- Konu Sahibi serap_serap
-
bekleme yapmayalım sohbete gelelim o zaman kızlar..
ilk geceden kalmış duyduğumda resmen dondum..
canım o zaman senden ikiz üçüz falan haberi bekliyoruzz bu ay :))
Canım amin inşallah rabbim en kısa zamanda isteyen herkese verir...kısa bi zaman dilimi daha 3,5 ay oldu ama ne bileyim karamsar oluo insan evlendiğimden beri korunmuorum bu ay soğan kürü ovü testi hepsini denedim bekliorum bakalım 8 gün var daha bir belirti olmaz dimi anca döllenme zamanlarıdır inş tutar bu ay rabbiiiimmmm sen nasip et dolsun göbüşlerimiz
canım valla bi tane olsun hayırlısıyla da başka bişey istemiyorum.. o kadar çok iltihap var ki bu iltihapla zor hamile kalırım ben napıyım mecbur her yolu deniyorum gerisi allaha kalmış inşlh tez zamanda verir rabbim hepimize
valla canım ben bu ay bulduğum her an çarptım sabah akşam bile çarptım.Ama özellikle sabahları denedim..
canım ovunun da belirli saatleri var diye biliyorum sabah kalktığında yap su tüketmemiş ol beklemen gerekiyor yani..birde gece yap..bekleme yapmayalım deyince minübüste gibi hissettimbişey sorucam ben ovi testi yapıyorum.. dün sanki biraz koyulaşır gibi oldu ama c çizgisi kadar değil hafif bir koyuluk. bugün yaptım sanki daha silik gibi kafam çok karıştı. illa aynı koyulukta olması lazım değil mi?
bende anlayamıyorum valla benim de halam ilk geceden kalmış anlatırdı gülerdik hızlı gonzales derdik..bnm kuzen yeni 1 eylülde evlendi karısı hamile oda ilk geceden kalmış dedim anem ya biz tembeliz ya mllet sabah akşam çarpıo adamı :s
soğan kürü yaptın mı cnm iltihabı döküomuş idrarla dene derim ben
ben sabah namazından sonra çarpıyordum adamı saat 6:30da bizim ki işe gitmek zorunda olduğu için...canım zaten sabah 10 a kadar daha kaliteli oluyomuş spermler.. ama işte allah verince veriyo sanki senin komşu kızı sabah mı çarptı adamı :)))
canım ovunun da belirli saatleri var diye biliyorum sabah kalktığında yap su tüketmemiş ol beklemen gerekiyor yani..birde gece yap..
bende anlayamıyorum valla benim de halam ilk geceden kalmış anlatırdı gülerdik hızlı gonzales derdik..
bekleme yapmayalım deyince minübüste gibi hissettimbişey sorucam ben ovi testi yapıyorum.. dün sanki biraz koyulaşır gibi oldu ama c çizgisi kadar değil hafif bir koyuluk. bugün yaptım sanki daha silik gibi kafam çok karıştı. illa aynı koyulukta olması lazım değil mi?
canım ovunun da belirli saatleri var diye biliyorum sabah kalktığında yap su tüketmemiş ol beklemen gerekiyor yani..birde gece yap..
bende anlayamıyorum valla benim de halam ilk geceden kalmış anlatırdı gülerdik hızlı gonzales derdik..
ben sabah namazından sonra çarpıyordum adamı saat 6:30da bizim ki işe gitmek zorunda olduğu için...
adet siklusun nedir canım 28 günde 1 görüosan adet daha 2 günün var koyulaşır son gün silikleşio ertesi güne net koyu oluo ben rüyamda görmüştüm ovü testinde koyuyu kalktım yaptım koyydu :)
28-29-30 arası değişiyor . ben biraz sabırsızım sanırım daha adet biter bitmez başladımhergün koyu çizgiyi görücem hevesiyle yapıyorum zor işlermiş bunlar Allah isteyen herkese nasip etsin ..
valla canım yine de bilen birine sor istersen sabah saat 10 da akşam saat 8 gibi yap ben 10 da yaptım zaten 2 kere denemek nasip olduhiç sabah ve gece yapmadım dikkate alıcam tşkler serap :)
biliyorum canım demek istediğim bol su tüketmemesi lazım...2 yi bilmem ama benim aldığımda zaman yazıyordu sabah 10 birde 8 saat aralıklarla yapılması gerekiyormuş öyle yazıyordu..serapcım cnm ilk idrarla yapılmıo :) gebelik testinden farklı bu ben sabah 10da kalkar vc ye giderdim sonra uyurdum 2 de kalklar testimi yapardım bu böle oluyomuş
canım ben fitil kullanırken de çarptım kocişi...önce çarptım sonra fitili kullandım 3 gün sonra yumurtamın çatlayacağını hissetttiğim gün bıraktım..devam ettim son ay..canım ben de gece fitil kullanıyorum die sbh çarpıyorum mecburen saat 8 veya 9 gibi çünkü fitil spermin etkisini öldürüyormuş öle okumuştum bi yerde. sabaha kadar fitilin etkiisi geçer die düşünüyorum ama bilmiyorum artık
ben laboqucik aldım internetten gayet ucuzdu. 20 tanesi 20 lira 6 tanede gebelik testi vardı... ilk defa deniyorum..Baby smart kullananlarda var onunda paketi 35 lira sanırım paketin içinde 5 tane var ..markanın bir önemi olup olmadığını bilmiyorum. tecrübeli arkadaşlar cvp verirler..bu ay tutturamazsam ben de ovu testi alcam önümüzdeki ay. kızlar hangi marka kullanıyorsunuz siz?? markanın bi önemi var mı yani ucuz veya pahalı olması önemli mii ??? ona göre alayım sipariş etcem netten çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?