay ovu testi falan demeyip 4 gün fitil kullanıp sonra gün aşırı çarpcam misafir keyif falan beklemeycem ...
eşin de senin reglin biter bitmez bir gitsin canım muayeneye...bence gün aşırı münaşırı dinleme sabah çarp hergün çarp adamı...
kızlarrr ben bu ayy hemm fitil kullanıyorum hem soğan içiyorum hem kocişe kişniş ve keçi boynuzu içiriyorum.. walla ne yapcam şaşırdım :))) sabah kalkıyorum gece yatıncaya kadar kür ve otlarla uğraşıyorum.. anacım ne zormuş şu bebek olayıı... millet yalandan çarpıyo adamı hemen tutuyo :))))
şimdi ikiz üçüz gelirmiş...valla bende şaşırırdım.Alt komşunun kızının düğünü haziranda oldu kız şimdi 4 aylık hamileymiş yıkanmış düğünü öyle olmuş daha da kırmızıları görmemiş.Anacım dedim millet çok hızlı bizlerde her ay yok ovu yok çatladı çatlayacak sabah mı iyi akşam mı diye beynimizi yedik bitirdik...kızlarrr ben bu ayy hemm fitil kullanıyorum hem soğan içiyorum hem kocişe kişniş ve keçi boynuzu içiriyorum.. walla ne yapcam şaşırdım :))) sabah kalkıyorum gece yatıncaya kadar kür ve otlarla uğraşıyorum.. anacım ne zormuş şu bebek olayıı... millet yalandan çarpıyo adamı hemen tutuyo :))))
eşin de senin reglin biter bitmez bir gitsin canım muayeneye...bence gün aşırı münaşırı dinleme sabah çarp hergün çarp adamı...
dün akşamdan beri kasığımın altından yine ağrı vuruyor özellikle yürüdüğüm ve ayakta durduğum zaman..
valla canım ben bu ay bulduğum her an çarptım sabah akşam bile çarptım.Ama özellikle sabahları denedim..canım doktorlar hergün çarptığın zaman sperm kalitesi düşüyo diolar yaa gün aşırı öneriyolar o yüzden
iltihap olanlara veriyor canım doktorlar...fitil olayı nedir ya merak ettim neden fitil kullanılıyor ?
sen bulduğun her an çarp..dikkat et de yamulmasınbu ay deniycem tekrar bi gönlümce yaptık umutluyum deyim da her ay bi aksilik çıkıyoOlmazsa gelecek ay ben hastayken gider oda,
kasık ağrıların normal canım büyüyo bebişin ....
bekle bence en azından 2 gün daha, aha benimki 2 gün erken geldi... ....
şimdi ikiz üçüz gelirmiş...valla bende şaşırırdım.Alt komşunun kızının düğünü haziranda oldu kız şimdi 4 aylık hamileymiş yıkanmış düğünü öyle olmuş daha da kırmızıları görmemiş.Anacım dedim millet çok hızlı bizlerde her ay yok ovu yok çatladı çatlayacak sabah mı iyi akşam mı diye beynimizi yedik bitirdik...
bende haziranda evlendimbenim adetime 1 hafta vardı ama evlendiğimde tutma ihtimali yktu ya şimdi sıpa uğraştırıo vücudumu dnlemekten yoruldum ya bu ayda olmazsa hormon tahliline gtcem çok canımı sıkıo bu durum
bende haziranda evlendimbenim adetime 1 hafta vardı ama evlendiğimde tutma ihtimali yktu ya şimdi sıpa uğraştırıo vücudumu dnlemekten yoruldum ya bu ayda olmazsa hormon tahliline gtcem çok canımı sıkıo bu durum
bekleme yapmayalım sohbete gelelim o zaman kızlar..kızlar 7 kullanıcı okuyor yazıyor kimseden ses çıkmıyorrrrrrrr.
ilk geceden kalmış duyduğumda resmen dondum..bende haziranda evlendimbenim adetime 1 hafta vardı ama evlendiğimde tutma ihtimali yktu ya şimdi sıpa uğraştırıo vücudumu dnlemekten yoruldum ya bu ayda olmazsa hormon tahliline gtcem çok canımı sıkıo bu durum
fitil olayı nedir ya merak ettim neden fitil kullanılıyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?